Bunu unutma Sofo bize gelsin 20 dk'nin altına düşmez. Geldikten sonra konuşuruz yine.
Takımda uzun olarak seçeneğimiz sınırlı. Malum 6 yabancı olacak. 3. uzunu dediğiniz gibi uçan kaçan bir oyuncu da kullanmak olabilir ama önemli olan pota altını hücum anlamında dağıtacak birinin olması. O yüzden bizim için atletik uzundan çok daha önemli.
Sofo bu sistemde ribaunt açısından ezilir. Gittiği takımlarda 4 numarada hep atletik oyuncular vardı ve bu açığı kapatıyorlardı.
Sofo, Maccabi ile sözleşme yenilediyse üzülürüm. İstediğim bir oyuncu.
Aynı zamanda da gülerim. Duyumcu ve gazetelerin bu seneki karavanalarına![]()
Şimdi sana göre ben duyumcuyum.Duyumcunun karavana olması için söylediği oyuncuyla hiç ilgilenilmemesi lazım,eğer ilgileniyorsa ama transfer olmamışsa sana göre duyumcu karavana öylemi? Şimdi kaç gündür takip ediyorum yazdıklarını hep bir iğneleme laf sokma bir bu forumda bilgi paylaşan sayılı insandan biriyim.Senin bu tutumun beni ciddi rahatsız ediyor bilmem anlatabildim mi? fikirlerimize görüşlerimize veya duyumlarımıza katılmaya bilirsin bu senin en doğal hakkın ben şahsım olarak diyorum ki!!!! benim duyumlarımı fikirlerimi veya düşüncelerimi eleştirirken işin bk çıkarırsan ben buna izin vermem!!!
3puan.com ne söylediyse yalan, ne söylediyse hikaye çıktı. Birdaha da inanmam onlara.
3puan.com ne söylediyse yalan, ne söylediyse hikaye çıktı. Birdaha da inanmam onlara.