Nba'de 17 dakikada 4.9 rebound ortalamasıyla oynuyor, hiç şüphe yok ki Erceg'de Nba'de bu sürede bu rebound ortalamasını yakalardı
Euroleaguede kacmis bi bak bskalim istersen

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Nba'de 17 dakikada 4.9 rebound ortalamasıyla oynuyor, hiç şüphe yok ki Erceg'de Nba'de bu sürede bu rebound ortalamasını yakalardı
Bunla ilgili haberler çıkıyordu 1-2 ay evvel.Bende Zaza'nın Amnstey durumunda bize gelebileceğini düşünüyorum ama bence o iş olmayacak.
Euroleaguede kacmis bi bak bskalim istersen
İsabet olabilir. Ribaunt ortalaması Erceg ile neredeyse eş olan bir oyuncuya iyi ribauntçu demek enteresan
Bucks amnesty hakkını Drew Gooden'la kullandı, başka amnesty hakkı kalmadı. Dediğim gibi eğer Zaza'yı takasla amnesty hakkını kullanmayan bir takıma gönderirler, o takım da amnesty hakkını Zaza'dan yana kullanırsa anca o zaman oyuncu serbest kalır. Şu an bu hakkını kullanmamış 10 takım var NBA'de. Bunun da belirli kuralları var tabii ancak onları net olarak bilmiyorum şu an
Bucks amnesty hakkını Drew Gooden'la kullandı, başka amnesty hakkı kalmadı. Dediğim gibi eğer Zaza'yı takasla amnesty hakkını kullanmayan bir takıma gönderirler, o takım da amnesty hakkını Zaza'dan yana kullanırsa anca o zaman oyuncu serbest kalır. Şu an bu hakkını kullanmamış 10 takım var NBA'de. Bunun da belirli kuralları var tabii ancak onları net olarak bilmiyorum şu an
Okancım oyuncu ile takımın karşılıklı olarak anlaşması durumunda sözleşmenin fesih olması mümkün...Amnesty hakkı sözleşmenin fesih hakkı değil sözleşme bedelinin salary capten düşülmesi hakkı..Yani amnesty hakkını kullandığında oyuncuya söz verdiğin bedeli yine veriyorsun ancak salary capten düşüyorsun...Böylece lüks vergisine düşmemiş oluyorsun...Zaza'da takımda kontratı feshetmek istiyorsa amnesty konusuna girmene gerek yok yani...
yahu üsküdarlı o gelmez bu gelmezsana göre kim gelir bir açıkla da biz de bilelim
![]()
Bu arada arkadaşlar sözleşmeli sporcular lisans tescil ve transfer yönergesi başta birkaç yönerge daha yayınlandı TBF tarafından...Devşirmelere ilişkin olanların daha sonra yayınlanacağını okudum..Ancak göz ucuyla okudum çok dikkatli incelemedim yayınlananları..Yinede şu kadarını söyleyebilirim...7 yabancıya lisans hakkı (6 tane maç kadrosunda 1 tane tribünde) sezon içindede 3 defa bunlarda değişiklik yapma hakkı özetle...
Devşirme çok önemli bir konu. Saçma sapan işler dönüyor. Nikolov ne olacak hala belli değil. Türk vatandaşına sen yabancısın diyorlar.
Devşirme çok önemli bir konu. Saçma sapan işler dönüyor. Nikolov ne olacak hala belli değil. Türk vatandaşına sen yabancısın diyorlar.
Yeni kurallar doğrultusunda, yerli (homegrown) statüsünde olması gerek. Türk olup olmadığına değil, Türkiye'de yetişip yetişmediğine bakılacak artık bildiğim kadarıyla.