• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha geçen yıl 2.3 milyon dolarlık bir kontrata imza atmış, en az 1.5 milyon dolarlık bir buy out'u olan bir oyuncuyu nasıl alacağımızı da anlatırsanız.

Göksenin Köksal----->Trabzonspor

Göksenin Köksal Tonyalı olduğu için Trabzonspor'a gitmesi çok doğal. Memleketi sonuçta. Göksenin Köksal'a Tonya'nın hangi köyündensin diye sordum ve engelledi beni. Çünkü Tonya'da halen kan davaları devam etmekte. Dışarıda Tonyalı görseniz ve ona soyadını veya köyünü sorsanız; ne soyadını söyler ne de köyünü :) Biz 1913 yılında ayrılmışız Tonya'dan tabii..

Göksenin Köksal Tonyalı olduğu için Trabzonspor'a gitmesi çok doğal. Memleketi sonuçta. Göksenin Köksal'a Tonya'nın hangi köyündensin diye sordum ve engelledi beni. Çünkü Tonya'da halen kan davaları devam etmekte. Dışarıda Tonyalı görseniz ve ona soyadını veya köyünü sorsanız; ne soyadını söyler ne de köyünü :) Biz 1913 yılında ayrılmışız Tonya'dan tabii..

Tonya hakkında çok şehir efsanesi var. Tonya iç kısımda kaldığı için oraya gitme fırsatı bulamadım ama bir kaç arkadaşım var.

Gökseninin oynaması lazım. Kendi şehri Trabzon onun için daha ideal olur.

Tonya hakkında çok şehir efsanesi var. Tonya iç kısımda kaldığı için oraya gitme fırsatı bulamadım ama bir kaç arkadaşım var.

Gökseninin oynaması lazım. Kendi şehri Trabzon onun için daha ideal olur.

Tonya, Hakkari'nin Çukurca ilçesinin ormanlık şeklindeki halidir. İki dağ yerine iki yayla arasında. Nüfusu 12 bin. Tonyaspor maçlarında hakem hatası yapılınca sahaya inip hakemi vuruyorlarmış eskiden. Bir ara ihraç edilmişler. Tabi orda mezar diye bir kavram yok. Millet çekip vuruyor. Büyük dedemin mezarıda kayıp örneğin. Tonya'nın neresinde ne zaman öldüğü meçhul.

Daha geçen yıl 2.3 milyon dolarlık bir kontrata imza atmış, en az 1.5 milyon dolarlık bir buy out'u olan bir oyuncuyu nasıl alacağımızı da anlatırsanız.

Öyle bakarsan oluru yokta ..Abilerimiz beraber tatilden falan bahsediyor ... Var demekki bir takım gelişmeler...

Tonya, Hakkari'nin Çukurca ilçesinin ormanlık şeklindeki halidir. İki dağ yerine iki yayla arasında. Nüfusu 12 bin. Tonyaspor maçlarında hakem hatası yapılınca sahaya inip hakemi vuruyorlarmış eskiden. Bir ara ihraç edilmişlr.

Nasıl kafa yapıları varsa bilmiyorum. Küçük çocukların elinde bile silah var. Arkadaşımdan duymuştum; iki tonyalının "vay sen benim dün gittiğim nataşaya nasıl gidersin" diye vuruştuğunu anlatmıştı. Piskopat bir yer.

Nasıl kafa yapıları varsa bilmiyorum. Küçük çocukların elinde bile silah var. Arkadaşımdan duymuştum; iki tonyalının "vay sen benim dün gittiğim nataşaya nasıl gidersin" diye vuruştuğunu anlatmıştı. Piskopat bir yer.

Ya şöyle diyebilirim. Karadenizde Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun Oğuzların Çepni boyunun yerleştirildiği bölgelerden birtanesi. Çepnilerde haksızlığa karşı dikbaşlı oluşlarıyla tanınır. Heralde genetik olarak geçmiştir. Hele dağlarda, yüksek yerleşim yerlerinde insanların kendine bir alan yer edinme, birşey kazanma veya kaybettiği şeyleri geri alma arzusundan dolayı böyle silahlı olaylar çok görülüyor. He bu durum şuan var mı diye soruyorsan eğer: Şuan halen var. 7-8 senedir sürekli her yaz gidiyorum oraya. Ordaki bir insanın bir bez parçasını alsan dahi o parçayı senden geri almak için fizana kadar takip eder.

Ya şöyle diyebilirim. Karadenizde Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun Oğuzların Çepni boyunun yerleştirildiği bölgelerden birtanesi. Çepnilerde haksızlığa karşı dikbaşlı oluşlarıyla tanınır. Heralde genetik olarak geçmiştir. Hele dağlarda, yüksek yerleşim yerlerinde insanların kendine bir alan yer edinme, birşey kazanma veya kaybettiği şeyleri geri alma arzusundan dolayı böyle silahlı olaylar çok görülüyor. He bu durum şuan var mı diye soruyorsan eğer: Şuan halen var. 7-8 senedir sürekli her yaz gidiyorum oraya. Ordaki bir insanın bir bez parçasını alsan dahi o parçayı senden geri almak için fizana kadar takip eder.

Çepni'siniz demek. İç anadolu'da da var. Çorum'da falan çepniler. Yalnız benim bildiğim Tonyalıların çoğu Rum kökenli. Sizde de var mı Rum'luk ? Orada bulunan belli yaşta olan insanlar Rumca konuşuyormuş.

Bize Ndong tarzı bir Pivot lazım.

Bu yüzden 3 Pivot adayım var tarzını Ndong'a benzettigim.

Lasme,Shawn James ve F.Vazquez.

Sofo 4.sırada ki adayım.

Göksenin için hayırlı olmuş.

Onun yerine KSK'dan Can Altıntığ'ı almak gerekir.

Son yıllarda yetişen en iyi yerli kisalardan birisi. Başkasına kaptirmayiz umarım.

Çepni'siniz demek. İç anadolu'da da var. Çorum'da falan çepniler. Yalnız benim bildiğim Tonyalıların çoğu Rum kökenli. Sizde de var mı Rum'luk ? Orada bulunan belli yaşta olan insanlar Rumca konuşuyormuş.

Rumlar genelde ismini değiştirmiyor aynı isimle kalıyor. Apolas, Yorgo vs. var sonuçta onlarda kendi nesillerini sürdürüyor.. Ama çok az şuan %10 felan. Valla benden önce 4 nesil var. Ne hiçbirinde Rumca duyduk ne de genetik olarak bir bağ bulduk. Bu soru çok soruluyor. Birtane polis babama sormuştu Rum musunuz diye. Babamda aşırı milliyetçi olduğu için polisle sertçe tartışmıştı. Ama alıştım bu soruya ben. Ve de Rum değilim. Tabi senin, benim veya herhangi bir kişinin 200-300 yıl önce hangi milliyetten geldiği, hangi soydan olduğu belli değil :) Sonuçta ilk nüfus sayımı 1830 da yapıldı. O da askeri amaçlı zaten. Zaten Tonya'daki Rumların çoğu 1900'lü yıllarda çete olayları sebebiyle vurulmuştur.

carlos-ender
langford-aaron-sinan
marko-cenk
derrick brown-kg
lampe-furkan

Rumlar genelde ismini değiştirmiyor aynı isimle kalıyor. Apolas, Yorgo vs. var sonuçta onlarda kendi nesillerini sürdürüyor.. Ama çok az şuan %10 felan. Valla benden önce 4 nesil var. Ne hiçbirinde Rumca duyduk ne de genetik olarak bir bağ bulduk. Bu soru çok soruluyor. Birtane polis babama sormuştu Rum musunuz diye. Babamda aşırı milliyetçi olduğu için polisle sertçe tartışmıştı. Ama alıştım bu soruya ben. Ve de Rum değilim. Tabi senin, benim veya herhangi bir kişinin 200-300 yıl önce hangi milliyetten geldiği, hangi soydan olduğu belli değil :) Sonuçta ilk nüfus sayımı 1830 da yapıldı. O da askeri amaçlı zaten. Zaten Tonya'daki Rumların çoğu 1900'lü yıllarda çete olayları sebebiyle vurulmuştur.

Bir kaç arkadaşım vardı; Rumca konuşuyordu ama günümüzdeki Kıbrıs'ta konuşulan Rumca'dan çok farklıymış. Tonya'nın köylerinde hala konuşuluyormuş. Bilmiyorum oradaki Türkler o zaman etkilenmiş Rumlardan. Onların dilini öğrenmiş olabilirler.

Acaba Gökseninde biliyormudur ?

Bir kaç arkadaşım vardı; Rumca konuşuyordu ama günümüzdeki Kıbrıs'ta konuşulan Rumca'dan çok farklıymış. Tonya'nın köylerinde hala konuşuluyormuş. Bilmiyorum oradaki Türkler o zaman etkilenmiş Rumlardan. Onların dilini öğrenmiş olabilirler.

Acaba Gökseninde biliyormudur ?

Rum söylentileri Tonya'da çok tepki görür. Zaten Rumların nüfusu %10 bile yoktur. Ama nasıl ki Erzurum, Erzincan, Antep, Kars, Malatya, Adıyaman; kendi ülkemi geçtim Irak'ta Musul, Kerkük, Bulgaristan'da; Kırcaali,Filibe,Plevne, Yunanistan'da; Gümülcine, Yanya gibi şehirlerde büyük bir Türk nüfusu olmasına karşın karışıklık yaratma, fitne çıkarma adına, Türk olan bir bölgeyi başka bir ırka mensup olarak gösterme çabaları var. Karadeniz'de de böyle. Trabzon'da herkesi Rum, Rize'de herkesi Laz gösterme çabasındaki fitneci insanlar var. Tabi insan müslüman olmadıkça ırkının Allah katında bir önemi yok orası ayrı tabi ancak Türk yerleşimlerini başka ırka mensup bir yerleşim gibi gösterme olayı çok görülüyor. Ben 2006'da gittim ilk defa ve o günden bu güne hiç Rum'a rastlamadım. Benim Cumhuriyet döneminden önceye rastlayan 2 dedemin hanımlarıda çarşaflıdır ancak Rum hanımlar müslüman olsa bile çarşaf giymezler. İstina olarak bile görünmez %0 dır oranı.

Forumun bu huyunu seviyorum :) Güzel insanlar , güzel muhabbetler . Hem zaten transferi Murat Özyer düşünsün :D :D

Arroyo'ya kazandırdıklari için teşekkürler. Ama ya Arroyo ya Spanoulis ise tabi ki Spa.

Spa 2 numara oynasa olmuyo mu ? Fazla mı kuvvetsiz kalır oraya ?

Aynı sorun bende çift taraflı vardı.Ben,Hatay Erzinliyim ama İskenderun'da büyüdüm..Hatay'da Erzinliler için Fransız tohumu veya Fransız derler(Sebebini sormayın :) )İskenderun'da ne zaman Erzinliyim desem Fransız msın diye bazen ciddi bazen şakasına sorarlardı..
Neyse üniversiteyi Konyada okudum.Kime Hataylıyım desem bu sefer Arap mısın Fellak mısın diye sormaya başlıyorlar :)
Şu ömrümde Fransız oldum Arap oldum ama bir türlü Türk olamadım :) Yanlış anlaşılmasın ne Fransız olmak ne de Arap olmak tabii ki kötü birşey değil :)
Artık nerelisin diye sorduklarında sadece İskenderunluyum diyorum :)

Fener,Rodney Stuckey'i getiriyormuş.

Transferler, aldığımız cezalar, haksızlıklar Murat Özyer'in umurundami ki bu olaylar. En iyi icraatı sanalda verdiği alakasız mesajlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri