Maciulis'e dudak bükmek şaşırttı beni. Pana'nın en verimli oyuncularından biriydi geçen sezon. Çok çok iyi bir oyuncudur. Şuan Litvanya milli takımının en iyi birkaç oyucusu arasında. Esesan 2-3 oynar ama, gücünden dolayı 4'e de çekilebilir. Gayet faydalı olur gelirse. Diğer yandan ben de Pocius yerine Manny Harris gibi daha istikrarlı bir skorer isterim. Gavel henüz Münihle imzalamadı. Avrupa'nın en underrated oyuncularından biri bana göre...
Pivot olarak Furkan'ın yanına Lawal tarzı defansif bir oyuncu almaktan öte, hücum özellikleri güçlü Maric gibi, Bourousis gibi birini almak daha doğru olur. Dört numaraya da atletik ve şut tehtidi olan bir oyuncu lâzım. Bu isim James Gist olabilir bence. Pana'da pozisyon bilgisini de geliştirdi. Spanoulis olmasa bile şöyle bir kadro çok etkili olur.
Arroyo, Barış Ermiş/Kerem Tunçeri, Niko
Manny Harris, Gavel, Sinan
Marko/Maciulis, Cenk
Erceg, Gist, KG
Furkan, Maric/Bourousis
Pivot olarak Furkan'ın yanına Lawal tarzı defansif bir oyuncu almaktan öte, hücum özellikleri güçlü Maric gibi, Bourousis gibi birini almak daha doğru olur. Dört numaraya da atletik ve şut tehtidi olan bir oyuncu lâzım. Bu isim James Gist olabilir bence. Pana'da pozisyon bilgisini de geliştirdi. Spanoulis olmasa bile şöyle bir kadro çok etkili olur.
Arroyo, Barış Ermiş/Kerem Tunçeri, Niko
Manny Harris, Gavel, Sinan
Marko/Maciulis, Cenk
Erceg, Gist, KG
Furkan, Maric/Bourousis