• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı oyuncuların yurtiçi bonservisi kaldırılmış. TBF kadroda altyapıdan oyuncular bulundurma zorunluluğu getirecekmiş.

Nasıl yani şimdi Fener seneye Bo işe imzalamaz ise son sene aldığı parayı vermeden Fener'e Bo ile imzalama şansımız var mı ?

Arroyo gitmesin abi

Arkadaşlar Matt Lojeski'nin sözleşmesi 1 yıllıktı yanlış hatırlamıyorsam. Oly yenilemezse çökebiliriz bence Gordondan kat kat fazla katkı verir. Spanoulis-Lojeski-Markousfli-Printesiz-Paul Davis. Of of kadroyu kest.

Nasıl yani şimdi Fener seneye Bo işe imzalamaz ise son sene aldığı parayı vermeden Fener'e Bo ile imzalama şansımız var mı ?

Kural değişmeden önce yabancı bir oyuncu sözleşmesi bitse bile yurtiçi bir kulube gitmesi için oyuncuyu alacak kulubün oyucunun eski kulubüne bonservis ödemesi gerekiyordu. Bu kaldırıldı.

Evet Bo'yu alabiliriz.

Ya ismail şenol dedi de resmi açıklama yok? ben langford'un türk statüsünde oynama taraftarıyım. öyle inanılmaz öne geçerdik.

Bu arada emir 3 sene önce geldi ve sonra tr pasaportu aldı. O zaman yerli sayılcak? Bu ne biçim iş ?

Bence her türlü Langford'u almalıyız. Devşirme oyuncular, verilmiş haklar geri alınamaz gerekçesi ile mahkemeye başvuracaklar. Dava sonucuna göre Langford'ın yerli olma ihtimali ortaya çıkabilir. Olmadı kulüp yada oyuncu dünyadaki örneklerini göstererek (Milli takımda oynayan yabancıların devşirildiği ülkede yerli olarak oynaması) gerekli yerlere başvurabilir. Sonuca göre Langford yerli olarak oynayabilir.

Her halükarda alınmalı Langford.

Yabancıların yurtiçi bonservisi kalkmasa iyiydi. Madem bu kural geliyor, biz de Jamont uzatmıyorsa eski dost Jamon'a çökelim. Zaten kendisi twitter'ından imza atmaya hazır bir görüntü veriyor. Yeni sezondaki kadromuz hücumda oldukça efektif olmalı. Bu sezon pek tabii sakatlıkların da etkisiyle ofansta temel olarak iki opsiyona kaldık. İkili oyun ve dış şut.

Arroyo ayrılacak deniyor. Onu yazmıyorum artık. Langford yabancı da sayılsa, alma imkanımız varsa mutlaka tercih edilmeli.
Ayrıca 5+1 kuralı kötünün iyisi. 5+0'a bakınca şükretmek lazım. Burada federasyonun oyun oynadığını düşünmekteyim.

Spanoulis-Jamon-Nikolov
Langford-Sinan-Can Altıntığ
Marko-Cenk
Erceg-Gönlüm
Paul Davis-Furkan

Lig için yukarıdaki kadro ideal. Uzun rotasyonuna 4-5 oynayabilen bir yerli daha eklenebilir. Erceg'i kontratından dolayı elim mahkum yazıyorum. Niye 1+1 imzalamadıysak? Euroleague için ekleme yapmamız şart. Koponen tercihi yerinde olur. Oynadığı dönemlerde Jamon 2'ye kayabilir. Ekstra bir uzun daha fena olmaz. Sezonu sakatlık olmadığı sürece maksimum 8 yabancı ile tamamlamalıyız.

Harbiden şimdi gördüm. Jamon Gordon Gsbasket'in videosunu paylaşmış. Sinyal bu sanırım :)

Jamon'u hayatta istemem. Arroyo bırakıp spa gelirse;
spa-aaron-ender
langford-sinan
marko-cenk
erceg-kg
furkan-dunston

Dedikoduları yazayım;

Huertel---->F.Ülker
Derrick Brown--->CSKA, Efes, F.Ülker
Spanoulis----->Galatasaray,Efes
Tibor Pleiss----->F.Ülker
Rodrigue Beaubois---->Beşiktaş
Arroyo---->Daçka
Doron Perkins---->Antep
Jerry Johnson------>Beşiktaş
Ali Traore-------> Uşak Sportif

Eurohopps Derrick Brown için Galatasaray'da devreye girebilir yazmış.

>Royal Halı Gaziantep, geçtiğimiz sezonu Nancy'de geçiren 1.93 boyundaki Paul Harris ile anlaştı. Ayrıca menejerler Lofton'ı önermiş.
>Pana tüm yabancılarını serbest bırakacakmış.
>Manny Harris NBA'den kontrat almayı umuyormuş. Olmazsa EL'den bir takıma gitmek istediğini söylemiş menejerine.

1 hafta önce buraya milli takım devşirmesi ile ilgili birşey yazmıştım. Çok geride kaldığı için arayıp alıntı yapamayacağım. Şu bilgiyi az önce öğrendim. Şunu söyleyeyim milli takım devşirmesi Langford olmazsa şaşırmayn.

Ooo Jery Johnson'u alacaksa BJK sevinirim. Tekrar izlemek güzel olur onu bu ligde.

Arroyo yaşına rağmen şu an Avrupa'nın açık ara en iyi guardıdır. GS formasıyla da özdeşleşmiş basketbolculardan biri olmuştur. Kalbimizde yeri çok büyüktür. Kim gelirse gelsin öyle kolay kolay "Arroyo gidiyor" denemez. Süresi azalabilir ancak mutlaka kalmalı. Basketbolu bırakmakta ısrar ederse birşey diyemem de başka türlüsü yakışık almaz.

Hep istemiştim iki gordonu da yanyana izlemek daha jamont gordon bize gelmeden hemde.savunma blok ve ribaund bir seviye yukarıya çekilir. Marko ve sinanı da düşüdüğümüzde savunmayi izlemeye sabırsızlanır insan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu forumu uzun yıllardan zevkle takip ediyorum.İnsanların heyecanını anlayabiliyorum ama mantık süzgecinden geçmeyen kadro kurmalar(Olyden aynı anda 3 oyuncu birdenmi alacan :( ) veya sosyal medyada ipe sapa gelmez kişilerin söylediklerini gerçekmiş gibi tartışmak çok yersiz geldi bana.

Yeni yabancı kuralıyla birlikte ligde üst sıraları zorlayacak 9 10 takım olacak ligde her deplasmanda yenilmek sürpriz olmayacak gibi.Buna göre geniş kadrolu 7 yabancılı bir kadro bekliyorum.

Erceg,Sinan ve Furkan hariç kontratı olan oyuncumuz yok Ataman bu yabancı sınırına nazaran çok iyi yabancıları alacağına güveniyorum.

Ataman'ın Arroyo'dan kolay kolay vazgeçeceğini sanmıyorum. Zaten öyle hemen vazgeçilecek bir isim de değil Arroyo, ayrıca sırf para için Darüşşafaka'ya gideceğini de sanmıyorum...

Forum olarak son sayfalarda yüksekten uçuyoruz sanki, hem Printezis hem Spanoulis'i bonservis ödeyip getirmek Efes'i bile zorlar. Kaldı ki biz... :) Langford da ekleniyor oh oh :) Hayal kırıklığına uğramaktansa temkinli olmak en iyisi.

Arroyo bu takımdan gitmesini isteyeceğim son oyuncu, ve en sevdiğim oyuncu, ondan vazgeçmek saçmalık olur...

Arroyo ya basketbolu bırakır ya bizde devam eder. Aksi zor

Yalnız 2013-2014 basketbol sezonu bitmeden 2014-2015 sezonu transfer başlığında 70 sayfayı geride bıraktık.

Arroyo basketbol'u bırakmak istiyor. Spanoulis olmazsa kadro'da tutulması için görüşülecekmiş. Bende Spanoulis-Arroyo ikisini yanyana görmek isterim. Bence Ergin hoca onu ikna edebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri