2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maciulis'e dudak bükmek şaşırttı beni. Pana'nın en verimli oyuncularından biriydi geçen sezon. Çok çok iyi bir oyuncudur. Şuan Litvanya milli takımının en iyi birkaç oyucusu arasında. Esesan 2-3 oynar ama, gücünden dolayı 4'e de çekilebilir. Gayet faydalı olur gelirse. Diğer yandan ben de Pocius yerine Manny Harris gibi daha istikrarlı bir skorer isterim. Gavel henüz Münihle imzalamadı. Avrupa'nın en underrated oyuncularından biri bana göre...

Pivot olarak Furkan'ın yanına Lawal tarzı defansif bir oyuncu almaktan öte, hücum özellikleri güçlü Maric gibi, Bourousis gibi birini almak daha doğru olur. Dört numaraya da atletik ve şut tehtidi olan bir oyuncu lâzım. Bu isim James Gist olabilir bence. Pana'da pozisyon bilgisini de geliştirdi. Spanoulis olmasa bile şöyle bir kadro çok etkili olur.

Arroyo, Barış Ermiş/Kerem Tunçeri, Niko
Manny Harris, Gavel, Sinan
Marko/Maciulis, Cenk
Erceg, Gist, KG
Furkan, Maric/Bourousis

Heh Justin Dentmon´ dı sag olasin.. İzlediğim kadariyla penetresi de kuvvetli ilk adimida sağlam, düşünülmez mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu sessizliğin sonunda, Ergin Hoca'yı tatmin edecek hamleler mutlaka gelecektir diye umut ediyorum.
Aksi bir durum zaten yönetim, antrenör, taraftar olarak dağılmamızı sağlar. Fener ve Efes'in sağlam transferler yaptığı bir ortamda aşağı kalmayız, biraz daha bekleyelim bakalım.

Benim anlamadığım nokta ; neden insanlar Mithat abiye veya kulüpten haber veren insanlara sallıyor. Sonuçta bu ınsanlar, bızım subeden haberdar olmamız ıcın bıldıklerını bızımle paylısorlar. Belkı soyledıkleri hersey gerceklesmıyor ama en azından onlar sayesınde kulupten haberımız oluyor eger soylenen seylere katılmıyorsak bıle en azından saygı gosterıp susalım ve bırbırımızı kırmayalım lütfen. Sonucta hepimizin derdi ARMA SEVDASI...

Bence önce TBF ile aramızdaki sorunları çözüp sonra transfer konusuna eğilmeliyiz. Seri sonunda TBF'ye büyük bir savaş açtık ve son maça çıkmadık. Şimdi hiç bir şey olmamış gibi lige başlayamayız. Ya TBF bir geri adım atıp elini uzatacak olumlu bir şeyler yapacak Galatasaray için ya da bizimkiler gereken adımları atıp ligden çekilip Adriyatik ligi veya VTB liginde mücadele edecek. Ayrıca orada yabancı konusunda da sorun yaşamayız !

TBF, Nikolov olayında bile bir adım atmadı ligde elinden gelen adaletsizlikleri gösterdi. Langford'un bize geleceği anlaşılınca devşirilmedi ! Sırf Galatasaray'ın önünü kesmek için Nikolov gibi tamamen Türk vatandaşlığına geçen, Türkçe konuşan bir oyuncuyu, milli takım için ne kadar önemli olduğunu bile bile lisans vermemek büyük bir skandaldır . Bugün Nikolov ile aynı şartlarda Türkiye'ye gelen Cedi Osman milli takıma seçildi. Oysaki Nikolov'un tek suçu Galatasaray'ın alt yapısında olması maalesef.
TBF nin bu art niyetini Avrupa bile görmüşken bizim geri adım atmamız söz konusu bile olmamalı.
Bu yüzden bunca yaşanan haksızlıklar karşısında kulübümüz ne adım atacak ona karar vermeli ! Transferlerimizi de ona göre yaparız.

Yönetimin hem erkek basketbol, hem kadın basketbol, hem futbolda hamlelere başlaması lazım artık. Bu gidişle boşta kimse kalmayacak yoksa. Aysal'ın Tbf'ye çektiği restin bir anlamı olmalı. Güçlenerek ilerlemeliyiz. Yoksa birşey ifade etmez. Laf değil icraat gerekiyor.

Bu arada konu dışı olacak ama kusurabakmayın lütfen. Malum TBF disiplin kuruluna sevketti bizi iki hafta önce (sahaya çıkmadığımız için) ama hala ceza açıklanmadı, ne zaman belli olur bilen var mı?

Tam transfer sezonundayız, umarım yüklü miktar para cezası vermez Azizin uşakları.

Mithat Abi duyduklarını ve bildiklerini burada bizimle paylaşıyor, her söylediği isim gelecek diye birşey yok, adama resmen çıkıp hakaret edenler var ayıp ediyorsunuz, bir de bu tarz yazıları yazanların çoğu 16-18 yaşında çocuklar yada benim yaşımdaki gençler, adam bizden 20 yaş büyük biraz yaşına da saygı duyun, üslubunuza dikkat edin!!!

Arroyo'yu yedekleyecek adam Tunçeri aynı yaşta Arroyo ile, olmaz. Dentmon çok dengesiz, bizimle yaptıkları İspanya'daki maçta komik saçmalıklarını halâ hatırlıyorum. Carol Brown'ı sadece videolardan izledim, inanılmaz fizikli ve şutu düzgün, ilgileneceğimizi sanmıyorum ama keşke alsak.

Merhaba arkadaşlar, ben foruma yeni katıldım uzun süredir okuyordum. Transferler inşallah hayırlı olur takımımıza.

Arroyo-Ender-Nikolov(Türk)
Pocius-Sinan
Marko-Maciulis-Cenk
Doellman-Kerem
Dunston-Furkan

Zaza beğenilmez, Maric beğenilmez, Sofo beğenilmez, Dorsey beğenilmez... Griffin gelse ribaund ortalaması düştü almasaydık dersiniz . Şurda düne kadar herkes Dorsey'i hayranlıkla överken bi anda Dorsey yetersiz denmeye başlandı :) Gününde olmayan bi Dorsey 6 sayı 10 ribaund 2 blok yapar. Ne tür bi pivot arıyosunuz anlamadım ki, tariflerinize uygun sadece Kareem Abduljabbar var, gelir mi acaba bilmiyorum :)

Bazı terbiye sınırını aşan kişiler var ama asıl buna çanak tutan yapılan terbiyesizliği beğenen forum yöneticisine rağmen ben bilgilerimi paylaşmaya devam edeceğim. Şimdi herkesin malumu sponsor açıklanmadı bunun sebebi salon anlaşmazlığı ve hale hazırda anlaşılmayan kendini bulunmaz sanıp uçuk rakamlar koparmaya çalışan oyuncular. Pocus transferi sözde bitti özde bitmedi marko izaya geldi ama imza önemli oly cuma karar verecek spa için pivot konusunda dün iki olan sayı bu gün takviyelerle 5 oldu iki ispanya niri italya bir nba birde almanyada oynayan oyuncu var macuils teklif edildi hoca kesin karar vermedi sanırım zıp zıp bir oyuncu var kafasında.Mizacım ve uslubum sert olabilir.Ancak yaşı kadar bu kulübe hizmet etmiş bir büyüğüne terbiyesizlik yapmayı kendine marifet saymak,ancak terbiyesizliktir.
Spanoulis daha önce pazartesi kesinleşir demiştiniz. Şimdi Cuma diyorsunuz o aralıkta bir sıkıntı mı oldu Oly mi görüşmeleri erteledi, biz mi erteledik Spanoulisin kendisiyle mi bir sorun var. Bir de hiçbir güvenilir yabancı haber sitelerinde böyle bir haber düşmedi açıkçası kaç gündür merak ediyordum sorayım dedim bilgilendirirseniz teşekkürler

Jamont'un durumu hakkında bilgi paylaşıldı mı? Son sayfalara baktım ama bir şey göremedim.
Takımda düşünülüyor mu? Sakatlık durumu nasıl? vs..

Zaza beğenilmez, Maric beğenilmez, Sofo beğenilmez, Dorsey beğenilmez... Griffin gelse ribaund ortalaması düştü almasaydık dersiniz . Şurda düne kadar herkes Dorsey'i hayranlıkla överken bi anda Dorsey yetersiz denmeye başlandı :) Gününde olmayan bi Dorsey 6 sayı 10 ribaund 2 blok yapar. Ne tür bi pivot arıyosunuz anlamadım ki, tariflerinize uygun sadece Kareem Abduljabbar var, gelir mi acaba bilmiyorum :)

Birde avrupanın üst seviye takımlarının pivotları bu oyuncular, Dorsey, Laval, Lampe, Sofo, Mariç vs. ama hiçbirini beğenmiyoruz, görende daha iyileri varda arupada almıyoruz sanacak, Furkan'ın bile aldığı para ortada yada Semih'in kazandığı paralar ortada, bu ismi geçen her oyuncu olur bence zaten daha iyileri NBA'da onlarıda almayız...

Bu arada konu dışı olacak ama kusurabakmayın lütfen. Malum TBF disiplin kuruluna sevketti bizi iki hafta önce (sahaya çıkmadığımız için) ama hala ceza açıklanmadı, ne zaman belli olur bilen var mı?

Tam transfer sezonundayız, umarım yüklü miktar para cezası vermez Azizin uşakları.

Veremezler. Verselerde tahkim' gider. Çünkü talimatta belli miktar. Muğlak olsaydı hiç kuşkusuz olurdu. 20 bin dolarmı. Öyle birşey hatırlıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...