2014-2015 Transfer Sezonu

Bilindiği gibi takımdan Alba ayrıldı, sözleşmesi biten Işıl ve Sancho var bir de basketbolu bırakabilirim diyen Nevriye var, 3 oyuncunun da kadroda kalacağını düşünüyorum, bizdeki en büyük sorun Alba'nın yerinin nasıl dolacağı, Alba en iyi Avrupalı oyuncu olmasının yanında winner bir oyuncuydu ve maçı lehimize çevirebiliyordu yaptıklarıyla, onun yerini doldurabilecek bir Avrupalı oyuncu göremiyorum maalesef, bana göre 2 seçenek var...
1-Bone takımda tutulmayıp, onun yerine Avrupalı bir beş numara almak, boşalan kıta dışı kontenjanına da skorer bir Amerikalı almak...
2-Shavonte yada Bone'dan birini Türk vatandaşlığına geçirmek, ikisi de şuan milli takımda oynayan Quanitra'dan çok daha iyi oyuncular, federasyonun aklı varsa bunu onlarda ister, yok sizin oyuncunuz olmasın diyorlarsa da gidip adam akıllı birini devşirsinler, sırf bizimde devşirmemiz var demek için Quanitra gibi yeteneksizleri değil...
Bir de şunu Shavonte'yi göndermeye çalışmak mantığın bittiği yerdir benim için, yaptıkları ortada kalmak için daha ne yapmalıydı ki!!!Bir de hadi diyelim gönderdin hangi Avrupalı kısayı alacan yerine, Avrupa kadın basketbolundaki oyuncuların hepsini bilen biri olarak bakınca Shavonte ayarında birini göremiyorum, yakını bile yok yani...

Yönetim elindeki oyuncuları tutmaktan aciz. Yazılıp çizilen oyunculara bakın. Della Donne, Gruda, Taurasi, Dominguez, Seimone, Angel... Benim hiç umudum yok yönetimden. :(

Murat Özyer ‏@coachozyer 4 dk.
Galatasaray Odeabank transfer haberleri:

1: 12 Mayıs pazartesi başkanımız ile beraber çalışmalarımız başlayacak

2. Görüşmeler Kaptan Işıl Alben ile başlayacak

Rezalet! Millet transferi bitirdi biz daha başlamadık bile. Önümüzdeki haftaymış! Ve sizde bu kafada bir adam varken yok Işıl kalsın, Alba gitmesin diye bekliyorsunuz. Yazık!

Şunu herkes kafasına soksun, bu takımdan kimse para için gitmez. Evet gittikleri yerde daha fazla para alırlar muhtemelen ama asıl sebep bu değil hiç bir zaman!

-------Sancho Ocakta takıma katılacakmış. Nevriyede bırakırsa pota altında sadece Bone ve Bahar kaldı. Hem nicel hemde nitelik olarak pota altında güç kaybedeceğiz. Nevlin'i Üniversiteye kaptırmak çok büyük stratejik hata oldu. Şuanda en Türk pota altı oyuncusu. İyi bir koçla daha verimli oluyordu. Şimdi Yasemin Horasanlara tav oluruz. Pota altı büyük sorun ?

-------Işıl gider, Nevriyede bırakırsa en iyi 2 Türk oyuncumuzu kaybederiz. TBBL'nin kaderini değiştirir bu olay. Yabancıların yeri dolarda Türklerin dolmaz. Tugba ve Şaziye (gelir mi ?) şuanda alabileceğimiz Türkler. Bu oyunculardan birinin gelmesi iyi ama(2 numara'yı yedekleyecek Türk bakımından) Işıl'ın gitmesiyle oluşacak Pg sorununa mehrem olamıyorlar. 2+2 olan yabancı sınırı elimizi bağlıyor. 3+2'i olsa Işılın yeri dolar hatta daha iyisi bulunur ama yabancı sınırı engel. Önerim Sancho gelene kadar Kaski'den Latoya Sanders'ı devşirmek. Böylece 1,2,3 ve 5 numaralı pozisyonlarda yabancı kullanabiliriz ligde.

------- Yukarıda da yazdım. Bu sezon Işıl ve Zellous çoğunlukla hiç çıkmadan oynadılar. 1 ve 2 numaranın yedeklerini çok kullanmadık. Nuria geldiğine göre aynı Işıl gibi çıkmadan oynayacak gibi. Bu yüzden 2 numaranın yedeğine Tuğba ve Şaziyeden birini almalıyız. Bu oyuncular kadroda bulunan Ayşe ve Yasemin gibi oyunculardan rotasyonda daha fazla süre alır. Tugba bu sene kötü olsada elimizde başka alternatif yok. Hem Ekrem Hoca ile yukarı yönlü bir ivme yakalayabilir. (Esmeral bırakıyor) Pota altınada 1 Türk oyuncu almalıyız. (Nevriye ve Sancho'nun durumları buysa 2 oyuncu alınmalı) Sanders'ı devşirebiliriz yada Yasemin Horosan'ı alacağız.

-------Albanın boşluğunu nasıl doldururuz bilmiyorum. Avrupalı alternatiflerde az. Hele bu dönemde transferde bir şeyler yapmıyorsak daha sonra bu bölgeye iyi oyuncu bulmamız imkansız. Çözümlerden biri Kıtadışı hakkımızı bu bölgede kullanırız ama ben Zellous'un kesinlikle kalması taraftarıyım. Çünkü hucumunun yanında çok iyi bir savunması var. En önemli etken bu. Ayrıca hucumda dış şut, orta mesafe, penetre gibi bir çok silahı var. Onu rotasyonda dinlendirebilirsek daha iyi verim alıyoruz. Asıl sorunumuz 3 numara nasıl çözeceğiz muallakta. Aklıma Avrupalı iyi 3 numarada gelmiyor. Önerileriniz ???

*** Karşı tarafta Matovic ayrılacağını açıklamış. Ayrıca Ella Della Donne teklifi red etmiş.

Ekrem Memnun'un yarattığı haksız rekabeti tolere etmeye çalışıyoruz.Ekrem Memnun'un acıdan beslendiğine kanaat getirmiş de olabilirler.Böyle yufka yürekli bir kulübüz veya mazoşistiz.

Başarısız cezasız kalmaz anlaştığınız Nevlin size ulaşmaya çalışıp ulaşamayınca İÜ ye imza attığı doğru mu Murat Özyer ! herkes transferi neredeyse bitirirken 12 mayısa ertelemek neyin kafası ! Hakikaten Galatasarayda başarı cezasız kalmıyormuş ...

Sezonu 3 kupa ile tamamlayip , efsane olmus bir takıma ancak bu kadar comak sokulabilirdi. Alba ve Isıl gitti . Sırada kim var ?

Herkese Merhaba..

Öncelikle basketsever bir Fb'li olarak Gs Odeabank'ı müthiş başarısından ötürü kutlarım. Kısıtlı bütçe ve kadrosuyla Türk Kadın Basketbol tarihinin en büyük başarısını yakaladılar. Umarım bu sezonda da bu başarıyı sürdürürler.

İzniniz olursa bende daha çok Fb transferleri ve kadro yapısıyla ilgili yorumlar yapmak isterim.

Galatasaray Kulübü Basketbol Şubesi Koordinatörü Murat Özyer, twitter hesabından önemli açıklamalarda bulundu.*

Galatasaray Kulübü Basketbol Şubesi Koordinatörü Murat Özyer, twitter hesabından Galatasaray basketbol şubelerinin*transfer gündemi hakkında açıklamalar yaptı.

Özyer;*"İç ve dış transfere henüz başlamadık. Erkek basketbol takımımızda medyada adı geçen Keith Langford transfer listemizde değil. Oyuncu bütçesi olarak bu aralıkta olanlarla ilgilenmiyoruz. 12 Mayıs pazartesi başkanımız ile beraber çalışmalarımız başlayacak. *Bayanlarda ise görüşmeler Kaptan Işıl Alben ile başlayacak"*

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Isil kalacaktir gidecegini zannetmem kaptanin , albanin yoklugunda boneyi gonderip pota altina avrupali uzun alarak kita disi hakkini augustla kullanirsak seneyede ayni sekilde butun kupalari toplariz nuria martinezde avrupa maclari icin eger alindiysa gercekten isilin yükünü hafifletir.

Herkese Merhaba..

Öncelikle basketsever bir Fb'li olarak Gs Odeabank'ı müthiş başarısından ötürü kutlarım. Kısıtlı bütçe ve kadrosuyla Türk Kadın Basketbol tarihinin en büyük başarısını yakaladılar. Umarım bu sezonda da bu başarıyı sürdürürler.

İzniniz olursa bende daha çok Fb transferleri ve kadro yapısıyla ilgili yorumlar yapmak isterim.

Sizin için başka forumlar var buraya gelip bunları dile getirmeniz kimsenin ilgisini çekmez lütfen sizi başka forum sitesine alalım.