• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bo McCalleb'i severim ama şut atamayan adam almamamız lazım kısa olarak .

Aynen katılıyorum şutu hiç yok adamın bütün bir yıl boyunca hangi takımla oynadılarsa Bo'nun şutunu riske ettiler adamın şut tehtidi yok gibi bişey.

Bo gelmesin şut atamayan kısa mı olurmuş

Gelecek sene Euroleague de oynayacak takımlarımızın 8 yabancıyla oynaması bekleniyor diye bir haber var.

Bu habere göre Arroyo, Erceg, Marko kesin, birde 3 yabancı gelicek gibi duruyor sizce 8 yabancı oyuncu bulundurur muyuz kadromuzda.?

2'si Euroleague için alınıcak mecburen bu durumda.

yıllar forumda birçok şeyi değiştirmiş ama değişmeyen tek şey mithatın popülerliği olmuş:)

spanoulis konusuna gelince bana sanki gündem mühendisliğiymiş gibi geliyor,ben kendi adıma spanoulisin geleceğini sanmıyorum.çünkü biz o paraları vermeyiz bence
langford noktasında ise kendisinin daha gerçekçi hedef olduğunu düşünüyorum bence şartlar zorlanırsa alınabilir ve ciddi manada fark yaratacağı kuşkusuz,yani bence istenirse alınabilir ama coach ister de yönetim ne düzeyde ister bilmiyorum
ve açıkçası zazanında gelebileceğini sanmıyorum,o bölgeye baby shaq daha gerçekçi bir hedef olur gibi geliyor bana

Mithatın popülerliği derken herkes duyumunu paylaşabilir.Bence bunda bir sakınca yok.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

VARAN – 1: Galatasaray’ın yeni sponsoru Pegasus Liv Hospital ile yolları ayrılacak olan sarı kırmızılı takım, havayolu şirketi Pegasus ile yeni bir sponsorluk anlaşması imzalayacak. Galatasaray bu anlaşmayla potadaki bütçesini 22 milyon TL’ye yükseltecek.
VARAN – 2: Spanoulis Galatasaray’a Geliyor Avrupa basketbolunun en iyi oyun kurucularından birisi olan Vassilis Spanoulis ile büyük oranda anlaşma sağlandı.Ünal Aysal’ın eşi Fani Aysal, Spanoulis Ailesi’ni yaz tatili için Bodrum’a davet etti.
27 Haziran’da Spaonulis ile bir araya gelecek olan Ünal Aysal, Yunan oyuncuyu ikna ederek transfer bombasını patlatacak.

kritik gün 27 haziran sanırım.

kaynak:Galatasaray'da gizli transfer operasyonu- Açık Mert Korkusuz

jelinek filan nedir ya böyle salak saçma adamlar alıncaksa kapatsınlar şubeyi kahpebahçeye rezil olmayalım efeste iyi takım kurdu zaten!!

Ne Bo'su arkadaşlar !!

Spa ya da Langford'dan birisi bize yeter. 2si fazla lüks olur.

Zaza arkası dönük oynayabilen kalıplı bir pivot. Savunması iyi,hücumda iyi katkı veren,ribanutlarda etkili bir uzun. Ve gelirse yerli statüsünde oynayacak ki onun bu özelliği diğer pivotlardan daha önemli bir yere getiriyor onu. Gelirse fark ortaya koyar.

jelinek filan nedir ya böyle salak saçma adamlar alıncaksa kapatsınlar şubeyi kahpebahçeye rezil olmayalım efeste iyi takım kurdu zaten!!

Şube kapansın felan yanlıs laflar bunlar.Jelinek olayı parodi.

Haber direkt forumdan copy-paste olmus, 22 milyon TL nedir ya??? Düşünün yapılan heberin ciddiyetini..

Mithatın popülerliği derken herkes duyumunu paylaşabilir.Bence bunda bir sakınca yok.

ben de tersini söylemedim zaten..alınganlık göstericek bir durum olduğunu düşünmüyorum

Bugünkü bütçe toplantısından ses seda çıkmadı galiba

Bu arada Othello Hunter maça çok iyi başladı,Siena'nın durumundan dolayı da serbest kalacak,düşünülebilir.

yıllar forumda birçok şeyi değiştirmiş ama değişmeyen tek şey mithatın popülerliği olmuş:)

spanoulis konusuna gelince bana sanki gündem mühendisliğiymiş gibi geliyor,ben kendi adıma spanoulisin geleceğini sanmıyorum.çünkü biz o paraları vermeyiz bence
langford noktasında ise kendisinin daha gerçekçi hedef olduğunu düşünüyorum bence şartlar zorlanırsa alınabilir ve ciddi manada fark yaratacağı kuşkusuz,yani bence istenirse alınabilir ama coach ister de yönetim ne düzeyde ister bilmiyorum
ve açıkçası zazanında gelebileceğini sanmıyorum,o bölgeye baby shaq daha gerçekçi bir hedef olur gibi geliyor bana

Uzun süredir sesin çıkmıyordu Can, sonunda dönmüşsün buralara :)

Normalde senin gibi düşünürdüm ama bütçe konusunda ciddi oranda yükselteceğimiz duyumları var. Bence bütçe belirlenmedikçe transfer konusunda bir yorum yapmak çok sağlıklı değil.

Bo Mccaleb'a burun kıvrılmış,teneke muamelesi de yapılmış hatta :D

İnşallah gelir.Delicilik,sıkışan oyunda rakibin dengesini bozarak çözüm üretme konusunda Avrupa'nın belki de en iyisi.Savunması gayet ideal hele arkada kaleci(bizde Furkan oluyor)tipinde biri oldu mu topa baskı şiddetini de arttırır,tempo yapar.Bizim takım bu sene delicilik ve penetre sorunu çok yaşadı.Ender bu konuda takımın en iyisiydi düşünün.

Şut konusu tabi ki handikap ama özgüveni yüksek Bo,boş kaldı mı atar.

Mithat Abi ile bir akşam yemeği yedik. @Gshaber24 olarak Futbol'da Tuchel , Teknik Direktör arayısları transferler. Basketbol'da ise Erkek ve kadın takım sponspor konusu , Transferler , Spanoulis , Langford , Bourosis , Sofo ve Işıl Alben olayı ile ilgili herşeyi konustuk.
Tüm samimiyeti ile cevap verdi.Kaynak olarak ona sormanın yanlıs oldugunu anladım.Mithat abi kaynak degil kulübün içinde yaşıyor.
Fotoğraf'ta çekildik.Aşağıdaki bağlantıda görebilirsiniz.Bu akşam siteyi açıyoruz.Yarın röportajı yayınlayacak arkadaşlar.

https://twitter.com/emrecelikk92/status/481869149296406529

Uzun süredir sesin çıkmıyordu Can, sonunda dönmüşsün buralara :)

Normalde senin gibi düşünürdüm ama bütçe konusunda ciddi oranda yükselteceğimiz duyumları var. Bence bütçe belirlenmedikçe transfer konusunda bir yorum yapmak çok sağlıklı değil.

benim de sosyal medyadan kulağıma geliyordu bu bütçe artacak dedikoduları umarım artar ben de bunu çok isterim ama 22-23 milyon euro bütçe olacağına pek inanasım gelmiyor ama umarım olur ve yanılan ben olurum o bütçeye kurulan takım ciddi f4 adayı olur,tabi takımın adı ülker değilse:)

diğer taraftan senin gibi eski dostları görmek güzel ama forum çok değişmiş kimseyi tanımıyorum doğru düzgün,ufak bir yabancılık çekmedim diyemem:)

Bence 22 23 euro olmasına gerek yok 22 23m Dolar olsun yeterli.

Herrmann ya da Gurovic nasıl olur? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri