Bo McCalleb'i severim ama şut atamayan adam almamamız lazım kısa olarak .
yıllar forumda birçok şeyi değiştirmiş ama değişmeyen tek şey mithatın popülerliği olmuş
spanoulis konusuna gelince bana sanki gündem mühendisliğiymiş gibi geliyor,ben kendi adıma spanoulisin geleceğini sanmıyorum.çünkü biz o paraları vermeyiz bence
langford noktasında ise kendisinin daha gerçekçi hedef olduğunu düşünüyorum bence şartlar zorlanırsa alınabilir ve ciddi manada fark yaratacağı kuşkusuz,yani bence istenirse alınabilir ama coach ister de yönetim ne düzeyde ister bilmiyorum
ve açıkçası zazanında gelebileceğini sanmıyorum,o bölgeye baby shaq daha gerçekçi bir hedef olur gibi geliyor bana
jelinek filan nedir ya böyle salak saçma adamlar alıncaksa kapatsınlar şubeyi kahpebahçeye rezil olmayalım efeste iyi takım kurdu zaten!!
Mithatın popülerliği derken herkes duyumunu paylaşabilir.Bence bunda bir sakınca yok.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bugünkü bütçe toplantısından ses seda çıkmadı galiba
yıllar forumda birçok şeyi değiştirmiş ama değişmeyen tek şey mithatın popülerliği olmuş
spanoulis konusuna gelince bana sanki gündem mühendisliğiymiş gibi geliyor,ben kendi adıma spanoulisin geleceğini sanmıyorum.çünkü biz o paraları vermeyiz bence
langford noktasında ise kendisinin daha gerçekçi hedef olduğunu düşünüyorum bence şartlar zorlanırsa alınabilir ve ciddi manada fark yaratacağı kuşkusuz,yani bence istenirse alınabilir ama coach ister de yönetim ne düzeyde ister bilmiyorum
ve açıkçası zazanında gelebileceğini sanmıyorum,o bölgeye baby shaq daha gerçekçi bir hedef olur gibi geliyor bana
Uzun süredir sesin çıkmıyordu Can, sonunda dönmüşsün buralara
Normalde senin gibi düşünürdüm ama bütçe konusunda ciddi oranda yükselteceğimiz duyumları var. Bence bütçe belirlenmedikçe transfer konusunda bir yorum yapmak çok sağlıklı değil.