• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi benim kanım 2-3 video ile ısında Marjanovic'e .Orta mesafe var. Blok tehtidi var. Pota altında iyi bitirici gibi

Sanırsam hafiften bir orta mesafe şutuda var...

Kieron Achara ‏@KieronAchara 11 dk.

@pietroaradori Really happy for you bro. Congrats on the move to Istanbul. You will get to play for some of the best fans in the world.

Achara, dünyadaki en iyi taraftarlardan birinin önünde oynayacaksın demiş Aradori'ye :)

Majranovic'in bildiğim kadarıyla kontratı var,zaten bütçemiz yetmez,bir de her oyuncuya 1 yıllık kontrat yaptığımızı düşünürsek Majranovic listeye girmez bile.

Majranovic'in bildiğim kadarıyla kontratı var,zaten bütçemiz yetmez,bir de her oyuncuya 1 yıllık kontrat yaptığımızı düşünürsek Majranovic listeye girmez bile.

Aslında 1 yıllık imzalattığımız söylenemez. 1+1 imzalatıyoruz ama sanmıyorum buy-out ödeyeceğimizi. Bütçemiz zaten kuş gibi.

Arkadaşlar yeni üye oldum ve çok sevdiğim bir oyuncu olan Aradori ile ilgili okuduğum bir yazıdan alıntı yaptım :) İtalya Ligi’nde oynadığı süre içerisinde ligin değerli skorerleri arasında gösterilen Aradori, güçlü fiziği ve top hakimiyeti ile ön plana çıkan bir oyuncu. Özelikle vücudunun üst kısmı çok geniş ve kuvvetli bir oyuncu olması sebebiyle ribaund mücadelerinde kendine ciddi bir avantaj sağlıyor. Bu sezon ligde yakaladığı 4.5 ribaund ortalaması da pozisyonuna göre çok iyi bir ortalama. Top hakimiyeti oldukça iyi ve bu sayede de, ikili oyun oynayabiliyor ve ikili oyunlardan sonra dribbling üstünden şut atma adını verdiğimiz pull-up eğilimi fazla ve bu alanda önemli bir başarısı var. Bu noktada şutu elinden hızlı ve düzgün çıkarıyor. Özellikle fake&dribbling kombinasyonu ile içeri penetre edip ‘euro-step’ adımı ile turnikeyi bitirebiliyor. Set şutörü kullanılmasının yanı sıra kendi şutunu yaratabilmesi de önemli bir avantaj. Yukarıda belirttiğimiz üzere; perdelemeyi kullanıp onun üstünden şut opsiyonunun yanı sıra, bire bir hücumlarda iyi bir cross-over adımı olduğu için topu ters tarafına vurup, rakibini geçerek sayıya gidebiliyor.

Nolan Smith'i tanıtan video atabilecek birisi var mı atarsa sevinirim

Smaç basarken zıplamıyor mu o ?

Kızılyıldız' lı (Crvena Zvezda) Boban Marjanovic zaten hali hazırda bilinen ve gözlemlenen bir oyuncu. Çok yetenekli olmasa da 2.23 cm. lik boyunun da etkisiyle pota altında bitiriciliği oldukça yüksek.
Bununla beraber geçen sene Kızılyıldız' da (Crvena Zvezda) Rasko Katic ile epeyce rotasyona girdi ve Sofo gibi faul problemine girmemesine rağmen her nedense teknik heyet tarafından uzun süreli oynatılmadı. Bunun sebepleri irdelenip hareket etmek daha sağlıklı olur.

2014 Dünya Şampiyonası için Sırbistan Milli Takımı geniş aday kadrosuna alınmaması ise açıkçası benim açımdan sürpriz oldu.

Tam Ergin Hoca tarzı bir pivot.

Duke formasının da etkisiyle sanki gözümün önüne Grant Hill geldi ;)
Bir hayli hızlı ve atletik bir oyuncu olduğu muhakkak ancak Euroleague seviyesinde savunma yapması da gerekecek ki video bu konuda sağlıklı fikir veremiyor ;)

Ayrıca video neden 4 sene öncesine ait? Bu adam 4 senedir hiç bir şey yapmadı mı?

Üç gün önce forumda gergin bir bekleyiş vardı
şimdi bahar rüzgarları esiyor :D

Çok bahsedilmiyor ama bizim ihtiyacımız olan adam Fran Vazquez. Maliyeti mi çok yüksek? Bilen var mıdır?

Abi 2011 NBA Draft'ında Portland Trail Blazers tarafından 21. sıradan seçildi. 2 sene sonra Cedevita'ya geçti pek tanımıyorum. Böyle bir riske girmek yerine hala Gordon'a bir şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Acaba yönetim toplantısı ne zaman? Bir de resmi açıklamalara yarın başlar mıyız?

nolan smith ismi için kaynak kim arkadaşlar ben forumlar dışında başka bir yerde Galatasaray ile anıldığını görmedim. Bir burda gördüm:

https://twitter.com/Genckazim
Galatasaray 2011 NBA Draft 21 pick Nolan Smithle ilerlemiş görüşmeler içerisinde, sources confirm

Son olarak geçen sene Nolan Smith'li Cedevita'nın son saniyede Bogdanovic'li Partizanı nasıl yıktığına bakalım baskette imzası olan isim: Nolan Smith

[video=youtube;iJyhxnv-m9Q]http://www.youtube.com/watch?v=iJyhxnv-m9Q[/video]

Nolan Smith'in Lucas Gordon'dan kaliteli olduğunu garanti edebilirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri