2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan bu işler böyle menejerler böyle manipilasyon yapıyor.Oly spanuolise biz seni istemiyoruz demedi,spa ben artık yokum dedi

İnşAllah haklı çıkarsın abi de bende Jerrelsla falan olacak iş olduğunu düşünmüyorum.Spayı bırakacak olsa Oly Calathesle falan adı geçerdi çok net Law yerine adam baktıkları Spa ayrılmak istemiş olabilir ona bir şey diyemem ama görünen Oly Spayı bırakmayacak.

İnşAllah haklı çıkarsın abi de bende Jerrelsla falan olacak iş olduğunu düşünmüyorum.Spayı bırakacak olsa Oly Calathesle falan adı geçerdi çok net Law yerine adam baktıkları Spa ayrılmak istemiş olabilir ona bir şey diyemem ama görünen Oly Spayı bırakmayacak.
Benim duyumum nba çıkması bir guardla ilgilileri varmış birde T.T.manny haris lede bizle beraber ilgilenilmiş,ancak haris önce nba demiş.Oly zaten bırakmak istemiyor,o yüzden işi yavaştan alıyor,belki spa fikrini değiştirir diye

Bu arada langford ile son kez görüşüleceği bilgisi var

Evet bakalım benim verdiğim bilgilere ,jawai gelmedi, erceg gelmedi,nevriye sakat sakat alınmadı lindsey kaçmadı.Adnan POLAT düşürülmedi,özyer kovulmadı gerigelmedi,ataman gelmedi sponsor olmadı.Ünal aysal başkan olmadı terim gitmedi mancini gelmedi.Spanoulis ile görüşülmedi.O yüzden herkes kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor zaten.
Seni de biliyoruz dün abi abi derken bu gün gider yapıyor yaptırıyorsun benim ismimden bu kadar korkamana gerek yok yarın yine salonda yüz yüze ve yan yana olucaz dilerim burda yaptığın gideri orda da yaparsın.Ama sen bunuda tehdit algılarsın öğrenemediğin ben tehdit etmem hele kendi dengim olmayanlara hiç etmem.

Mustafa Denizli geldi mi ya söyler misiniz acaba? dün kesin geldi diyordunuz? Bourousis ve Pocius'a ilgi yoktu hani, 1 gün içinde Pocius'la anlaşma aşamasına mı geldik. Duyumlarınıza doğru yanlış diyecek kadar bilgim yok tanıdığım yok ben basketboldan anlarım o adamı yorumlarım o takıma ne fayda verir ne zarar getirir onun derdindeyimdir ama her dediğiniz gerçekleşmiş gibi bir hava yaratıyorsunuz. ayrıca çok ciddi soruyorum bunu. siz kimsiniz de insanları tehtit edebiliyorsunuz -ki Kerem abi bu normal bir yazar değil gerçi yazar olsa da edemezsiniz bence de- neyinize güveniyorsunuz ya? bakın saygı olarak sen diye hitap etmedim sonra sen küçüksün bana saygısızlık yapma diyorsunuz forumun düzeni bozuluyor. yeter cidden yeter ya.

Oly Spa'nın yerine birini bulamazsa zaten kabul etmez. Başkan umarım gözden çıkardığı parayı başka hedefler için harcar. Misal Kızlara.

Printezis 2017 ye kadar oly de diye twit atmis eurohoop. Ismail Senol da twite ek yapip Spanoulis de 2016 ya kadar oly de yazmis..

Benim duyumum nba çıkması bir guardla ilgilileri varmış birde T.T.manny haris lede bizle beraber ilgilenilmiş,ancak haris önce nba demiş.Oly zaten bırakmak istemiyor,o yüzden işi yavaştan alıyor,belki spa fikrini değiştirir diye

Bu arada langford ile son kez görüşüleceği bilgisi var

Harris , Law yerine düşünülecek bir isim yine.Geçen sene Spa için Oly alternatif olarak Arroyo'yu belirlemişti yine lider vasıflı bir adam peşine düşeceklerdir Calathes NBA de şuan ama Panaya gidecek diyorlardı

Barkın Denizli gelmemesi en değerlilerimin üstüne yemin ederim yöneticilerle beni şoka uğrattı. Bak dün Akmerkez´de Başkan ve Arıboğan toplantı yaparken aynı saatte Denizli de oraya girdi. Gazeteler tam manşet atarken gece ne olduysa Tulun başkanı aradı. Sabah her şey değişti. Hatta yönetim kurulundan istifa olabileceği haberleri var!!! Bourisis ile ilgi yok demedim ilgilenildi final serisinin son maçından önce opsiyon kullanıldığını açıklayınca listede yok dedim.

Pocius olayı forumda internette dolaşmaya başlayınca aradım bu adam nereden çıktı diye menajer tavsiye etmiş, hoca el altında bulunsun iyi adam demiş, dün herkes bizde yazdı ama ne resmi açıklama ne de Avrupa´da bu gün böyle bir açıklama yok , Pocius da açıklamadı.

Ha Spanoulis gelmezse sebebi Olympiakos'ta kalma karari vermis olmasi olacak yani anlasildi :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İyi de Spa 2016'ya kadar uzatmadı ki Oli ile birlikte mevcut sözleşmesi 2016'ya kadar sürüyordu zaten. İsmail Şenol kendince habere ekleme yapmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...