• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar combo guard için Nolan Smith düşünülemez mi hiç?

Genel Kurulda bütçe 40,7 milyon TL idi ama revize edildi bütçe, 30 milyon TL civarı olacak..

AB vatandaşlığı konusunda ise dava açılalı 1 sene oldu, Mahkeme AB konusunda bakanlıktan görüş bekliyor ama yetkili merciler işi uzatıyor yani sizin anlayacağınız siyasi bir müdahale var uzun zamandır bu kararın çıkmaması için TFF ve TBF'de engellemek için ellerinden geleni yapıyor..

Askerde uygun adım sayardık HER ŞEY VATAN İÇİN diye, şimdi Siyasiler ve Federasyonlar uygun adım sayıyorlar HER ŞEY FENER İÇİN diye..

Ve sen bu bütçenin 5 milyon dolarını yani yaklaşık 10 milyon tl sini 4 oyuncuya bağladın. Hangi ara yaptılar bunu?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

14 milyon Dolar'lık bir bütçemiz var. Eldeki oyuncularla birlikte bu bütçenin yarısını kullandığımızı varsayacak olursak, 1 adet yıldız, iki adet orta standart oyuncu alabiliriz.

Çıkıp bir insan evladı bir açıklama yapmaz mı,bu kadar mı sorumsuz bu adamlar?

14 milyon Dolar'lık bir bütçemiz var. Eldeki oyuncularla birlikte bu bütçenin yarısını kullandığımızı varsayacak olursak, 1 adet yıldız, iki adet orta standart oyuncu alabiliriz.

O da yeterlidir aslında. Zaten elimizde Arroyo gibi bir adam var. Marko gibi bir forvet var, Erceg desen bizi kanser etse de şimdi bıraksak 10 tane takım sıraya girer. Bize sağlam bir 2 numara, kendi hücumunu üretebilen bir 5 numara ve 3.5 oynayan bir adam yeterlidir. (Kadrodakileri elimizde tutarsak tabi)

Bu arada fazla sabırsızız geçen sene Jawayi 21 temmuzda, Erceg 1 ağustosta gelmiş.

Arkadaşlar 14 milyon dolar-yani 10 milyon euro- gayet yeterli bir bütçedir. Çok dengeli ve doğru bir yapı kurabiliriz ana parçalarımız mevcut. Ayrıca nispeten daha düşük bütçeli takımlarda taraftarın takımla kaynaşması da çok daha iyi olur.

Sabirsiziz ama o iki transferden Jawai fiyasko Erceg de cok iyi cikmadi.

Arroyo 1.7 - Ender 500 - Pocius 600 - Sinan 700 - Markoishvili 1 - Cenk 700 - Erceg 1.3 - Kerem 400 - Furkan 1.3

8.2 milyon dolar.

Eksigimiz 3 oyuncu. ( Combo, 3.5 ve Pivot )

13 milyon dolar sadece maas butcesiyse gayet iyi rakam.

TBF yapmış olduğu değişiklikle yalnızca Emir'e tanımış Türk statüsünde oynama hakkını diye okudum yani Ersin bu durumdan yararlanamıyormuş sanırım. TBF yine fenerasyonla el ele ortak mahsullerini yiyecekler.

Çok degil 1 hafta oncesine kadar forumda bir günlük yapilan yorumları okumak 1 saatimi aliyordu . Sanırım peri masali sona erdi . 20 milyon euro ? 13 milyon dolar ? Hayat ne tuhaf vapurlar falan.

Sportando ‏@sportando 44 sn.
Gelabale is very close to signing a contract with Galatasaray

Lan Emiliano bizi yine boşa ümitlendiriyorsan spam yağmuruna tutarız seni he :)

Heralde hem 3 hem 4 numara oynayabilen birini arıyorsak Gelabale'e yönelmişizdir doğal olarak. NBA'de SF oynuyordu ama Avrupa'da PF pozisyonuna çekildi. 2.01 boyunda PF için de fena değil boyu.

Madem sanli Fransamizdan gidiyoruz, pivotuda Ajinca ile cozelim. :)

Gelabale için ne diyorsunuz ? Faydalı olur mu?

Gelebale nasıl oyuncudur? Kimin yerine alınıyordur?

Gelabale alınacaksa Maciulis alınmıyor demek ki.Maciulisi isterdim ben daha çok beğeniyorum kendisini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri