• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Of of of Micov gelirse o ''şut atma, şut istikrarı, skor bulma'' sorunumuza ilaç oğlu ilaç gelir. Ceza şutlarını asla kaçırmaz, 50 ortalamayla 3 lük, 45 le ikilik atıyor. CSKA'nın birçok maçında ayakta kalan isimlerdendi. Pleiss da gelirse zaten kafadan Efes ülkerden falan önde oluruz.

Spa ile ilgili hiç bir şey var mı? Micov'a bu kadar iyi teklif yaptıysak bütçe bu kadar kötü değil demek ki.

Micov baya "teklifi yükseltin geleyim" demiş Real'e, fazla ümitlenmeyin bence.

Ben iyi kadro kurulacağına inanıyorum özellikle bu gruptan sonra hedefler daha da buyutecektir. ..
Artı çok begenmeme rağmen Markodan daha iyi oyuncudur Micov keşke olsa...

Evet Micov gerçekten iyi bir şutör iyi bir oyuncu lakin bir türlü ısınamıyorum Marko ya bu kadar alışınca tabi.

Micov-Pleis alınsa , zor ama yanına da SPA olursa of of...!

Rakipler ne yapmış umrumda olmaz...!

Micov iyide Marko yerine gelecek sonuçta takım için geçen seneye göre pek fark yaratacak bi transfer olmayacak. Bizim seneye ne durumda olacağımızı pivot ve combo guard transferi belirleyecek.

Vlado Micov will decide his future in the coming days.
The Serbian forward is drawing interest from Real Madrid, Galatasaray and Olympiacos.

"I have three or four nice offers. We’ll see in the coming days what happens. My greatest desire is to join Real Madrid but I have to wait a bit because it is not clear the future of Pablo Laso. I can’t wait too long. There is also Olympiacos on me and Galatasaray whose offer is the most concrete so far”

Sportando - Vlado Micov: I'd love to play for Real Madrid. Galatasaray's offer is the best so far

Kısaca Micov demişki, aslında gönlümde Real var ama orada işler karışık, ben de çok uzun süre bekleyemem. Galatasaray'ın teklifi en somut teklif tarzında bir şeyler demiş.

Bu arada söylenenler, Micov'un yıllığının Markoishvili'den daha az olduğu yönünde, onu da belirtelim.

Micov , Fiyat arttırmak için bizi kullanıyor sanırım

Micov net bir kısa forvet. Kendisini ilk Budocnost'ta oynarken izlemiştim. O takımın yıldızı Vladimir Dasic'ti ama, Micov'u daha çok beğenmiştim, önemli bir oyuncu olacağını düşünüyordum. Derken Cantu ve CSKA'ya transfer oldu. Kendisinin oyun bilgisi üst düzeydir. Ceza şutunu affetmez, zaten zorlama şut da atmaz. Savunması iyidir. Çok dengeli bir oyuncudur. CSKA'nın onu bırakmasına bir alam veremiyorum çünkü ellerindeki en iyi oyunculardan biri. Messina olsaydı kesin kalırdı. Itoudis yanlış işler yapıyor bence transferde. De Colo gibi overrated bir oyuncuyu alması, Micov'u gözden çıkarması falan hatalı hamleler. Her neyse bizim açımızdan bakarsak Micov çok iyi transfer olur. İşleyen çarkın önemli dişlisi olur. Ancak topu alıp dribling sonrası el üstü şut sokacak, skor liderliği yapacak bir oyuncu değildir, sistem oyuncusudur bu bilinmeli.

Real roleplayer olarak düşünüyor biz starter olarak.Hiç boşuna Madrid'den fazla veriyoruz bütçe +20 triplerine girmeyelim

Hoca çıkıp iki kelam etse güzel olcak.

Real roleplayer olarak düşünüyor biz starter olarak.Hiç boşuna Madrid'den fazla veriyoruz bütçe +20 triplerine girmeyelim

Butce +20 tribine giren yada Real Madrid ile boy olcusen yok. Micov'a Olympiakos, Real Madrid ve biz teklif yapmisiz, oda 1 milyon Dolardan daha az bir rakam degildir.

Micov olmasa bile elimizde iyi oyuncu alabilecek paramiz oldugunu biliyoruz.

Real Madrid'den fazla para koparmak icin boyle konustugunu soyleyenlerde ayri alem. Adam acik acik Real Madrid'e gitmek istiyorum ama Galatasaray daha iyi para veriyor demis zaten, Da Vinci'nin sifresi degil yani.

Real Madrid istedigi parayi verirse biz 3 milyon'da versek adam oraya gidecek zaten, onemli olan Real Madrid'in istedigi parayi verip vermeyecegi. Bana gore vermez.

Murat Özyer ‏@coachozyer 28 dk.
2014 - 2015 sezonu Turkish Airlines Euroleague 'de D grubunda önce ilk 4'e girmek için mücadele edeceğiz. Hayırlı olsun.

Adamın ne kadar ufak kapasiteli,ne kadar insan olduğunun kanıtıdır.

Hoca grupdan lider olarak çıkmayı hedefliyoruz diye açıklama yapar bu ilk 4 i.im gibi çapsiz bir açıklama.

Micov kendi açıkladı.Pleiss ise GS Tv'de açıklandı.Bu ikisi alınsa bile çok çok iyi olur.Özyer geçen hafta mütevazi kadro kuracağız demişti.Yönetim kurulu'nun Basketbol ile ilgili toplantıya çağırmadığı her halinden belli.Mütevazi kadro Micov ise varın gerisini siz düşünün...

Micov en iyi teklifin Galatasaray dan geldigini soylemis.

Butce +20 tribine giren yada Real Madrid ile boy olcusen yok. Micov'a Olympiakos, Real Madrid ve biz teklif yapmisiz, oda 1 milyon Dolardan daha az bir rakam degildir.

Micov olmasa bile elimizde iyi oyuncu alabilecek paramiz oldugunu biliyoruz.

Evet 10 milyon Euro bütçe ile gayet iyi oyuncular alınabilir zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri