Arkadaşlar yedi yabancı diye lütfen hayal kurmayın. Bu sene altı yabancı ile başlıcak takım. Bütçe konusunda hala belli bir rakam yok yönetimden şubeye gelen. Bu arada bu yeni bir durum deil, daha geçen sene ortasında butçenin ne olacağı belli deildi ve şube de huzursuzluk vardı. Salı günü yk toplantısından bi karar çıkarsa transferler açıklanır. Tahmini bütçe 10 milyon usd civarı diye biliyorum. Buna göre zaten bütçenin yarısı arroyo, erceg, furkan , sinan ve kerem için harcanmış oluyor. Geri kalan 5 milyona ender kalacak gibi cenk hala belli deil, yabancı olarak 4 oyuncuya 3 milyon usd civarı bütçe kalıyor. Eğer salı günü ekstra bir karar çıkmaz ise son durum bu.
Benim tahminim pocius, micov, jamon lucas gordon'u alırız. Uzun için lampe var ama maliyeti yüksek. Ben en sonunda Gani Lawal ile anlaşacağımızı düşünüyorum.
Bu arada Mehmet Cibara dalga geçer gibi hocanın istediği oyuncuları tuttuk demiş. İnsanları iyice salak yerine koyuyolar, takımda şu anda kalan sinan ve erceg geçen seneden kontratlı, furkan ise ünal aysal' ın aman fenere kaptırmayalım diye yediği kazık.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi