• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arroyo-Spanoulis
Jamont Gordon- Langford
Markoishvili-Cenk
Kerem-Derrick Brown
Zaza-Dorsey-Furkan
Elif hakikaten çok kaliteli bir kadro kurmuşsun inşallah bu veya bu tarzda güçlü bir kadro kurulur.

Zaza-Furkan rotasyonu hücumda çok sınırlı kalır.

Geçen sene başında yapılan planlamada takımda en çok parayı kazanan Arroyo'ydu.1 750 usd.Euroya çevirsek 1.1 milyon euro yapar.Bu sene konuşulanlara bakıyorum Langford 2 milyon euro. Spa 2 milyon euro 2 milyon dolar da buy out, Zaza 2 milyon euro civarı, Bourousis yine oralara yakın.

Maden mi bulduk biz?Futbol takımının durumu da düşünülünce bu isimler bana çok mantıklı gelmiyor.Kendi adıma bunlardan birini bile alsak benim sürpriz olur

Elif hakikaten çok kaliteli bir kadro kurmuşsun inşallah bu veya bu tarzda güçlü bir kadro kurulur.
Hedefimiz EL son 4 ise böyle bir kadro lazım. Zaten bu kadro TR ligini de domine eder. Çok rahat şampiyon oluruz.

Geçen sene başında yapılan planlamada takımda en çok parayı kazanan Arroyo'ydu.1 750 usd.Euroya çevirsek 1.1 milyon euro yapar.Bu sene konuşulanlara bakıyorum Langford 2 milyon euro. Spa 2 milyon euro 2 milyon dolar da buy out, Zaza 2 milyon euro civarı, Bourousis yine oralara yakın.

Maden mi bulduk biz?Futbol takımının durumu da düşünülünce bu isimler bana çok mantıklı gelmiyor.Kendi adıma bunlardan birini bile alsak benim sürpriz olur

Aynen kardeşim... Bence de bu isimlerden en fazla biri alınır...3 Miyon Euro kur artışı ile birlikte sezonda 10 milyon TL yapar..2 tanesini alsan zaten 20 milyon TL. oldu..Ben bunlardan bir tek Spanoulisten ümitliyim..Çünkü başkan istiyor onu..Bütçeye sokmayacaktır onun maliyetini, başka bir kaynaktan karşılayacaktır...
Gönül istiyor tabi Spanoulis, Langford,Zaza vs ama zor ... Bu isimler öyle bir beklenti yaratıyorki Avrupa'nın kalburüstü oyuncuları bile beğenilmemeye başlandı...

Arroyo ve Gordon'un kaldığını düşünürsek Bonsu, Malik, Ersin, Jawai, Domdom, Macvan, Ender, Engin gidecek büyük ihtimalle. Spa+Printezis+Zaza transferleriyle çok iyi takım olunur. Spa'nın transferini Aysal'ın bizzat karşılayacağını varsayarsak, Zaza ve Printezis transferleri çok fazla da zorlamaz bütçeyi diye düşünüyorum. Yerli olarak da Gönlüm ve bir guard transferi olabilir.

Arroyo - Spa - Tutku
Sinan - Jamont
Marko - Cenk
Printezis - Erceg - KG
Zaza - Furkan

Arroyo ile Spanoulis aynı takımda nasıl olur kestiremiyorum. İkisi de lider oyuncu. En önemli özelliklerinden vazgeçmeleri gerekebilir. Arroyo yaşı itibariyle Spanoulis arkası olsa bunu kabul eder mi? Bence etmez. Spanoulis, RM'de ki Sergio Rodriguez görevine oturtulabilir mi? Onu da çok zor görüyorum. İkisinin de aynı takımda olduğu kadroda işin içinden nasıl çıkılır merak edilesi.

Aynı takımda 2 lider oyuncu olur mu falan olayı bence asrın geyiği.Bugün baktığın zaman Pana'nın en başarılı yıllarında Diamantidis,Spanoulis,Lakovic bir aradaydı.(Lakovic ayrılınca Jasikevicius geldi)Barcelonada Navarro-Huertas bir arada oynuyor.Real Madrid Llull-Rodriguez-Fernandez'i bir arada kullanıyor.Artık böyle geyik muhabbetlere takılmamak lazım.F4 hedefi olan takımda tabii üst düzey 2-3 tane topa yön verebilecek oyuncu olacak.Yoksa bu sene bizim gibi Banvit serisini bile ortalama 65 sayıyı ancak bulup rakibi daha azında tutarak aşabilirsin

Langford ile Hackett aynı takımda, zor dakikalarda sorumluluk alıyorlardı aynanda parkede olarak. Arroyo- Spa her ne kadar daha farklı bi durum olsa da ben yine de pek alâ olabilir diyorum. Ayrıca D.Brown, Dorsey, Zaza, Langford, Spa koyulmuş bir kadroya, paranın suyu nedir ?

Hedefimiz EL son 4 ise böyle bir kadro lazım. Zaten bu kadro TR ligini de domine eder. Çok rahat şampiyon oluruz.

o kadro hele o guard ve pota altı rotasyonuyla f8 zor yapar ligi de domine falan edemez bilgisayar oyunu oynamıyoruz burada.

Olamaz diye bir şey demedim zaten. İşin içinden nasıl çıkılır merak ediyorum sadece. Hele ki Langford falan da işin içine girerse hangisi arkadan gelecek merak ettiği bu.

Arroyo ve Gordon'un kaldığını düşünürsek Bonsu, Malik, Ersin, Jawai, Domdom, Macvan, Ender, Engin gidecek büyük ihtimalle. Spa+Printezis+Zaza transferleriyle çok iyi takım olunur. Spa'nın transferini Aysal'ın bizzat karşılayacağını varsayarsak, Zaza ve Printezis transferleri çok fazla da zorlamaz bütçeyi diye düşünüyorum. Yerli olarak da Gönlüm ve bir guard transferi olabilir.

Arroyo - Spa - Tutku
Sinan - Jamont
Marko - Cenk
Printezis - Erceg - KG
Zaza - Furkan

Boğaç hesabın doğru ama geçen seneye göre hesap yaparsan yanlış olur ..Çünkü geçen yıl çok fazla aşıldı zaten planlanan bütçe...Bonsu, Malik zaten teknik ekibin yalvar yakar yönetime aldırdığı oyuncular...Macvan yine sözleşmesi devam eden ancak yerine fedekarlıkla Erceg alınmış bir oyuncu..Geçen yıl çok eksrta bir yıl oldu yani bütçe açısından...Ayrıca öyle bir bütçemiz bile olsa hemen sezon başında paranın tamamını harcamakta doğru olmaz...Herkes şube küçülüyor derken ben öyle birşey yok dedim burada..Gerçektende yoktu ama bu kadarda 20m euroluk bir bütçemiz yok...Gecen yılın başında 42 milyon bütçemiz vardı bu yıl ise 47 milyon...Ancak bunun içinde her şey var ..Ergin Atamanın maaşından tut her türlü gider...Euronun yıl içindeki artışlarını dahil edin bu hesaba...

önceden de yazdım arroyo, spa, langford, gordon 4lüsünden en fazla o da en fazla 2 tanesi olur takımda. hem bütçe, hem de takım dengeleri açısından. zazayı da kendi istemezse almak imkansız.

ayrıca oly lafayetteyi alcak gibi duruyor bu durumda spanoulis bizde diyebiliriz.

gordon yerine keşke arroyoyu yedeklemek için bo'yu alsak

Benimde keşke olsa dediğim kadro;

Arroyo-Jamon Gordon-Ender
Langford-Jamont Gordon-Sinan
Cenk-Marko
Chuck Davis-Kerem
Borusois-Furkan

spa-langford-marko-erceg-bourısıs . güzel oldu :)

Boğaç hesabın doğru ama geçen seneye göre hesap yaparsan yanlış olur ..Çünkü geçen yıl çok fazla aşıldı zaten planlanan bütçe...Bonsu, Malik zaten teknik ekibin yalvar yakar yönetime aldırdığı oyuncular...Macvan yine sözleşmesi devam eden ancak yerine fedekarlıkla Erceg alınmış bir oyuncu..Geçen yıl çok eksrta bir yıl oldu yani bütçe açısından...Ayrıca öyle bir bütçemiz bile olsa hemen sezon başında paranın tamamını harcamakta doğru olmaz...Herkes şube küçülüyor derken ben öyle birşey yok dedim burada..Gerçektende yoktu ama bu kadarda 20m euroluk bir bütçemiz yok...Gecen yılın başında 42 milyon bütçemiz vardı bu yıl ise 47 milyon...Ancak bunun içinde her şey var ..Ergin Atamanın maaşından tut her türlü gider...Euronun yıl içindeki artışlarını dahil edin bu hesaba...

Evet abi haklısın da biraz hedefle de alâkalıdır bu sanıyorum. Yeni F8 yaptık. Önümüzdeki hedef doğal olarak F4 oluyor. F8'deki Barca maçlarında da ne kadar dar rotasyona sahip olduğumuzu ve Arroyo olmayınca da ne duruma düştüğümüzü gördük. Tabii ki bütçeyi fazla aşmayalım ancak beklentileri de bir şekilde karşılamak gerek. Bizim elimizden gelen koçun takım kimyasına en uygun isimleri bulmasını beklemek olacak galiba. Ona da güvenimiz sonsuz zaten. İnşallah en iyi şekilde kapatırız transfer dönemini ve sakatlık-kaza-bela olmadan geçiririz sezonu.

o kadro hele o guard ve pota altı rotasyonuyla f8 zor yapar ligi de domine falan edemez bilgisayar oyunu oynamıyoruz burada.

bu kadronun benchi BBL finalini 4-0 la alır, EL'de de çok iyi şeyler yapar ama o kadroyu kurmak PC oyununda bile zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri