2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erceg'in iyi hücumcu olduğunu da düşünmüyorum ki.İyi şutör sadece.Dribblingi kötü değil direkt yok,pasörlüğü vasat altı,pota altı bitiriciliği kötü.Milli takım seviyesi bir 4 numara alırız seneye umarım

Bence Erceg milli takım kalitesinde. Zaten Sırpların saçma sapan bir milli takım stratejisi var. Katic, Gagic tarzı odun gibi dümdüz 4-5 numaraları çağırıp Erceg, Macvan, Savanovic gibi isimleri çağırmıyorlar. Bu yüzden de uzun yıllardır nal topluyorlar.

Abi dillendirmek istemiyorumda Furkan'a verdiğimiz paraya çok rahat Baynes Raduljıca Ayon gibi çok fark yaratacak uzun alıp final fourun en büyük adaylarından biri olabilirdik.Ama bize şimdi düşen görev Furkana destek olmak çünkü biz ne kadarda söylesekde seneye Furkan oynayacak ve ona köstek olursak kaybedebiliriz.

Jawai 2. Periyotta oyuna girdi kısa sürede 2 faulle kenara gitti. Kullandıgı tek hucumda da Ömerden blok yedi. Jawai, Sofo gibi oyuncular oyunda iken hucumda öncelik bu oyuncular olmalı. En kötü faul alır ama Jawai oyunda iken avusturalya koçu onu kullanmayı hiç düşünmüyor. Her maç durum böyle. Yalnız Jawai hızlanmış. Baya bir atletik gözüktü.

Barış ermiş filan hikaye yerli olarak en iyi Pg takımında ise Ender'i fazla konusmaya gerek yok..! Ender bizde olmalıydı ve bizde.Çünkü daha iyisi yok yerli olarak..!

İyiydin Ender
Harikaydın Sinan
Müthiştin Kerem..!

Basketbolun Bülent KORKMAZ'ı , Kerem GÖNLÜM , gururla sunar..!

Valla Ender gayet iyi bi turnuva geçiriyor bence. Aynı şekilde bizde devam ettirir umarım. Kerem de toparladı Ukrayna maçından sonra. Sinan zaten muazzam.

Bugün Pocius'u da baya beğendim, savunmada hareketli, hücumda da iyi bi şutör zaten hepimizin bildiği gibi.

Tek sıkıntı uzun rotasyonumuz. Jawai de Vuyukas da pek iyi bi turnuva geçirmedi. İnşallah toparlarlar.

Abi Ender ara ara bizi biraz sinir etsede kendi şutunu kendi yaratabilen bir oyuncu.Barış ermiş orta sahada driplingi kesiyor.Kerem deseniz 15 saniyede topu getiriyor ve takım ancak 9 10 saniye arası hücum edebiliyor.Milli takımdada dikkat edilirse Emirle birlikte takımın lideri.Bence Ender aman aman kötü bir oyuncu değil.Ve bizim 3. oyun kurucumuz.

Ender de "iki yönü keskin bıçak" diye tabir ettiğimiz oyunculardan biri.Ya çok iyi olur rakibi doğrar ya da çok kötü olur kendi takımını doğrar =D
Oraya Nolan Smith'i transfer etmemiz çok gerekli ve akılcı bir hamleydi.

Vougioukas transferiyle pota altımız, rotasyondaki sürelerin dağılımı açısından çok rahatladı.Ama pota altı savunmamızı rahatlattık mı ? Kağıt üstünde hayır.Ama bunu takım kimyası oluşturulduktan sonra takım savunmasının ne şekilde olacağını gördükten sonra daha iyi anlayacağız.

Sinan'ın geçen sezonun 2. yarısından itibaren sergilediği performans ve bu şampiyonada milli takımımıza verdiği katkıları görünce diyorum ki acaba Pocius transfer biraz gereksiz miydi ? Pocius, Jawai ve Vougioukas 3lüsüne verdiğimiz parayla Radulijca veya Baynes gibi üst düzey bi pivot getirip, bir de çok makul bir fiyata atletik bir uzun alabilir miydik ? Bu soruları sormuyor değilim ama bu vakitten sonra bunları düşünmek de gereksiz.

Yine de yapılan kadro beni tatmin etti.Bu yıl çok güzel maçlar izleyeceğiz.

Dün ki maçtan sonra aklımdan geçen; 1- Aron Baynes kesinlikle bizde oynamalı. 2- Aron Baynes kesinlikle rakibimiz olan bir takımda oynamamalı.

Oyunculuğundan değil oyun karakterinden. Bizde oynasa taraftarın sevgilisi olur. Oynamasa bol bol küfür eder, sinir hastası oluruz.

Yunanistan maçlarını izlerken keşke Vougioukas yerine Bourousis'i alabilseydik diyorum. :(
Keşke Baynes derim bende..Zaten alabilsek Bourosis'i alırdık.O tip pivotlar olmayınca Vuyukas'a kaldık.Krstic her girdiğinde perişan etti.En iyi pota altı transferini Efes yaptı.Vuyu ve Jawai ile nasıl yapıcaz bilmiyorum.Toparlasalar bile daha iyileri bulunamaz mıydı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...