• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi baktım da Millwaukee daha önce başka bir oyuncuyu amnesty etmiş.

Zaza'nında 2 yıllık kontratı var yılda 5.2 MD kazanıyor yani kim dediyse yalan haber.

Hocam yıllık 5.2 MD eline geçen para değil.Yarsına yakını vergiye gidiyor.Eline geçen yaklaşık 3 milyon MD.Euro kuruna çevrildiğinde 2 milyon euro yapar.Yani Avrupa'da kazanamayacağı bir para değil.Ama sözleşmesini neden feshediyor onu ben de anlamadım

Hocam yıllık 5.2 MD eline geçen para değil.Yarsına yakını vergiye gidiyor.Eline geçen yaklaşık 3 milyon MD.Euro kuruna çevrildiğinde 2 milyon euro yapar.Yani Avrupa'da kazanamayacağı bir para değil.Ama sözleşmesini neden feshediyor onu ben de anlamadım

Fesh etme hakkı yok ki Zaza'nın elinde ben onu söylüyorum Millwaukee'nin de böyle bir hakkı yok şu anda yani o kontratı bozamazlar 2 yıllık garanti kontratı var.

O yüzden yalan haberdir diyorum.

Fesh etme hakkı yok ki Zaza'nın elinde ben onu söylüyorum Millwaukee'nin de böyle bir hakkı yok şu anda yani o kontratı bozamazlar 2 yıllık garanti kontratı var.

O yüzden yalan haberdir diyorum.

Ancak Milwaukee ile Zaza anlaşırsa fesih hakkı doğar.Bunun için de aralarında ciddi bir sorun olması gerekir.Yoksa Zaza'nın bu yıl ki performansı hiç de fena değildi.Öğlen Mithat abi de Zaza'nın feshetme durumunun olmasından bahsetmişti.Bilgisi olan ya da bu söylentiyi duyan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim.

Bogdan Bogdanovic takımını şampiyon yaptı son maçta 36 sayı 6 asist 6 ribaunt ile.

Yanlış hatırlamıyorsam geçen maçta da 30 küsür sayı attı.

Bize yar olsa keşke...

Arkdaşlar sizleri 2 senedir uzaktan,üye olmadan takip ediyordum zevkle...

Ve üye olmaya karar verdim bu da ilk mesajım..Herkese selamlar..!

Zaza'ya oyun tarzı olarak sempati duyan biri olarak Zaza'nın gelmesini çok istiyorum umarım mithat bey'in dedikleri gerçekleşir..

Zaza-Furkan yanına da Slaughter olsa ki pek ihtimal vermiyorum harika bir pota altı olurdu..!

Ancak Milwaukee ile Zaza anlaşırsa fesih hakkı doğar.Bunun için de aralarında ciddi bir sorun olması gerekir.Yoksa Zaza'nın bu yıl ki performansı hiç de fena değildi.Öğlen Mithat abi de Zaza'nın feshetme durumunun olmasından bahsetmişti.Bilgisi olan ya da bu söylentiyi duyan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim.

Mithat abi dediyse bişeyler duymuştur doğrudur ama kurallar dahilinde mümkün değil diye biliyorum.

Zaza konusu da her yaz aynı şeye bağlıyoruz gelecek deniliyor olmuyor bu yaz bakalım ne olacak.

Nba'de aldığı maaş 2 m euro'ya geliyor.. Burda aynısını almaz biraz düşüğüne oynar..Neden olmasın takım ile oyuncu anlaştıktan sonra gelebilir bence..Olmayacak birşey yok..! Bana bu sefer gelecek gibi geliyor..

mithat abi yine burda fitili ateşledi sonra kayboldu:))

Amnesty konusu farklı bir konu...Burada oyuncuyla anlaşılan kontrat paraları ödeniyor fakat salary cap (ve dolayısıyla luxury cap) ' e dahil olmuyor bu para...2011-12 sezonundan 15-16 sezonuna kadar bir kez kullanılıyor bu hak...Oyuncu ile takımın anlaşıp kontratı fesih etmesi bambaşka bir konu...

Amnesty konusu farklı bir konu...Burada oyuncuyla anlaşılan kontrat paraları ödeniyor fakat salary cap (ve dolayısıyla luxury cap) ' e dahil olmuyor bu para...2011-12 sezonundan 15-16 sezonuna kadar bir kez kullanılıyor bu hak...Oyuncu ile takımın anlaşıp kontratı fesih etmesi bambaşka bir konu...

Cem abi bunları biliyorum zaten ama ben Zaza'nın kendi isteğiyle böyle birşey yapacağına zaten ihtimal vermediğim için bunu yazıyorum.Ki Millwaukee'de yapmaz böyle birşey eğer çok ciddi bir sorun yoksa

Bunun için amnesty tek şart diye yazdım o da Bucks'ın elinde yok şu anda daha önce kullandılar.Bunu belirtmeye çalıştım diğer ihtimal çok zor şahsen ben hiç hatırlamıyorum bu tarz bir anlaşmayla bir oyuncunun ayrıldığını.

Cem abi bunları biliyorum zaten ama ben Zaza'nın kendi isteğiyle böyle birşey yapacağına zaten ihtimal vermediğim için bunu yazıyorum.Ki Millwaukee'de yapmaz böyle birşey eğer çok ciddi bir sorun yoksa

Bunun için amnesty tek şart diye yazdım o da Bucks'ın elinde yok şu anda daha önce kullandılar.Bunu belirtmeye çalıştım diğer ihtimal çok zor şahsen ben hiç hatırlamıyorum bu tarz bir anlaşmayla bir oyuncunun ayrıldığını.

Belki yanlış biliyorsundur diye bilgi vereyim dedim...Bende hiç ihtimal vermiyorum bu arada Tunahancım...Aynı paraya gelmez bir defa orada aldığınla ..Baya büyük bir parayı gözden çıkartmak lazım...

Belki yanlış biliyorsundur diye bilgi vereyim dedim...Bende hiç ihtimal vermiyorum bu arada Tunahancım...Aynı paraya gelmez bir defa orada aldığınla ..Baya büyük bir parayı gözden çıkartmak lazım...

Yok abi tam konuya hakim değilim ama Zaza'nın çıkışı sanırım emekliye ayrılanlara uygulanan ayrılma şeklinde olacak.Seninde dediğin gibi aldığı para çok yüksek daha iyisini vermeyi geçiyorum aynısını bile öneremeyiz .

Yukarıda verilen vergi oranları çok yüksek NBA'de en yüksek vergiyi %40 ile New York sonra %35 civarı ile Los Angeles'takiler ödüyor diye biliyorum ki Millwaukee gibi küçük bir şehrin vergisi de düşüktür asla yarı yarıya falan olmaz.

Yok abi tam konuya hakim değilim ama Zaza'nın çıkışı sanırım emekliye ayrılanlara uygulanan ayrılma şeklinde olacak.Seninde dediğin gibi aldığı para çok yüksek daha iyisini vermeyi geçiyorum aynısını bile öneremeyiz .

Yukarıda verilen vergi oranları çok yüksek NBA'de en yüksek vergiyi %40 ile New York sonra %35 civarı ile Los Angeles'takiler ödüyor diye biliyorum ki Millwaukee gibi küçük bir şehrin vergisi de düşüktür asla yarı yarıya falan olmaz.

Milwaukee Wisconsin'e bağlı kardeşim..En yüksek ulusal verdi %35, Wiskonsinde ise en yüksek %7..Toplamda Zaza'nın en yüksek vergisi %42 olabilir yani...

Zaza işi yaş bence, getirmemiz zor yani. Bütçe malum...

Bourousis'i kapabiliyosak hemen getirelim. Real Madrid bırakacaksa süper olur bizim için. Açıkçası Real Madrid bırakmaz diye düşünüyordum ama haberlere bakılırsa transferi çok muhtemel.

Arroyo-Delaney-Nikolov
Langford-Göksenin-Sinan
Markoishvili-Cenk
Erceg-Kerem
Bourousis-Furkan

Şu Nikolov'un lisansı için de bastırsın yönetim. Tam zamanı, sesimizi yükseltmemiz lazım!

Milwaukee Wisconsin'e bağlı kardeşim..En yüksek ulusal verdi %35, Wiskonsinde ise en yüksek %7..Toplamda Zaza'nın en yüksek vergisi %42 olabilir yani...

İyiymiş ama %42 olsa bile 3.1 MD para alıyor demektir.Şu anda ne söylesek boşa gidicek umarım gelir Zaza devşirmelerin aksine yerli oynayacak diye biliyorum Türkiye alt yapısında yetiştiği için 6 yabancı sınırında birde sınırdaki artılar olmadan Zaza-Furkan ikilisiyle fark yaratırız.

Arroyo-Spanoulis-Nikolov
Langford-Sinan
Markoıshvili-Cenk
Printesiz-Kerem-Erceg ( 6. yabancı )
Zaza ( Bourousis ) - Furkan

İyi bir sponsor bulabilsek neden olmasın bu veya bunun ayarında bir kadro..!

Yeri burası degil biliyorum ama en yogun baslık burası dıye burda sorayım dedim .Aris taraftarının ilk sölediği bestenın melodisi Türkce değilmi?

http://www.youtube.com/watch?v=WcvAOpnnMK0
Bu melodiyı ne yapıp ne edip Kendimize Beste yapmalıyız Net:)

Ultraslan`a yakın arkadaslar varsa aramızda rica ediyorum bu Meldoyi Besteye çevirmeleri için tayfa`ya sölesinler.

Not:Yöneticilerden ricam bu mesajıma uygun başlıkvarsa oraya taşısınlar

zaza gelmek istiyorsa gelir, biz de istediği parayı veririz. unutmayın. malik, bonsu, gordon, domercant, macvanın kontratlarından kurtulcaz. bonsu ve malikin aldığı parayı zazaya veririz bütçe de sıkıntıya girmez illa 12 kişiyle oynamaya gerek yok zaten ergin hocanın tarzı da bu değil.

aynı durum spa için de geçerli. sezonun yarısını oynayamayan henry ve macvan bi spanoulis parası aldı mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri