• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marko'ya 1 milyon fazla diyen şube Micov'a 900 bin veriyor ya o da güzel. Bu transferlerde kim ne çıkar sağlıyorsa artık ne diyim. Hayırlı işler.

1 mn euro-900 bin dolar. Euro bazında aradaki fark 350 bin

5 numara rotasyonu olaganüstü olmus :) genç ve savunmacı bir yerli, sırtı dönük oyunları olan ve oyun görüşü çok iyi bir pleiss, atletik , güçlü ribaunt ve blok konusunda çok iyi bir dorsey...zamanı çok iyi paylastırılırsa 5 numaralarda her takımdan daha çok verim alır bu takım

Micov Marko'da olmayan saha görüşü-asist özelliğine sahip.Bu da Arroyo'nun yükünü hafiftebileceği anlamına geliyor.Geçen seneki kadroda ouna yön veren isim yoktu Arroyo harici

Marko'ya 1 milyon fazla diyen şube Micov'a 900 bin veriyor ya o da güzel. Bu transferlerde kim ne çıkar sağlıyorsa artık ne diyim. Hayırlı işler.

Marko 2 yıl 2m euro
Micov 2 yıl 1.3m euro
Fark 700b euro.

Pocius-micov muthiş transfer bence.Micov un marko'dan 2 gömlek dah aüstün olduğunu düşünüyorum,Marko son 3 ayı saymazsak gidipte kimsenin üzülmeyeceği tarzda oynuyorudu.Ergin Ataman takımın sütor özellikli oyunculardan kurulmasından vazgecmiyecek.Jamont Gordon sağlam olsa net bir 5 numara tarnsferiyle baya iyi kadromuz olurdu

Dün arkadaslara da söyledim Jamont Gordon Play-Off'lara kadar ana avrat küfür yedi taraftardan Twitter'da. Burada da bir hayli dalga konusu oldu. Sezon boyunca da takımdan ayrılması istendi. Kazanılan şampiyonluk Birçoğumuzun gözünü boyadı anlaşılan. Jamont kalırsa saç baş yoldurur. Arşivde mevcut.

Bir de Muhammed yazmış kimse 2 sene önceye dönmek istemiyor diye de 2 sene önceki halimizle ne fark var ki? Şampiyonluk mücadelesi yapıyorduk yine yapıyoruz. Şampiyon olduk. O zaman da favoriydik olamadık. Üstelik şube daha ferah durumdaydı, belirsizlik de pek yoktu. Sanki küme düşmeye oynayan takımda oynamış gibi konuşuyorsunuz Jamon. Bence de gelmesin ama adamın hakkını da yedirmem :)

Yok benim demek istediğim biz daha iyi oyuncularla kadrolar kurarken tekrar Jamon Lucas'ı almak pek bi heyecan yaratmıyor birçoğumuzda. Biz bu transfer dönemi daha önemli hamleler beklerken bilindik eski oyuncularımızı almak pek tatmin etmiyor.

Marko Cskaya attığından daha aza atcaktı benim bildiğim, adamın olayı para değildi. Bana göre çok fark olmayacak ikisinin aldığı paralar arasında.

Pivot için Motiejunas deniliyor, Erceg-Donatas biraz savunmada aksar gibi geliyor ve çok şuta dayalı basketbol oynarız.

Kesinlikle Marko'nun gitmesini istemiyordum ama yapacak bişey yok ama Micov Marko'dan çok daha iyi bir oyuncu genel olarak baktığımızda.

ersin dağlı daçkada geçmiş olsun bari ali karadenizi alalım

Kerem Bey bence noktayı koymuş Jamont-Jamon kıyaslamasına...Bende aynı şekilde düşünüyorum, çok farklı oyuncular ve kıyaslanacak noktaları pek yok...Jamon daha dengeli, takıma oynayan, tam sahada top taşırken daha başarılı bir oyuncuyken bunun yanında savunması oldukça etkili ve penetresi ve şutuda Euroleague için oldukça yeterli bir oyuncu...Bu özellikleri ile Arroyo'yu dinlendirebilir...
Jamont ise, tam sahada Kerem'in dediği gibi Arroyo'yu dinlendirebilecek bir oyuncu değil bence de...Jamont yarı sahada gücüyle ve penetre kabaliyetiyle rakibi ezebilen, atletik, patlayıcı, şutları girdiğinde de maçı tek başına taşıyabilecek bir oyuncu...

Bu ikilinin nesi karşılaştırılıyor anlamadım...Keşke para olsada aynı takımda olabilselerdi...

Arroyo-Jamon-Ender
Jamont-Sinan
Micov-Cenk

Bu takımın hücumda şut ve penetre zenginliğinin yanı sıra Micov'da takıma uyum sağlarsa savunmada rakibe güzel bir dayak atma potansiyeli olurdu...Başta Jamon olmak üzerede Arroyo'yu dinlendirme konusundaki seçenekleride fazla olurdu bence...

Dudley kalmaliydi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Erceg-Kerem-Furkan-Pivot. Uzun rotasyonumuz bu 4'lü ile sınırlı kalmamalıydı bence. Bi yerli daha şart 4'e. Ersin kalmalıydı. Cevher'i bi yoklasak.

Erwin Dudley'nin gidişi üzdü ama mantığını anlayabiliyorum olayın.Devşirmeler yerli olmayacak dendi,bizde Kerem ile imzaladık.Şimdi Kerem'in üstüne bir de Dudley'i tutacak ne bütçe var ne rotasyonda yer.Bence devşirmelerin Türk olacağı önceden bilinse Kerem'i almaz Dudley'i tutardık.Biraz TBF'nin kararı zamanında açıklamaması buna neden oldu açıkçası

Tüm takım oluşuyor yavaş yavaş kafada.Pocius-Micov-Jamon Lucas deniyor.Sanki kadroda 2-3 oynayacak atlet isim eksiği var gibi.Kinsey geçen yıl Partizanda iyi sezon geçirdi.Devşirme olarak oynuyorsa muhakkak alınmalı.Her takım devşirme kullanırken biz geri kalmamalıyız.Kinsey'nin geçmişte bir olayı vardı ama çok üstünde durulmamalı.Hem kalite olarak hem de bizim kadronun ihtiyacına uyum olarak en cuk oturacak oyuncu devşirme olarak

Ender-Cenk ikilisine ederinden fazla ödemeye gerek yok.Hoca birini seçsin ikisinden diğeri gidebilir ki bence Cenk'i seçsin.Lucas-Arroyo götürür oyun kurucuyu ki ek olarak Micov ve kısmen Pocius-Sinan topa yön verebilen isimler

Ersin Daglı Kerem Gönlüm'den daha iyi 4 numara. Ben bu işten bir şey anlamadım Kerem'in ribaund dışında bi numarası yok.

Sanırım 4'e bir de Kerem Kanter'i kullanacağız. Guard ile pivot da alınca 6.yabancı oluyoruz. Aslında düşündüm de 7.yabancı Macvan kalabilirdi sanki ucuza kalcaktıysa. Geçen sene iyi işler becermişti. Ya da beki 7.yabancı olarak Gelabale'yi düşünüyoruzdur.

Eğer Dudley daçka ile anlaşmış ise tek yol Michael Wright dır Dudley den daha iyi olduğunu düşünüyorum bundan önce de yazdığım gibi mersinde birçok maçını izledim bu sene 15 geçen sene de 20 sayı ortalaması yakaladı ki sayı kralıydı.Ligimizin artan takım ve oyuncu kalitesini de düşünürsek gayet iyi rakamlar Bundan önceki takımlarında da 15 sayı ortalamasının altında geçirdiği yıl yok belki oynadığı takımlar itibari ile bu sayılar önemsenmeyebilir ama kesinlikle oynadığı dakikalar içerisinde belli bir seviye üzerinde katkı verecektir.

Umarım artık son dakika olumsuzluğu yaşamayız ve Micov transferi gerçekleşir. Hakikatten şu şartlarda yapılacak en iyi transfer olur.

Arroyo, Combo, Pocius, Micov, Erceg, Pivot. Ender, Sinan, Cenk, Kanter, Kerem, Furkan.

Kinsey devsirmeyse almak lazim, 7. Yabanci atletik amerikali.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Michael Wright oynayacağına Ege Arar oynasın daha iyi cidden. Gelabale bence de 7.yabancı olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri