Barbara Turner ı transfer den saymıyor musunuz ?
Barbara, Nuria sözleşme imzalayanlar, eldekiler...
Shavonte'nin geçen sene imza attığı sözleşme 1+1 diye hatırlıyorum. O yüzden onu da takımdan sayıyorum.
Sancho'nun sezona geç başlama şartı var diyorlar. Sözleşmesi bitti, henüz imzalanan bir şey yok.
Açıkçası Ayşe'nin sözleşmesi kaç senelikti? Bittiyse gelecek seneye kalır mı yoksa gider mi? Bu soruların cevaplarını bilmiyorum ama Ekrem Hoca ile çalışmaktan memnun olduğunu düşünüyorum ve takımda kalır diye tahmin ediyorum. Ayşe, benden olsun yani.
Bahar ve Yasemen daha çok süre almak için gidebilir; durumları muallak.
Nev, Şebnem ve Işıl'ın durumu zaten muallak... Bu isimlerin durumu kesinleşmedikçe, geçen seneki pivotumuz Kelsey Bone ile sözleşme imzalayıp, imzalamayacağımız muallak.
Yanlış bildiğim, gözden kaçırdığım biri varsa düzeltin ama eldekilerle kadro:
PG: Martinez
SG: Cora, Zellous
SF: Turner
PF: Yok
C: Yok
Durumu muallak olanları ikna etmeleri ne kadar sürer kimse bilmiyor. Diyelim ki bu oyuncular takımdan ayrıldı, bu sefer hem onların yerine, hem de takviye amaçlı oyuncu almak gerekecek. Zaman geçtikçe de kaliteli oyuncu kalmıyor piyasada. Her şeyin askıda kalmış olmasından şikayetçiyim.
Yukarıda yazdıklarımı hesaba katımanızı rica ederek, şimdi ben soruyorum: Mevcut durum ve transferlerle kadromuz, özellikle gelecek sene için kadrolarını güçlendirmiş Euroleague takımlarını düşündükçe, sizin içinize siniyor mu?