• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bertans sakatlıktan sonra 4 maç oynadi. 12.5 sayi ortalamasi. O maçlardan biri de bizi f8'e götüren Kuban maçı.

Zalgiris, Maccabi'yi maçlarını TV'den olarak, bizim maçta da canlı olarak izledim Bertans'ı. Sadece Zalgiris maçında iyiydi. O maçta da iyi olmasının sebebini rakibin savunmasının pamuk gibi olmasından mı yoksa onun yeteneğinden mi olduğunu bilemedim. Ancak bizim maçta ve Maccabi maçında izlediğimden yola çıkarak; Bertans'ın sağlam rakiplere karşı iyi bir koz olamayacağı görülüyor. Sıkı savunmaya karşı kötü hücum ediyor. Hele ki baskıyı kaldıramıyor. Hatırlıyorum İpekçi'de taraftar baskısı nedeniyle potaya neden attığını bilmediği bir şutu vardı köşeden. Farkın kapanacağı anlardı sanırım.
Erceg'e benzettim biraz. Heryerden atma isteği olan bir oyuncu. Seneye muhtemel Fenerbahçe finalinin deplasmanlarında, Erceg'in bu seneki deplasman baskısından dolayı fütursuzca yaptığı top kayıplarının fazlasını yapabilir. Oyun olarak Ergin Ataman'ı çıldırtır. Neden istiyor bilemedim. Olmadık yerden sallıyor. Bazıları girer mi girer ancak oyun stili bize uygun değil.

Yani sana şöyle söyleyebilirim. Bertans'ı beğenebilirsin. Görüşün kendinedir sonuçta karışamam. Bu sene kritik anların çoğundan mutlu ayrıldık. Ama Bertans'ı en iyi olarak İpekçi'de canlı izlediğim maçtan şöyle yorumluyorum: Baskıyı kaldıramayan, şut atmayı fazlasıyla seven, egosu yüksek bir oyuncu. Kritik, dişe diş giden maçlarda top onun eline gelirse sonumuz hayrola. Eğer takıma transfer olursa her türlü desteklerim tabi orası ayrı. Sonuçta kendi tuttuğum takımın oyuncusu olur. Hickman diyorsun o daha iyi olur. Bobby Brown diyorlar. İlk defa bugün duydum. O daha da iyi olur.

Şu forumda yıllardır ismini yazıyorum, kendisini çok sevdiğimi de söylüyorum ama genelde çok kişi karşı çıkıyor bu düşünceme. Galiba seneye onu bu forma altında göreceğiz. Tabi ilgilenilen isimlerden biri sadece. Büyük ihtimalle o gelecek. Sofo yani.

Bertans da büyük ihtimalle takıma katılacak ama rotasyondaki asıl yeri yedinci yabancı olacak gibi duruyor.

Geriye 1-2 oynayan bir oyuncuyla Domercant'tan alamadığımız katkıyı alabileceğimiz bir isim kalıyor eğer yabancı sayısını 8 yapmazsak. 1-2 için Spanoulis konusunu daha önce yazmıştım, başkan çok istiyormuş. Yalnız ben onun yerine Bobby Brown'un gelebileceğini düşünüyorum. Aslında asıl isteğim biraz daha agresif ve savunması güçlü bir isim ama öyle bir isim geçmiyor şu anda ilgilenilenler arasında. Şutör oyuncu da muhtemelen belli. 1-2 numaradaki tercihimiz ve sponsor şekillendirecek gibi tercihlerimizi.

İşi gücü bıraktık, oturduk Spanoulis'i bekliyoruz, Zaza'yı bekliyoruz. İnadına bekliyoruz ULAN!

İnan bende bekliyorum çılgıncasına.. Önümüzdeki hafta patlar bombalar..!

Bu iki isim gelirse zaten diğer rakiplerin kimi aldığı umrumda değil..! Bizim taraftarımız zaten 1 adam fazla oynatıyor bizi.. ;)

Ben Spanoulis'nde,Zaza Pachulia'nında alınacağına inanıyorum ve dört gözle bekliyorum tabi diğer bölgelere de transferler yapılacak ama bu 2 adam alınırsa inanılmaz seviye atlarız.Toplamda 3 yabancımız var ve 3 yabancı olarak Spanoulis,skorer bir 2 numara,atletik bir 4 numara ve Zaza,Kerem Gönlüm alınırsa süper olacaktır.
Arroyo-Spanoulis-Nikolov
Langford-Sinan
Markoisvili-Cenk
D.Brown-Erceg-Kerem G.
Zaza-Furkan
Langford ve D.Brown isimlerinin yerine o kalitede başka isimlerde olabilir.

Şu forumda yıllardır ismini yazıyorum, kendisini çok sevdiğimi de söylüyorum ama genelde çok kişi karşı çıkıyor bu düşünceme. Galiba seneye onu bu forma altında göreceğiz. Tabi ilgilenilen isimlerden biri sadece. Büyük ihtimalle o gelecek. Sofo yani.

Bertans da büyük ihtimalle takıma katılacak ama rotasyondaki asıl yeri yedinci yabancı olacak gibi duruyor.

Geriye 1-2 oynayan bir oyuncuyla Domercant'tan alamadığımız katkıyı alabileceğimiz bir isim kalıyor eğer yabancı sayısını 8 yapmazsak. 1-2 için Spanoulis konusunu daha önce yazmıştım, başkan çok istiyormuş. Yalnız ben onun yerine Bobby Brown'un gelebileceğini düşünüyorum. Aslında asıl isteğim biraz daha agresif ve savunması güçlü bir isim ama öyle bir isim geçmiyor şu anda ilgilenilenler arasında. Şutör oyuncu da muhtemelen belli. 1-2 numaradaki tercihimiz ve sponsor şekillendirecek gibi tercihlerimizi.
Yalnız Arroyo-Bobby Brown'ın yanına alınacak şutör,çok keskin şutör olsa,%45'lerle atsa bile savunmada yetersiz ve sert bir oyuncu değilse kısa savunmasında büyük sıkıntı yaşarız.O yüzden Arroyo'nun yanına Aaron Jackson alınsa,gidip Jimmy Baron'ı dahi getirebilirsin.

Sofo+Laval gelirse çok iyi rotasyon olur.

Bertans tabii benim hayalimdeki 4 numara değil ama Erceg'den çıkamadığımız için aynı bölgeye çok isimli birini almayacağız.Bertans da 3-4 numarayı yedekleyecek joker olabilir

Manu ve Sofo'nun olduğu ilk 5'e Arroyo-Brown ikilisiyle savunma sorunu yaşayacağımızı pek zannetmiyorum. Zaten Arroyo'da kaçamak oynamıyor tutabildiği kadar savunmaya çalışıyor. Yalnız Sofo çabuk faul problemine girer. İlk periyot 3 faul alıyordu maçlarda. Geriye KG-Erceg-Furkan kalır 20 dakikalık süre zarfına. Sofo'nun olmadığı dönemde ne yapacağını kestiremediğimiz KG'ye ve pamuk gibi savunması olan ve gününde olmadığında saç baş yoldurtan Erceg'e kalırsak sonumuz hayrola. Uzun transferi gerekir bunun için. Zaza bu sebepten önemli. Eğer bizi çok istiyorsa fiyat konusunda fedakarlık yapsın bi zahmet.

Öncelikle herkese merhaba.herkesin mübarek ramazan ayı mübarek olsun.Bu ilk mesajım ve sormak istediğim konu su: sonny weems'i düsünebilirmiyiz acaba? gelirse nasıl olur?neler değişir?şimdiden cevaplar için teşekkür ederim

Sofo inşallah olmaz. Çok erken faul problemine giriyor. Max. 15 dk durabilir. Zaza+Atletik bir pivot alabiliriz umarım.

Alalım Micheal Beasley'i :)

deon thompson hakkında ne düsürsünüz?

Öncelikle herkese merhaba.herkesin mübarek ramazan ayı mübarek olsun.Bu ilk mesajım ve sormak istediğim konu su: sonny weems'i düsünebilirmiyiz acaba? gelirse nasıl olur?neler değişir?şimdiden cevaplar için teşekkür ederim

Weems'in CSKA ile kontratı var. Buy out ödeyerek oyuncu alırsak o Spa olucak gibi görünüyor. Ama 3 numara için Avrupa'nın sayılı oyuncularından

Avrupada beğendiğim sayılı 3numaralardan birisi weems keşke alabilsek :(

Deon thompson aslında tamda bize uygun gibi sanki :)

Sofo'yu alırsak hiç olmaz. Kerem'in yaş kaç oldu zaten. Furkan da düzgün katkı veremiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri