Aykut, Manny Harris ayrı bir alem oyuncu, ben iki kere önerdim forumda...Hani skorer arıyoruz ya , Langford, Weems falan..Aynı etkiyi yaratacağını düşünüyorum Avrupa'da 1-2 sene kalırsa...Motive olduğu zaman savunmasıda çok iyidir ayrıca..İki videosunu yayınlamıştım savunmasına ilişkin mesaj geçmişimden bulabilirsin...
Ancak Gelabale'de öle yabana atılacak oyuncu değildir yani...Olursa ben asla hayır demem..Çünkü gelecek her parça geçen sene işlemeyen bir parça üzerine geliyor...Başarılı bir iskelet var elimizde zaten..Gelabale penetreleri, savunması, hızlı hücumları ile güç katar takıma..Hele eski performansını bulursa zaten fark yaratır...
Bu tercihlerden hangileri yapılsa yeterli yani..Olmazsa olmazımız sadece atletik seviyesi çok yüksek , içeriye penetreleri yüksek yüzde ile bitiren Jamont tarzı bir kısa..Yoksa çok şuta dayalı oluyoruz..Ama ben eminim Ergin Hoca zaten böyle birini kovalıyordur...Gelabale'de o arayışın bir ürünü zaten...Daha iyisi varsa Ergin Hoca eleyecektir onu..Ama Pocius o beklenen seviyedeki atletizm ve penetre yeterliliğini katmaz takıma son 3 seneki haliyle..Çok iyi bir rol oyuncusu olur ancak...
Malik kadar kötü atmaz derken, Malikte bu kadar kötü atmazdı bu arada

) Bazen tutmuyor aşılar..Kısmet işi bu transfer işi birazda..