• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Micov'a baktım da serbest atış yüzdesi dikkatimi çekti hep %70 60 larda sanki şutör bi oyuncu için kötü rakamlar yani. Ki üçlük yüzdesi de aman aman yüksek gelmedi. Sadece istatistiklere bakarak söyledim bunu yanlış anlaşılmasın Micov'a kötü oyuncu demek haddime değil.

DraftExpressProfile: Vladimir Micov, Stats, Comparisons, and Outlook

Çokta kötü diyemeyiz ama net bir yüzdesi yok. Mesela Langford'ın da serbest atış yüzdesi iyi değildir.

DraftExpressProfile: Vladimir Micov, Stats, Comparisons, and Outlook

Üçlük yüzdesi son üç sezonda oynadığı kulvarlardaki ; %48, %42, %39 %41, %50. Marko'ya göre çok iyi şutör.

basketdergisine göre Micov'un söylediği şu. "Real Madrid'de oynamak istiyorum. Orda bir belirsizlik var ve ben bu belirsizliği bekleyemem. Geriye Galatasaray ve Olympiakos'un teklifleri kalıyor. En iyi teklif Galatasaray'dan"

Anlattıklarına göre; Micov'u Laso istiyormuş. Laso'da ayrılınca Real transferi belirsizliğe düşmüş. Micov fazla bekleyecek zamanı olmadığını kısa sürede tekliflere cevap vereceğini söylemiş.

Umarım alırım Real bu durumdayken elimizi erken tutalım. Yine'de Micov Real'den bir hamle bekleyecektir.

Ben bilmediğim için sordum abiler sakin :)

Ben bu kulupte kendimi her zaman en kotuye hazirlarim. Marko'yu tutamayiz Micov'u alamayiz gozuyle bakiyorum. He diyelim bir mucize bi sey oldu Marko ile Micov'un ayni kadroda olmasi hakkinda ne dusunursunuz? Direkt SF mi oynar?

Aslında iyi olur. Lakin Pocius'tan vazgeçmemiz gerekir. Arroyo-Pocius-Marko-Micov ve 2 numara transferi ile 5 tane yabancı kısamız oluyor.

Soruna gelirsek. Cantu'da beraber oynamışlardı. O sezonları özelliklede 3 sene önce EL'de oynadıkları sezon irdelenmeli. Marko'nın savunma Micov'unda hucum özellikleri birbirlerine göre daha keskin. O sezon rakibin yapısına göre koç ikisi arasında tercih yapıyordu. Yanyana oynadıkları zaman Marko 2'ye Micov 3'e kayıyordu.

İletinin içeriği Türkçe kurallarına uyulmaması nedeniyle silinmiştir.

Onur Yavuz

arkadaşlar bir şey sorabilirmiyim . euroleague sitesinde jawai kadroda gözüküo bu sene bizde oynama şansı varmmı

Ben Jawai'nin önce maçlarda izlenilmesi ve sonra değerlendirme yapılması kanaatindeydim hep. Euroleague sitesinde gözüktüğüne göre Ergin hocada bu kanaatte. Ölmemişe kefen biçilmez ne de olsa.

arkadaşlar bir şey sorabilirmiyim . euroleague sitesinde jawai kadroda gözüküo bu sene bizde oynama şansı varmmı

Lig tv'de 3.05 programında Murat Murathanoğlu Jawai'nin artık basketbol'a dönmesi zor demişti. Bir kaç yerde de bazı takımların Jawai'nin sağlık raporuna göre oyuncuyu transfer edebileceği konuşuluyordu ama ses seda çıkmadı. Bence çoktan vazgeçmişizdir.

Galatasarayin Euroleague programi belli oldu. Ilk mac Kizilyildiz deplasmani. 10. Yani son mac Olympiacos ile Abdi Ipekci de. Iyi fikstur.
Red star-Gala
Gala-Val
Laboral-Gala
Gala-Neptunas
Oly-Gala

Jawai´ yi beklemek bence lüks şu an sağlam bir pota altı istiyorsak. Geçmişinde sakatlık bulunan oyunculardan çok çektik geçen sene.

Arroyo-Ender
XXX-Marko-Sinan
Micov-Cenk
Erceg-Kerem-Ersin
XXX-Furkan

Mrko ve Micov'un birlikte olduğunu varsayarsak 2 numaraya bence eski oyuncumuz Jamon Gordon çok iyi hamle olur. EL üstünde oyun kurucu yeteneği ve savunması var. İyi ölçüde penetresi var. Şu şartlar altında makul hamle olur. En önemli transfer ise pivot bölgesi için olacak. Paraya kıymalıyız.

Ender kesin kalıyor mu ?

Arroyo-Ender
Aradori-Sinan-Jamon
Micov-Cenk
Dağlı-Erceg-Gönlüm
Furkan-Dorsey

Tam olarak Ergin hocanın tarzında bir kadro olmasa da çok farklı konseptlerde oynayabilecek ve çok bütçe istemeyen bir kadro. Oluşturulabilir gibi geliyor. Skor dağılımı 5 numaraya yayılmayacak ancak ribaund ve pota savunması üst düzey olur. Ayrıca 4 tane top sürebilecek kısa olduğundan Ender'in form durumuna mecbur kalmayız. Ligde kafa kafaya oynar, Euroleague'de ise top 8 yapabilecek bir kadro bana göre.

Jamon Gordon 2 sezon önce bizi çoğu maçta sırtında taşımıştı. Asseco maçını kendi başına kazandırmıştı. Üçlüğü de var nasıl yok deniyor anlamıyorum. Gayet iyi oyuncu. Gözümüzle görmesek inandıracaksınız.

Jamon ayrılınca Ergin hocaya demedigini birakmamisti bazı arkadaşlar. Ama adam epey piyasa kaybetti. Ve sanirim bizden gittigine fena halde pişman.

Mevcut tabloda bize gelmesini istemem. Kaldi ki uzunlarda bile sutor özellik arayan Ergin hoca zaten kendisini düşünmez.

Ve bir not, benim gördüğüm Ergin Ataman oyuncularla ilişkide deyim yerindeyse kincidir. Vaktiyle kendisiyle çalışmak istemeyip ayrılan adami takima almaz. Bu da ayrı bir faktör

Micov iyi şutördür. Hele hızlı hücumlarda potaya penetre etmeyip NBA'dekiler gibi üçlük salladığı bile oluyor. Bu da şutuna ne kadar güvendiğini gösteriyor. Hatta bizim Erceg'in 39 sayı attığı maçta da böyle bir hızlı hücumda bizi yıkan bir üçlük yollamıştı. Yanına Jamon Gordon'ı çekmek çok mantıklı hamle olur çünkü Gordon; hem penetre eder, hem top çalar, hem de savunma yapar.

Arroyo-Gordon-Micov gerisini siz tamamlayın.

Ergin hoca ilk geldigi sezon Gordon'u tutmak istedi diye hatirliyorum hatta sakatligi olmasa Shipp'i de tutacakti ancak risk almak istemedi ilk seneden.

Arroyo - Gordon - Micov - Erceg - Pivot gayet iyi 5 olur. Eger Ender tutulacaksa ki gorunen o bence 6. yabanci tercihini 2-3 oynayabilen, duzen disi skor uretebilen atletik amerikalidan yana kullanabiliriz.

Kaldi ki eger Gordon ve Micov/Marko olursa mutlaka skorer kisa ister Ergin hoca.

Jamon Gordon 6.yabancı olabilir bizde.İlk 5e düşünülmemesi lazım tabii.

Marko kesin gitti bence. Micov'un şu an takım aramısda bunun kanıtlayıcısı. Marko'yu almamış olsa Micov'u bırakmazdı Cska.

Geçen her saniye bizim için kayıpken "Salı'dan sonra transferler başlayacak" tarzı bir strateji aptalca. Yönetimin onayına sunulacakmış da bilmem ne...

Piyasada adam kalmayacak yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri