• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kinsey devşirme değil.

Piyasada hangi devşirmeler var

Micov haberi resmiyet kazanmadan tamamen rahatlayamayacağım. Çok iyi hamle geldi Marko yerine.
Şimdi combo ve uzun transferleri kaldı , 7.yabancı transferinin Top 16 öncesi falan olacağını düşünüyorum.
Lampe ismini çok kullanıyoruz, Doellmann'ı aldılar,Dorsey ve Tomic ' i tuttular. Lorbek i bırakacaklar yani Lampe transferini de yazıyoruz skorer,4-5 oynaması açısından iyi olur vs vs ama kolay transfer değil,bırakmayabilirler.

Simmons u da Banvit birakmaz sozlesmesi var, bu yil devsirmesiz oynayacagiz o zaman.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Uzunlarımızı yetersiz buluyorum halâ. Lampe-Erceg-Kerem o savunma sertliğini veremez, bir Furkan var o da ne kadar direnebilirse. En zayıf takımda bile atletik amerikalı uzun var. Elonu, Holman gibi isimler bile bizi ne kadar zorluyordu pota altında.

Kinsey diyenleri anlayamıyorum Galatasaray taraftarına yumruk atmış birinin bence takımımızda işi yok. Her şeyin şampiyonluk olmadığını bu sene göstermişken ..

Ne Micheal Wright'ı arkadaşlar Mersin'de okeye dönüyodu adam. O oynayacağına Ege oynasın daha çok katkı verir

Kerem Kanter seneye kesin olarak galatasarayda mı oynayacak bilgilendirirseniz sevinirm

Michael WRİGHT Mersinde okeye dönüyor TEMSİLİ !!!!!!

michael wright.jpgmic 2.jpg

Ekran Alıntısı.jpg

Kerem Kanter in Deniz Kılıç tan fazlası yok eksigi var.

Arkadaşlar yedi yabancı diye lütfen hayal kurmayın. Bu sene altı yabancı ile başlıcak takım. Bütçe konusunda hala belli bir rakam yok yönetimden şubeye gelen. Bu arada bu yeni bir durum deil, daha geçen sene ortasında butçenin ne olacağı belli deildi ve şube de huzursuzluk vardı. Salı günü yk toplantısından bi karar çıkarsa transferler açıklanır. Tahmini bütçe 10 milyon usd civarı diye biliyorum. Buna göre zaten bütçenin yarısı arroyo, erceg, furkan , sinan ve kerem için harcanmış oluyor. Geri kalan 5 milyona ender kalacak gibi cenk hala belli deil, yabancı olarak 4 oyuncuya 3 milyon usd civarı bütçe kalıyor. Eğer salı günü ekstra bir karar çıkmaz ise son durum bu.

Benim tahminim pocius, micov, jamon lucas gordon'u alırız. Uzun için lampe var ama maliyeti yüksek. Ben en sonunda Gani Lawal ile anlaşacağımızı düşünüyorum.

Bu arada Mehmet Cibara dalga geçer gibi hocanın istediği oyuncuları tuttuk demiş. İnsanları iyice salak yerine koyuyolar, takımda şu anda kalan sinan ve erceg geçen seneden kontratlı, furkan ise ünal aysal' ın aman fenere kaptırmayalım diye yediği kazık.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Beyler Motiejūnas haberinin kimden çıktığı belli twitterda, ben hayatımda böyle kolpacı görmedim. Şizofrenik , şizoaffektif bir vaka olabilir. Motiejūnas ı falan unutun,gelmez .

Ali Karadeniz'i hayatında 15'ten fazla izlememiş herifler tblstat'ın istatistiklerine göre yorum yapıyorlar ya, komik oluyor valla.

Kerem Kanter seneye kesin olarak galatasarayda mı oynayacak bilgilendirirseniz sevinirm

Geçen sene 3-4 ay bizimle idmana çıkıp maçları pota arkasında kadroya giremeyen oyuncularımızla izledi. Ergin hoca kadroda istiyor diye biliyorum.

Maçlarını izledin mi bilmiyorum ama ben izledim. Hem salonda hemde tv başında. Fizik olarak Bonsu'dan daha bitik durumda, savunma yapmıyor, beli dönmüyor, senede 60 maçı kaldırabilecek fizik gücü yok. Yaptığı istatistiklere bakıp aldanmamak gerekli eline gelen her topu kullanıyodu Mersin'de. Micheal Wright'ın zamanı geçti artık. Ege Arar veya Kerem Kanter daha çok katkı verir.

Houston bırakmaz Donatas'ı. Geleceğini düşünmüyorum ben.

Piyasada hangi devşirmeler var bilen var mı?

Ersin Dagli Darussafakaya gitti.

Yazıldı mı bilmiyorum ama bugün GSTV'de 21.30'da Ergin Ataman röportajı var. Başıklar Marko'nun gidişini nasıl karşıladı, yıldız transfer, bir de genel olarak transferdeki durumdu sanırım. İzlemekte fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri