• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3puan.com ne söylediyse yalan, ne söylediyse hikaye çıktı. Birdaha da inanmam onlara.

Bunu unutma Sofo bize gelsin 20 dk'nin altına düşmez. Geldikten sonra konuşuruz yine.

Takımda uzun olarak seçeneğimiz sınırlı. Malum 6 yabancı olacak. 3. uzunu dediğiniz gibi uçan kaçan bir oyuncu da kullanmak olabilir ama önemli olan pota altını hücum anlamında dağıtacak birinin olması. O yüzden bizim için atletik uzundan çok daha önemli.

Sofo bu sistemde ribaunt açısından ezilir. Gittiği takımlarda 4 numarada hep atletik oyuncular vardı ve bu açığı kapatıyorlardı.

Arroyo ve alinirsa Spa gibi guardlarin varken savunmasi ust duzey blok tehtidi olab atletik uzun her zaman evladir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sofo, Maccabi ile sözleşme yenilediyse üzülürüm. İstediğim bir oyuncu.

Aynı zamanda da gülerim. Duyumcu ve gazetelerin bu seneki karavanalarına:D

Şimdi sana göre ben duyumcuyum.Duyumcunun karavana olması için söylediği oyuncuyla hiç ilgilenilmemesi lazım,eğer ilgileniyorsa ama transfer olmamışsa sana göre duyumcu karavana öylemi? Şimdi kaç gündür takip ediyorum yazdıklarını hep bir iğneleme laf sokma bir bu forumda bilgi paylaşan sayılı insandan biriyim.Senin bu tutumun beni ciddi rahatsız ediyor bilmem anlatabildim mi? fikirlerimize görüşlerimize veya duyumlarımıza katılmaya bilirsin bu senin en doğal hakkın ben şahsım olarak diyorum ki!!!! benim duyumlarımı fikirlerimi veya düşüncelerimi eleştirirken işin bk çıkarırsan ben buna izin vermem!!!

Macabi veya biz sfo ile ilgileniyoruz ! iki takımda dün gece belli mesafe kat etti,ancak macabi bizden daha istekli diyorum siz anlayın Bertans ile ilgilenildiği doğru ancak bu oyuncu olmaz ise olmazımız değil.Spanın alternatifi düşünülmüyor sebebini siz tahmin edin.Marko ve Cenk Cenk'in kalacağı kesin gibi ama marko durumuna göre şimdiden belli menejerlere 600 bin ile 1mil . aralığındaki oyuncu profillerini istediklerini biliyorum.

Şimdi sana göre ben duyumcuyum.Duyumcunun karavana olması için söylediği oyuncuyla hiç ilgilenilmemesi lazım,eğer ilgileniyorsa ama transfer olmamışsa sana göre duyumcu karavana öylemi? Şimdi kaç gündür takip ediyorum yazdıklarını hep bir iğneleme laf sokma bir bu forumda bilgi paylaşan sayılı insandan biriyim.Senin bu tutumun beni ciddi rahatsız ediyor bilmem anlatabildim mi? fikirlerimize görüşlerimize veya duyumlarımıza katılmaya bilirsin bu senin en doğal hakkın ben şahsım olarak diyorum ki!!!! benim duyumlarımı fikirlerimi veya düşüncelerimi eleştirirken işin bk çıkarırsan ben buna izin vermem!!!

Abi kusura bakma ama senin alıngan olman benim problemim değil. Hiç seni veya bu forumdaki birini düşünerek yazmamıştım. Çünkü buradaki kimseyi duyumcu olarak görmüyorum. Bilgilerini paylaşan arkadaş, kardeş, abim olarak görüyorum.

Hangi yazdığım rahatsız etti. Çok merak ettim hakikaten?

Ben kimsenin düşüncesini, fikrini, duyumunu eleştirirken bk çıkarmam ama sen alınganlığın bk çıkartıyorsun. Çok özür dilerim ama öyle.

3puan.com ne söylediyse yalan, ne söylediyse hikaye çıktı. Birdaha da inanmam onlara.

hiç bi araştırma yapmadan ne duyarlarsa yazıyolar heralde bobby brownı yazmışlar şimdide partizanlı bogdan bogdanovicle cska ilgisinden bahsediyo bi kaç haber sitesi varsın gitsin rusyaya:)

Şöyle söyleyeyim; 3puan sitesinin ekibinde yer alan Gökmen Özdemir ile Murat Özyer'in arası yıllardan beri çok iyidir, çok yakındırlar. Murat Özyer bilgi olarak kendilerine ne veriyorsa onlar da haber olarak sitelerine giriyorlar. Adamların suçu yok yani.

Mirza Begic 'de Oly'den ayrılmış.Formda olduğunda ben beğeniyordum.

@ismailsenol: Sofoklis Schortsanitis çıkış opsiyonunu kullanmadı ve Maccabi'de kaldı. Galatasaray'ın seçenekleri Aleks Mariç ve Robertas Javtokas.
Galatasaray Liv Hospital, Davis Bertans'ın transferinden de yüksek bonservis bedeli nedeniyle vazgeçti.
Galatasaray Liv Hospital'ın kadrosunda tutmak istediği Manuchar Markoishvili'yle de Khimki Moskova ilgileniyor.

İsmail Şenol Bertans'tan yüksek buy-out sebebiyle vazgeçtiğimizi yazmış. Sofo sonrası yeni hedefler de Maric ve Javtokas demiş.

Daha transfer sezonu başlamadan kurulmasını istediğim kadro şuydu:
Arroyo-Barış
Langford-De Colo-Sinan
Marko-Cenk-Rudez
Erceg-Kerem Gönlüm
Freeland-Furkan.

Ama şimdiki haberlere göre Rudez yerine Bertans olacak gibi. Sofo Maccabi ile anlaşıldı deniyor, Freeland alınabilir. Baynes de olabilir. De Colo yerine Pocius deniyor ama farklı tip oyuncular, Pocius'u çok çok istemem. Huertel olabilir, Mejia olabilir, Lucas Gordon olabilir.

oh oh oh ! Khimki de Marko'yla ilgileniyomuş. Basarlar parayı artık ,yok böyle bişey ya !!

İsmail'in bir tane olumlu haberi yok

Basketbol muhabirliği gazeteciliği rezalet bu ülkede. Sadece İsmail Şenol ' un verdiği bilgilere güveniyoruz. Abi ne Maric i ne Javtokas'ı yapmayın Allah aşkına ya !

Gerçekler bunlar arkadaşlar. Duymak istenilen ile gerçekler farklı.

Javtokas haberi kasıtlı çıkıyor.

Maric ve Javtokas bizim takıma uygun pivotlar değil bence. Daha agresif hücum edebilen adamları tercih ederim. Furkan da varken Amerikalı sıradan bir pivotu bile düşünebiliriz yeter ki hücumu iyi olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri