Elif hakikaten çok kaliteli bir kadro kurmuşsun inşallah bu veya bu tarzda güçlü bir kadro kurulur.Arroyo-Spanoulis
Jamont Gordon- Langford
Markoishvili-Cenk
Kerem-Derrick Brown
Zaza-Dorsey-Furkan
Elif hakikaten çok kaliteli bir kadro kurmuşsun inşallah bu veya bu tarzda güçlü bir kadro kurulur.Arroyo-Spanoulis
Jamont Gordon- Langford
Markoishvili-Cenk
Kerem-Derrick Brown
Zaza-Dorsey-Furkan
Hedefimiz EL son 4 ise böyle bir kadro lazım. Zaten bu kadro TR ligini de domine eder. Çok rahat şampiyon oluruz.Elif hakikaten çok kaliteli bir kadro kurmuşsun inşallah bu veya bu tarzda güçlü bir kadro kurulur.
Geçen sene başında yapılan planlamada takımda en çok parayı kazanan Arroyo'ydu.1 750 usd.Euroya çevirsek 1.1 milyon euro yapar.Bu sene konuşulanlara bakıyorum Langford 2 milyon euro. Spa 2 milyon euro 2 milyon dolar da buy out, Zaza 2 milyon euro civarı, Bourousis yine oralara yakın.
Maden mi bulduk biz?Futbol takımının durumu da düşünülünce bu isimler bana çok mantıklı gelmiyor.Kendi adıma bunlardan birini bile alsak benim sürpriz olur
Hedefimiz EL son 4 ise böyle bir kadro lazım. Zaten bu kadro TR ligini de domine eder. Çok rahat şampiyon oluruz.
Arroyo ve Gordon'un kaldığını düşünürsek Bonsu, Malik, Ersin, Jawai, Domdom, Macvan, Ender, Engin gidecek büyük ihtimalle. Spa+Printezis+Zaza transferleriyle çok iyi takım olunur. Spa'nın transferini Aysal'ın bizzat karşılayacağını varsayarsak, Zaza ve Printezis transferleri çok fazla da zorlamaz bütçeyi diye düşünüyorum. Yerli olarak da Gönlüm ve bir guard transferi olabilir.
Arroyo - Spa - Tutku
Sinan - Jamont
Marko - Cenk
Printezis - Erceg - KG
Zaza - Furkan
o kadro hele o guard ve pota altı rotasyonuyla f8 zor yapar ligi de domine falan edemez bilgisayar oyunu oynamıyoruz burada.
Boğaç hesabın doğru ama geçen seneye göre hesap yaparsan yanlış olur ..Çünkü geçen yıl çok fazla aşıldı zaten planlanan bütçe...Bonsu, Malik zaten teknik ekibin yalvar yakar yönetime aldırdığı oyuncular...Macvan yine sözleşmesi devam eden ancak yerine fedekarlıkla Erceg alınmış bir oyuncu..Geçen yıl çok eksrta bir yıl oldu yani bütçe açısından...Ayrıca öyle bir bütçemiz bile olsa hemen sezon başında paranın tamamını harcamakta doğru olmaz...Herkes şube küçülüyor derken ben öyle birşey yok dedim burada..Gerçektende yoktu ama bu kadarda 20m euroluk bir bütçemiz yok...Gecen yılın başında 42 milyon bütçemiz vardı bu yıl ise 47 milyon...Ancak bunun içinde her şey var ..Ergin Atamanın maaşından tut her türlü gider...Euronun yıl içindeki artışlarını dahil edin bu hesaba...
o kadro hele o guard ve pota altı rotasyonuyla f8 zor yapar ligi de domine falan edemez bilgisayar oyunu oynamıyoruz burada.