• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok büyük oyunlar oynanıyor hakikaten şuanda Galatasaray aleyhine. Langford muhtemelen her konuda anlaşılmıştı. TR milli takımına da zaten bu anlaşmadan dolayı gelecekti. Ama TBF Yerli olarak oynatmayınca biz almaktan vazgeçtik ve TR milli takımına gelmedi. Unics Kazan ile anlaştıktan 2 gün sonra hemen kararı değiştirip bu isimlerin Yerli statüsünde oynamasını kabul ettiler. Adi şerefsizler.

Hâla o son maça çıkılması gerektiğini, yönetimi suçlayan insanlar var mı bu forumda? Varsa ağır küfür edeceğim çünkü.

Bu kadar göz göre göre adilik, şerefsizlik yapılmaz ! Madem bunlara başkaldıramıyoruz, herkesi gözü önünde bunlar yapılıyor, basacaksın parayı Spanoulisi de getireceksin Zaza'yı da Langord'ı da , ki öyle bir kadro kuracaksın ki hakemler dahi birşey yapamayacak !

Devşirmeler (Langford dahil) yabancı sayılamaz diye kaç kere söyledim. Hukukcu değiliz diye kimse dinlemiyor bizi. :)

Bu arada Cenk krizine Ersin de eklenebilir. Efes büyük tehlike hala.

Çok büyük oyunlar oynanıyor hakikaten şuanda Galatasaray aleyhine. Langford muhtemelen her konuda anlaşılmıştı. TR milli takımına da zaten bu anlaşmadan dolayı gelecekti. Ama TBF Yerli olarak oynatmayınca biz almaktan vazgeçtik ve TR milli takımına gelmedi. Unics Kazan ile anlaştıktan 2 gün sonra hemen kararı değiştirip bu isimlerin Yerli statüsünde oynamasını kabul ettiler. Adi şerefsizler.

Hâla o son maça çıkılması gerektiğini, yönetimi suçlayan insanlar var mı bu forumda? Varsa ağır küfür edeceğim çünkü.

Şunu merak ettim Langford sadece Türk olursa alınacak bi oyuncu muydu? Yabancı olsa değeri kalmıyor muydu? Eğer Langford yabancı diye alınmayacaksa geçen sene neredeyse 0 katkı veren Bonsu ve Hairstonu iyi kakalamışlar.

Şunu merak ettim Langford sadece Türk olursa alınacak bi oyuncu muydu? Yabancı olsa değeri kalmıyor muydu? Eğer Langford yabancı diye alınmayacaksa geçen sene neredeyse 0 katkı veren Bonsu ve Hairstonu iyi kakalamışlar.

Langord'un bizden istediği 2 Milyondu. Unics ile de zaten 1.9'a anlaştılar. Mevcut şartlar altında 1 M Euroya Marko Paşa'yı dahi tutamıyorsak yabancı 1 oyuncuya o kadar para vermek çok mantıksız olurdu. Ama Yerli olsaydı 2 Milyon gönül rahatlığıyla verilebilirdi. Kaldı ki zaten Furkan Türk olmasaydı Avrupada yıllık 200 bin doları zor alırdı. Ama gel gör ki sırf yerli diye bizden 1.7 Milyon kontratı kaptı.

Langord'un bizden istediği 2 Milyondu. Unics ile de zaten 1.9'a anlaştılar. Mevcut şartlar altında 1 M Euroya Marko Paşa'yı dahi tutamıyorsak yabancı 1 oyuncuya o kadar para vermek çok mantıksız olurdu. Ama Yerli olsaydı 2 Milyon gönül rahatlığıyla verilebilirdi. Kaldı ki zaten Furkan Türk olmasaydı Avrupada yıllık 200 bin doları zor alırdı. Ama gel gör ki sırf yerli diye bizden 1.7 Milyon kontratı kaptı.

1.3 milyona gitmedi mi Unics'e? Furkan da 1.3 milyon alıyor diye biliyorum. Tamam Furkan için çok fazla lafım yok ama sırtı dönük oyununu geliştirebilse her şekilde aradığımız pivot olur.

Yerli oyuncu için neden tek Langford ile kaldık ki !!

Weems,Garry Neal,Manny Harris gibi çok kaliteli isimler var. Onlardan birini yerli yapmayi neden düşünmüyoruz.

1.3 milyona gitmedi mi Unics'e? Furkan da 1.3 milyon alıyor diye biliyorum. Tamam Furkan için çok fazla lafım yok ama sırtı dönük oyununu geliştirebilse her şekilde aradığımız pivot olur.

2 Yıllık 3.8 Milyon Dolar. Sen Euro kurunu söylüyorsun galiba. Furkan konusunda da Dolar kuruna göre söyledim. Aradığımız pivot olmaz malesef. Dorsey yerli olsa yarı fiyatına Furkan'dan aldığımız verimin 2 katı daha fazla verim alabiliriz.

Furkan'ın eksikleri :

Serbest atış yüzdesi berbat.( KSK ve bizdeki ilk sezonunda gayet iyiydi sonradan böyle oldu )
( Post Up oynayamıyor )
( Pivot için oldukça kısa oyuncu. 2.07 olacaksan kalıbın ile öne çıkman gerekiyor. Furkan da kas kütlesi olarak kalıp yok )

Tek pozitif yönü ciddi şekilde Ribaund sezişi olması ve oyuna gençliğinden dolayı enerji koyması. 30+ yaşlara o özelliğini de kaybeder muhtemelen ve Olin Edirne yolunu tutar oda İlan Karaman gibi.

Ersin'e ihtiyaç yok artık ona para vermemiz çok çok lükse kaçar.

3-5 gün önce şunları şunları alalım diye liste yaparken, şimdi şunları şunları takımda tutmalıyız diye liste yapıyoruz. Ligde final, Euroleauge'de çeyrek final oynayan, böyle büyük bir kulübün basketbol şubesinde bunlar yaşanmamalı.

3-5 gün önce şunları şunları alalım diye liste yaparken, şimdi şunları şunları takımda tutmalıyız diye liste yapıyoruz. Ligde final, Euroleauge'de çeyrek final oynayan, böyle büyük bir kulübün basketbol şubesinde bunlar yaşanmamalı.

Eğer o şubenin başında Murat Özyer varsa çokta şaşırmamak gerekiyor :)

Şerefsizler .! Karaktersizler.! Haysiyetsizler.! ... eklemeleri siz yapabilirsiniz arkadaşlar ( TBF .! Dünya basketbol şampiyonasını bile düşünmediniz emir ile şampiyonluk beklersiniz artık.! )

Arroyo
Spa-Sinan
(yok)
Erceg
Furkan

14-15 kadro

Herkese merhabalar, öncelikle şunu söylemeliyim ki forumdaki bu sürekli biri bir laf söylesin de lafı çakayım ortamı ben dahil bir çok okuyucuyu rahatsız ediyordur buna eminim, lütfen biraz daha dikkatli olalım.

Bence yerli rotasyonunu Göksenin ve Ersin hariç bozmayarak Kerem Gönlüm ve Tunçeri'yi kadroya katarak (ligde play offlara kadar büyük maçlar dışında Arroyo'yu ortalama 10dk ortalama ile bile oynatabiliriz Ender/Tunçeri ve Sinan opsiyonu ile) yabancı rotasyonunda ise Erceg ile Arroyo kalacaksa Pocius, Maciulis, Lauvergne ve Pullen ile 4-5 oynayabilen uçan kaçan bir uzun ile gayet ekonomik ve taş gibi savunması olan, skorun sürekli paylaşıldığı ve makine gibi işleyen bir takım kurabilir diye düşünüyorum. Tabii bu yorumumu mevcut mali duruma göre yapıyorum bunu belirtmek isterim yoksa Spanoulis tabii ki çok önemli ve üzerine takım kurulabilecek ve tüm dengeleri değiştirebilecek bir oyuncu. Yine de alınması durumunda bile Pocius ile Maciulisin kesinlikle alınması taraftarıyım.

Emir milli takıma sakatlık bahanesiyle gelmeyecekmiş. Banvit'ten Simmons milli takıma dahil edilebilirmiş.

Sırf GS'nin önünü kesmek için ( milli takım umurlarında değil ) Langford gibi fırsatı kaçırmayı göze aldılar. Emir olayını anımsayın; TBF, sırf FB'de oynuyor diye tüm gücüyle Emir'e pasaport almak için seferberlik ilan etmişti. Hatta bu bile yeterli olmamış, Slovenya Federasyonuna tazminat ödemişler izin almışlardı. Sanki Emir yer yüzündeki olmazsa olmaz tek oyuncuydu ! Çünkü amaç milli takım değil milli takımı bahane ederek FBÜ'ye ekstra bir güç katmaktı. Bunu da başardılar.

Şimdi ise tam aksi işlere imza attılar. GS'nin önünü kesmek için hukuksuzca devşirme olayı kalkacak dedikoduları çıkardılar. Sonra bu hukuksuz olabilir deyip vazgeçtiler tabi bunu da uzun bir zaman dilimine yaydılar ki Langford elden kaçsın GS istediklerini yapamasın ! Aynen düşündükleri oldu.
Valla bu TBF'nin başına Aziz Yıldırım gelse bu kadar olur ancak!

Biz ne kadar uygun ölçülerde bir kadro kursakta Galatasaray'ın karşısında her türlü hukuksuzluğu yapmaya hazır olan bu TBF varken başarı hayal. Bu yüzden Yönetim bu konuda daha net ve sağlam adımlar atmalı TBF'nin görevi mutlaka bırakıp yerine daha adil bir yönetimin gelmesini sağlamalıyız.

Langford'la anlaşan Efes'ti.

Louverne Rusyaya Khimkiye transfer oldu coktan.
Herkese merhabalar, öncelikle şunu söylemeliyim ki forumdaki bu sürekli biri bir laf söylesin de lafı çakayım ortamı ben dahil bir çok okuyucuyu rahatsız ediyordur buna eminim, lütfen biraz daha dikkatli olalım.

Bence yerli rotasyonunu Göksenin ve Ersin hariç bozmayarak Kerem Gönlüm ve Tunçeri'yi kadroya katarak (ligde play offlara kadar büyük maçlar dışında Arroyo'yu ortalama 10dk ortalama ile bile oynatabiliriz Ender/Tunçeri ve Sinan opsiyonu ile) yabancı rotasyonunda ise Erceg ile Arroyo kalacaksa Pocius, Maciulis, Lauvergne ve Pullen ile 4-5 oynayabilen uçan kaçan bir uzun ile gayet ekonomik ve taş gibi savunması olan, skorun sürekli paylaşıldığı ve makine gibi işleyen bir takım kurabilir diye düşünüyorum. Tabii bu yorumumu mevcut mali duruma göre yapıyorum bunu belirtmek isterim yoksa Spanoulis tabii ki çok önemli ve üzerine takım kurulabilecek ve tüm dengeleri değiştirebilecek bir oyuncu. Yine de alınması durumunda bile Pocius ile Maciulisin kesinlikle alınması taraftarıyım.

Eylül ayında bir sponsorla anlaşırız,acelemiz yok zaten !

Mümkünse sponsor 3-4 kelimeden oluşan,çogu kişinin ilk kez duydugu bir sponsor olsun,ne de olsa yeni şirketler için 3 kuruş karşılıgında kendilerini tanıtabilecekleri biryeriz

Koç Başkana öyle mi demiş? :) Neyse ben Carmelo için salaryi boşaltın dedi diye biliyordum yalanmış.

Yıllar sonra gelen şampiyonlugumuz çok kişinin zoruna gitmiş anlaşılan,anlamadıgım konu ya her nedense sponsorlar bize sponsor olmak istemiyor yada yönetim bulamıyor bu işin sonunda olacak şey belli,bize çok düşük miktar veren bir sponsorla anlaşacaklar ondan sonra bütçeyi verimli kullanmak falan diyecekler ama bütçeyi verimli kullanmak markoishvili'yi kadroda tutamamak degildir.

Şubenin plansız programsız oldugunu anlamak zor degil,rakipler hemen transferleri bitirirken biz küme düşmemeye oynayan anadolu takımları gibi agustos'a dogru getiririz birkaç oyuncu yola devam !

Sponsor,salon,genç isimlerin transferi hep plan program işidir,ben bunca şeye ragmen bizim takımlar nasıl bu kadar başarılı oluyor diye şaşırıyorum,genlerimizden gelen basketbol tutkusu diyelim ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri