• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nba'de 17 dakikada 4.9 rebound ortalamasıyla oynuyor, hiç şüphe yok ki Erceg'de Nba'de bu sürede bu rebound ortalamasını yakalardı

Euroleaguede kacmis bi bak bskalim istersen :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Euroleaguede kacmis bi bak bskalim istersen :)

Geçen yaz oynanan Eurobasket 2013'te şampiyon Fransa'daki ortalaması kaçmış, bir de ona bakalım istersen :) Tamamiyle Ajinca'nın konsantrasyonuyla ilgili,seviye arttıkça onun konsantrasyonu da artıyor.Strasbourg'da rebound ortalamasının yüksek olmaması hücum odaklı oynamasıyla ilgili.Sanırım Euroleuge'de 17 sayı ortalamasıyla oynuyordu.

Erceg 4.9 Ribaund ortalaması yakalayacak. Hem de 17 dakika da. Hem de NBA de :D :D :D

İsabet olabilir. Ribaunt ortalaması Erceg ile neredeyse eş olan bir oyuncuya iyi ribauntçu demek enteresan

Bu yüzden istatistik yanıltıcı olabiliyor.

Bucks amnesty hakkını Drew Gooden'la kullandı, başka amnesty hakkı kalmadı. Dediğim gibi eğer Zaza'yı takasla amnesty hakkını kullanmayan bir takıma gönderirler, o takım da amnesty hakkını Zaza'dan yana kullanırsa anca o zaman oyuncu serbest kalır. Şu an bu hakkını kullanmamış 10 takım var NBA'de. Bunun da belirli kuralları var tabii ancak onları net olarak bilmiyorum şu an

Okancım oyuncu ile takımın karşılıklı olarak anlaşması durumunda sözleşmenin fesih olması mümkün...Amnesty hakkı sözleşmenin fesih hakkı değil sözleşme bedelinin salary capten düşülmesi hakkı..Yani amnesty hakkını kullandığında oyuncuya söz verdiğin bedeli yine veriyorsun ancak salary capten düşüyorsun...Böylece lüks vergisine düşmemiş oluyorsun...Zaza'da takımda kontratı feshetmek istiyorsa amnesty konusuna girmene gerek yok yani...

Bucks amnesty hakkını Drew Gooden'la kullandı, başka amnesty hakkı kalmadı. Dediğim gibi eğer Zaza'yı takasla amnesty hakkını kullanmayan bir takıma gönderirler, o takım da amnesty hakkını Zaza'dan yana kullanırsa anca o zaman oyuncu serbest kalır. Şu an bu hakkını kullanmamış 10 takım var NBA'de. Bunun da belirli kuralları var tabii ancak onları net olarak bilmiyorum şu an

Bunu da yapamıyorlar. 2011-2012 sezonundan önce sözleşme imzalaması gerekiyordu Amnesty kuralı için. Buyout yapabilirler ama NBA'de buyout kuralları biraz değişik.

ZAZA ve SPANOULİS çok heyecanlandırıyorsunuz beni...!!

Bu iki isim gelsin gerisi çorap söküğü gibi gelir...Sofo'nun olmamasına sevindim..Zaza kop gel aslanım..Ümitliyim hala..!

Okancım oyuncu ile takımın karşılıklı olarak anlaşması durumunda sözleşmenin fesih olması mümkün...Amnesty hakkı sözleşmenin fesih hakkı değil sözleşme bedelinin salary capten düşülmesi hakkı..Yani amnesty hakkını kullandığında oyuncuya söz verdiğin bedeli yine veriyorsun ancak salary capten düşüyorsun...Böylece lüks vergisine düşmemiş oluyorsun...Zaza'da takımda kontratı feshetmek istiyorsa amnesty konusuna girmene gerek yok yani...

Bu ihtimali atlamışım ben. Pek zannetmiyorum ama neden olmasın.

yahu üsküdarlı o gelmez bu gelmez :D sana göre kim gelir bir açıkla da biz de bilelim :)

Parayı verip alamayacağın adam çok azdır Avrupa piyasasında ama burda hep o azınlıkta adamların muhabbeti dönüyor.Sen istediğin kadar para ver Olynin kaptanını zor alırsın.Aynı şekilde NBA da 2 sene kapalı kontratı olan adamı çok zor alırsın

Sofo da Bertans da isteyeceğim transferlerdi, gelişmelerin olumsuz olmasına üzüldüm...

Murat özyerin beceriksizliği mi menajerlerin oyunu mu bilmiyorum ama kötü oldu özetle.

Bu arada bütçenin 20 milyon euro olacağına inanmıyorum ben artık. Adam akıllı bir kadro kuralım yeterli, Spa'sı Zaza'sı eksik kalsın.

Bu arada arkadaşlar sözleşmeli sporcular lisans tescil ve transfer yönergesi başta birkaç yönerge daha yayınlandı TBF tarafından...Devşirmelere ilişkin olanların daha sonra yayınlanacağını okudum..Ancak göz ucuyla okudum çok dikkatli incelemedim yayınlananları..Yinede şu kadarını söyleyebilirim...7 yabancıya lisans hakkı (6 tane maç kadrosunda 1 tane tribünde) sezon içindede 3 defa bunlarda değişiklik yapma hakkı özetle...

PS. Cem Ünalerzen arkadaşım 1 ay kadar önce tüm sezon toplam sözleşme imzalanabilecek yabancı oyuncu sözleşme sayısının 10 olacağı haberini vermişti zaten..Onada teşekkürler buradan

Bu arada arkadaşlar sözleşmeli sporcular lisans tescil ve transfer yönergesi başta birkaç yönerge daha yayınlandı TBF tarafından...Devşirmelere ilişkin olanların daha sonra yayınlanacağını okudum..Ancak göz ucuyla okudum çok dikkatli incelemedim yayınlananları..Yinede şu kadarını söyleyebilirim...7 yabancıya lisans hakkı (6 tane maç kadrosunda 1 tane tribünde) sezon içindede 3 defa bunlarda değişiklik yapma hakkı özetle...

Devşirme çok önemli bir konu. Saçma sapan işler dönüyor. Nikolov ne olacak hala belli değil. Türk vatandaşına sen yabancısın diyorlar.

Devşirme çok önemli bir konu. Saçma sapan işler dönüyor. Nikolov ne olacak hala belli değil. Türk vatandaşına sen yabancısın diyorlar.

Çok haklısın Murat Bey..O konulara hiç girmiyorum hukuksuz bir ortamda hukuk konuşmak istemiyorum açıkçası..Türk vatandaşı bir oyuncunun bir sene önce Türk ertesi yıl yabancı olarak oynaması kadar komik bir durum olamaz...

Yeni kurallar doğrultusunda, yerli (homegrown) statüsünde olması gerek. Türk olup olmadığına değil, Türkiye'de yetişip yetişmediğine bakılacak artık bildiğim kadarıyla.

Yeni kurallar doğrultusunda, yerli (homegrown) statüsünde olması gerek. Türk olup olmadığına değil, Türkiye'de yetişip yetişmediğine bakılacak artık bildiğim kadarıyla.

İşte kural hâlâ belli değil. Ayrıca burada hukuk garebeti var. Sen adamı milli takımında oynat, on gün önce Türk statüsünde olsun ve sonra sen artık Türk değilsin de ve de sadece bu değil bir de diğer Türk vatandaşı olmuş olanlar var.

Ajinca bizim yeni Ndong muz olur ki Ergin Hocanın Gstv şampiyonluk programında Ndong seneye yokum dedikden soraki yüz hali hala aklımda,Ajinca ``YI Hocaya biritavsiye etmeli Mithat abi sanırım bu iş sana düser :)

Zaza hücumda sınırlı kalacak,hepimiz biliyoruz. bence freeland veya baynes alınmalı.

Bence Aleks Mariç Sofo'dan iyidir. Orta mesafe şutu var, sırtı dönük oynayabiliyor. Partizan'da çok iyi ritim tutmuştu zamanında. Arroyo çok iyi oynatabilir onu.

Bu arada Bertans olayı yatmış.

<blockquote class="twitter-tweet" lang="tr"><p>Galatasaray and Martynas Pocius reached an agreement (1+1), only signatures left, claims lrytas.lt</p>— Mindozas (@Mindozas) <a href="https://twitter.com/Mindozas/statuses/483992404979376129">1 Temmuz 2014</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Pocius ile 1+1 imzaladığımız dedikoduları var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri