Bogdan Bogdanovic, Fenerbahçe ile anlaştı.
Fenerbahçe yine akıllı ve mantıklı hamleler yapmıyor.
Yine Sato'ların geldiği sene olduğu gibi Final Four yaparız derler.Top 8 göremeden paket olurlar.
Menajerler okadar çok adam öneriyorlar ki her takım kafasında belli oyuncu yoksa mecburen düşünüyor.
Koç hangi mevkilere nasıl tipte oyuncu istediğini bildirmiş transferle uğraşan yöneticilere ve Özyer'e, Özyer'de toplantıya çağrılmayınca anladı koltuk gidiyor.Malik transferinde olduğu gibi yapamıyor.Koç istememişti Malik'i ama alındı.Şimdi hergün konuşuyormuş Koç ile bunu önerdiler vb diye

Çıksın yalanlasın
Bourisis süre istedi Madrid'den gelen teklif sonrası. Spanoulis için ise Oly iki oyuncu ile görüşüyor birisini alacak.Aldığı anda buy out ödememize bakar. Barış Ermiş ve Kerem Tunçeri için karar Koç'ta karar verdiği anda transfer biter.Kerem'i zaten aldık. Ebru Köksal şube içine kaydırılıyormuş.Eğer kaydırılırsa ne Özyer bırakır nede başka bu tarz yönetici.İşte o zaman Bülent Tulun ve Ebru Köksal savaşı başlar.
Bu arada kimse konuşmuyor ama Karşıyaka ve Trabzonspor çok iyi transferler yaptı.Özellikle Trabzonspor.Bu arada Göksenin için haber bekliyor Trabzonspor. Koç izin verirse gidiyor.Pocius için ise görüşme var evet anlaşma yakın ama 1+1 imzalandı diye birşey yokmuş.Evet her an olabilir ama o kadar'da kesin değil.Umarım olur yine sayfalarca boş konuşmuş olacağız yoksa
Spanoulis için sonuç almak önemli ama Yönetim bunun 2.planını belirlemedi.Bu kötü bir hamle bence.Spanoulis bence olacaktır.Halil Can P. bile doğruladı bunu.Fakat Kerem Gönlüm'den sonra sanırım ikinci transfer Kerem Tunçeri olacak.Uzun transferi için NBA'den biri ile görüşüyormuşuz şuan için bilmiyorum ama öğrenirsem paylaşırım.
Sabah sabah uzun yazdım.Herkese Günaydın

sürçü lisan ettiysek affola. Herkese bol Spanoulis'li günler