• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Post oyunu, pick & roll, face up... Gani Lawal ile her türlü hücum varyasyonu yapılır. Bu sene bir de %72 ile serbest atış atmış. Kendini geliştirdiyse bu yönde, sırtı dönükken topu aldığında faul yapamazlar öyle rahat şekilde.

Lawal'de zeka kırıntısı yok.Çok ekstra atletizmi var çok ekstra maçlar da çıkarabilir ama düzenli katkı vermez

Muscala olsa keşke.Tabii Mejri de kabulüm ama Lawal-Samuels falan pek içime sinmiyor

Nowitzki gibi stili var Muscala'nın.

Mejri de Samuels de iyi oyuncular. Bize en çok sırtı dönük hücum edebilen kalıplı bir 5 numara lazım.Orta mesafe şutu olmasa da olur. Zaten takım çok şutör. 5 numara İçeriyi karıştırsın ve çemberi savunsun yeter.

Bize Samuels daha uygun gibi.

Eyüp abi eğer Mİke Muscala dan bahsediyorsa elimizde ne varsa verelim oyun stili nowıtzkı ye benziyo.

Tanju abinin falan bahsettiği pivot Mejri'ymiş.

Daha oncede soyledigim gibi son macta sakatlandi ve bir daha oyuna girmedi. Saglamsa bence ndong a benzeyen tarzi ile cok is yapar bizim takimda. Kazanma hirsi da cok yuksek bir oyuncu.

Orhan Hacıyeva hala FA mı ? Eurobasket'in sitesinde Ermal Kuqo , Oğuz Savaş ve Hacıyeva FA görünüyor.

Partizan-Cedevita maçını izledim.Nolan Smith son derece vasat oynamış.Şutu çok zayıf, topu elinden çıkarırken kendisinin bile şutuna güvenmediği belli oluyor.Potaya gitmeyi seviyor ancak bu maçta potaya gidince ya bloklandı ya top kaybı yaptı.Savunmada aksamıyor.Set hücumlarında üreticiliği sıfıra yakın.Gelirse bu oyunuyla 7. yabancı olur hatta Ender'i bile keseceği şüpheli.

Eurocup istatistikleri sizi yanıltmasın.İlk turda 19 sayı ortalaması var ancak 2. turda bu ortalama 9 sayıya düşmüş.Yani işler sertleşince skor anlamında yarısını bile vermemiş.Beşitktaş'a karşı bir maç 0 sayı, diğer maç 6 sayıyla oynamış.

Bütçe önemli ancak yine de bence Pargo, Aaron Jakson, Jacob Pullen, De Marcus Nelson gibi oyuncuların piyasasasının düşmesi beklenmeli, bunlara teklif yapılmalı.Sonuçta derin bir kısa rotasyonuna sahibiz ve guard konusunda bekleme lüksümüz var diye düşünüyorum.

Garret Siler pivot için düşünülebilir mi? Tanıyan arkadaşlar bir bilgi verseler. Sanırım şuan Beşiktaş ilgileniyor.

Videoları beni oldukça etkiledi; Garret Siler Mix by Patrys15 - YouTube

Nolan Smith çok yanlış transfer olur gibi geliyor. Umarım bu yanlıştan vazgeçeriz. Bu transfer önerisini bizim koça, İsmail Şenol vermiş olabilir. Bence Ergin hoca bu işten vazgeçmeli. Şu ana kadar iyi transferler yaptık ama Nolan ile bunu bozmayalm

Oguz Savas i dusunemez miyiz? 4 kisa ile sezona baslama fikri hic iyi gelmiyor bana. Orhan da olabilir tabii.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Oguz Savas i dusunemez miyiz? 4 kisa ile sezona baslama fikri hic iyi gelmiyor bana. Orhan da olabilir tabii.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
O tosuncuk geleceğine pivotsuz oynayalım.Bu arada Kuqo zamanında bizi satıp gitmese ligde iş görürdü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri