• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yattaki gorusmeden Ergin Ataman'in da haberi olmamis olabilir tabi...

O donem en cirkini Spanoulis gelmeyecek diyen insanlara karsi hedef gosterip saldirtmakti, insanlar bu yuzden birbirine dustu, yalan soyleyecek halimiz yok diye savunma yapildi. Kaynaginiz kimse esas o sizi kandiriyor hala farkina varamadiysaniz. Bugune kadar ne Spanoulis ile ne de Zaza ile gorusme filan olmadi.

Micov'un istedigi para da Marko'dan az baya ama biz 3 kurusun hesabini yapiyoruz, 100-150 bin euro fark sebebiyle bekletiyoruz, o da imzalasin Real-Oly ile tam olsun, boyle yoneticilik olmaz. Micov'un onunde de 1.tercih filan yok para olarak da isim olarak da diger alternatifler Micov'un altinda isimler, Ozyer yalan soylemeye devam ediyor tipki Markoishvili olayindaki gibi.

Micov'un istedigi para da Marko'dan az baya ama biz 3 kurusun hesabini yapiyoruz, 100-150 bin euro fark sebebiyle bekletiyoruz, o da imzalasin Real-Oly ile tam olsun, boyle yoneticilik olmaz. Micov'un onunde de 1.tercih filan yok para olarak da isim olarak da diger alternatifler Micov'un altinda isimler, Ozyer yalan soylemeye devam ediyor tipki Markoishvili olayindaki gibi.

Tanju abi Marko ne kadar istemişti ki?

Murat Özyer bunları kasıtlı olarak mı yapıyor? Ciddi ciddi Ergin hocanın kuyusunu kazmaya çalıştığını düşüneceğim artık. Micov şu şartlarda 100 bin euro için kaçırılacaksa -ki aynı hikayeyi daha önce de duyduk- ben bu işin ardında bit yeniği ararım.

Biz Micov'u elimizden kaçırırsak yani Murat Özyer tez zamanda istifasını versin. Hatta twitter'dan duyursun ilk olarak.

Benim anlamadığım nokta, birileri çıkıp ikidebir veryansın ediyor Mithat Abiye, Emre kardeşimize, kandırıldık, yok beklentiyi yükseltiniz diye vs. Arkadaş burada isyan edeceğiniz kişilerde bir yanlışlık var, 17 Haziran'da bizi kandıranlara isyan edip eleştirmek lazım normalde, bu eleştirdiğiniz arkadaşlar şubede görevli felanmı, Yada yönetimdemi görevlimi? Bu kişilerde duyduklarını öğrendiklerini buraya yazıyorlar, inanırsızsınız inanmazsınız size kalmış, ama her fırsatta ısıtıp ısıtıp konuyu buraya getirmeyin lütfen...

Tanju abi twitterdan Micov için o rakamlar doğru yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Adamı 650 bine bağlamışız hala indirim mi yaptırmaya çalışıyoruz? Yuh yani.

O vasifsiz kazi-kazan kaziyamaz, dua etsin arkasindaki Tulun'a, Aribogan'a. Cok agir kufurler edicem, ceza almak istemiyorum. Adamin tipi bile kufur sebebi ya neyse.

Burada daha cok takim butcesinin dusuk ya da yuksek olup olmayacagi tartisiliyor. Ayrica bircok arkadasimizda da takim butcesinin yuksek olmasinin basariyi otomatikman getirecegi gibi bir onkabul var gibi. Bence asil tartisilmasi gereken, duzgun bir takim kimyasi icinde dogru ve karakterli oyunculari bulup bulamayacagimiz.

Birkac ornek vereyim; gecen sezonlar da oldukca iyi paralar vererek Jamont, Jawai, Lakovic, Domercant,Hawkins ve hatta Gurovic’i aldik. Degisik nedenlerle neredeyse sezonlarin tamamina yakin bolumlerinde bu oyunculardan hic yararlanamadik. Buna karsilik Shipp, Jamon, Marko, Jasaitis, Rancik, Washington ve hatta Andric daha dusuk bedeller almalarina ragmen oldukca buyuk katki verdiler. Evet, belki diger oyunculara gore kisitlilardi ama toplam katkilari bu oyunculardan cok cok daha fazla olmustur.

Demek istedigim yuksek butce kesinlikle basariyi garantilemiyor, tabii ki iyi oyunculara ihtiyac var ama cok defa gorduk ki dogru takim bunyesi icinde ortalama oyuncular dahi birer yildiza donusebiliyor. Dolayisiyla yeni transferler gelmeden ve bu takimin uyumunu izlemeden sadece butcenin buyuklugune bakarak basarili olup olmayacagimiza karar vermek ve karalar baglamak bence son derece yersiz.

Jamont için risk almaya değer devam edilmesi taraftarıyım.

Tanju abi Marko ne kadar istemişti ki?

Murat Özyer bunları kasıtlı olarak mı yapıyor? Ciddi ciddi Ergin hocanın kuyusunu kazmaya çalıştığını düşüneceğim artık. Micov şu şartlarda 100 bin euro için kaçırılacaksa -ki aynı hikayeyi daha önce de duyduk- ben bu işin ardında bit yeniği ararım.

Henuz Cska devrede bile degilken bizim 900'e imzalama olayimiz vardi beklettik, Cska devreye girdi ve anlasti bizim agirdan almamiz sebebiyle. O hataya ragmen elimize daha ucuza belki de daha iyisi gelecekken o firsati tepme pesindeyiz.

Simdi Ozyer'e sunu sormak lazim:

Madem bizim butcemiz belli degil, niye Furkan ve Kerem Gonlum ile kafaniza gore hocanin bu paralar cok demesine ragmen anlastiniz?

Micov ile 100 binin hesabini yaparken bizim butcemiz belli degil niye diyorsunuz?

Bu 2'si arasindaki tezati cozmek lazim oncelikle, kendi kendisiyle celisiyor adam...

Bugun hocayi dinleyemedim, telefondan yaziyorum su anda da, sanirim anlastigimiz isimlerin bekletilmesinden yakinmis, o yuzden Pocius bile giderse sasirmamak lazim artik. Combo da belli kafadaki, onla da anlasildi ama sadece sozde tabi bunlar. Micov'da olanlar malumunuz iyi oyuncularin talibi cok oluyor, her an gidebiliyor.

Benim bildiğim Ergin Ataman başladığı işi yarı yolda bırakmaz, onun yerine hiç başlamadan ben yokum der.

İnşallah şu Jamon Gordon"u getirmeyiz, bize skorer bir oyuncu gerekiyor, kendi şutunu olusşturabilecek bir oyuncu olması lazım combo guard'ın...

Henuz Cska devrede bile degilken bizim 900'e imzalama olayimiz vardi beklettik, Cska devreye girdi ve anlasti bizim agirdan almamiz sebebiyle. O hataya ragmen elimize daha ucuza belki de daha iyisi gelecekken o firsati tepme pesindeyiz.

Madem bizim butcemiz belli degil, niye Furkan ve Kerem Gonlum ile kafaniza gore hocanin bu paralar cok demesine ragmen anlastiniz?

Micov ile 100 binin hesabini yaparken bizim butcemiz belli degil niye diyorsunuz?

Bu 2'si arasindaki tezati cozmek lazim oncelikle, kendi kendisiyle celisiyor adam...

Bugun hocayi dinleyemedim, telefondan yaziyorum su anda da, sanirim anlastigimiz isimlerin bekletilmesinden yakinmis, o yuzden Pocius bile giderse sasirmamak lazim artik. Combo da belli kafadaki, onla da anlasildi ama sadece sozde tabi bunlar. Micov'da olanlar malumunuz iyi oyuncularin talibi cok oluyor, her an gidebiliyor.

Kesinlikle artniyet arıyorum o zaman ben bu işin altında. Bu "hainliğin" başka açıklaması olamaz.

Üstüste elden oyuncu kaçırmamızın altında bi alengir olduğu belliydi zaten. Kimle imza aşamasına gelsek başkasına gidiyor, demek ki sorun haber sitelerinde, güvenilir twitter kaynaklarında değil Murat Özyer'deymiş.

Bir de önceden de yazdım fazla panik yapıyoruz. Geçen sene Jawai 21 temmuzda gelmiş mesela, bir tek Sinanı açıklamışız temmuz başı.

Yalnız Jawai dedik de; hem Euroleague'de kadromuzda görünüyor hem de pivot transfer haberi duymuyoruz kaç gündür. Acaba Jawai ile mi yola çıkacağız diye düşünmüyor değilim.

Bir de önceden de yazdım fazla panik yapıyoruz. Geçen sene Jawai 21 temmuzda gelmiş mesela, bir tek Sinanı açıklamışız temmuz başı.

Resmi açıklamalara takılmayın. Erceg ve Jawai'nin geldiği temmuz başında belliydi geçen sene.

Burada daha cok takim butcesinin dusuk ya da yuksek olup olmayacagi tartisiliyor. Ayrica bircok arkadasimizda da takim butcesinin yuksek olmasinin basariyi otomatikman getirecegi gibi bir onkabul var gibi. Bence asil tartisilmasi gereken, duzgun bir takim kimyasi icinde dogru ve karakterli oyunculari bulup bulamayacagimiz.

Birkac ornek vereyim; gecen sezonlar da oldukca iyi paralar vererek Jamont, Jawai, Lakovic, Domercant,Hawkins ve hatta Gurovic’i aldik. Degisik nedenlerle neredeyse sezonlarin tamamina yakin bolumlerinde bu oyunculardan hic yararlanamadik. Buna karsilik Shipp, Jamon, Marko, Jasaitis, Rancik, Washington ve hatta Andric daha dusuk bedeller almalarina ragmen oldukca buyuk katki verdiler. Evet, belki diger oyunculara gore kisitlilardi ama toplam katkilari bu oyunculardan cok cok daha fazla olmustur.

Demek istedigim yuksek butce kesinlikle basariyi garantilemiyor, tabii ki iyi oyunculara ihtiyac var ama cok defa gorduk ki dogru takim bunyesi icinde ortalama oyuncular dahi birer yildiza donusebiliyor. Dolayisiyla yeni transferler gelmeden ve bu takimin uyumunu izlemeden sadece butcenin buyuklugune bakarak basarili olup olmayacagimiza karar vermek ve karalar baglamak bence son derece yersiz.

Tespitler son derece dogru, en guzel ornek bayan takimimiz butce azalmasina ragmen dogru kimya ile el ve ligi domine etti.

Geçen sezon sadece iki takviyeye ihtiyaç vardı, o yüzden rahattık. Ona rağmen Jawai ve Erceg'in ismi Temmuz başı gibi kesinleşmişti, hatta listeyi bile açıklamıştı hoca.

Bu sezon hem takviye ihtiyacımız çok fazla, hem sponsorumuz yok, hem de oyuncu havuzu giderek daralıyor. En az 4 yabancı transferi lazım ama Murat efendiyle yönetimin keyfini bekliyoruz. Salı günü görüşeceklermiş de falan, keyfe bakın vay anasını.

Transfer manyağı değilim ama şu takımın hangi pozisyonlara takviye ihtiyacı olduğu da açık. E takımın başında Ergin hoca gibi bir kimya ustası var. Neden maksimum başarı sağlamayalım ki? Tekrar söyliyim, forumdan seçeceğim herhangi üç-dört kişi transfer için yarı maaşına Murat Özyer'den daha fazla efor harcamazsa ben de adam değilim.

Arroyo-Pocius-Micov-Erceg yabancı hattına(tabi Pocius ve Micov geldiyse), kendi şutunu hazırlayabilen skorer kimlikli bir Combo ve sğlam bir pivot alırsak hertürlü başarılı oluruz...

Dusunulen combo Jamon Lucas mi farkli biri mi?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri