2014-2015 Transfer Sezonu

Yok mu bir gelişme olumlu olumsuz ?

Işıl, Nev ve Şebo'nun son durumları nedir ?

Sancho,Bone ve Shavonte kalacak mi ?

Son durum hakkında bilgisi olan forum üyeleri varsa bilgilendirme yapmaları çok hoş olur.

TBL final serisinde yaşananlar birilerine yaradı. Gündem değişince, rahatlamışlardır. Hiçbir gelişme olduğunu sanmıyorum. Bizim takıma yine yazık oluyor.

Haklı olaral icraat görmek istiyoruz, laf değil. Kadın takımı çoktan şekillenmiş olmalıydı şimdiye kadar. İç transferlere öncelik veriyoruz dediler, başka ses çıkmadı. Bütün yerlilerin durumu muallak. Bir de öncelik vermeselerdi durumumuz niceydi demek ki! Hal böyleyken, sadece erkek takımının şampiyon olma ihtimali beni tatmin etmiyor.

Durun canım. Hele bir yaz geçsin. Bütün iyi oyuncular takımlarla anlaşsın. Ligler başlasın. Ondan sonra birilerinin aklına gelir belki. Şimdi kafasına kuma gömenler, bir kupa daha gelse yine objektiflere poz vermek için birbirleriyle yarışırlar.

Barbara Turner ı transfer den saymıyor musunuz ?

Barbara, Nuria sözleşme imzalayanlar, eldekiler...
Shavonte'nin geçen sene imza attığı sözleşme 1+1 diye hatırlıyorum. O yüzden onu da takımdan sayıyorum.

Sancho'nun sezona geç başlama şartı var diyorlar. Sözleşmesi bitti, henüz imzalanan bir şey yok.

Açıkçası Ayşe'nin sözleşmesi kaç senelikti? Bittiyse gelecek seneye kalır mı yoksa gider mi? Bu soruların cevaplarını bilmiyorum ama Ekrem Hoca ile çalışmaktan memnun olduğunu düşünüyorum ve takımda kalır diye tahmin ediyorum. Ayşe, benden olsun yani.

Bahar ve Yasemen daha çok süre almak için gidebilir; durumları muallak.
Nev, Şebnem ve Işıl'ın durumu zaten muallak... Bu isimlerin durumu kesinleşmedikçe, geçen seneki pivotumuz Kelsey Bone ile sözleşme imzalayıp, imzalamayacağımız muallak.

Yanlış bildiğim, gözden kaçırdığım biri varsa düzeltin ama eldekilerle kadro:
PG: Martinez
SG: Cora, Zellous
SF: Turner
PF: Yok
C: Yok

Durumu muallak olanları ikna etmeleri ne kadar sürer kimse bilmiyor. Diyelim ki bu oyuncular takımdan ayrıldı, bu sefer hem onların yerine, hem de takviye amaçlı oyuncu almak gerekecek. Zaman geçtikçe de kaliteli oyuncu kalmıyor piyasada. Her şeyin askıda kalmış olmasından şikayetçiyim.

Yukarıda yazdıklarımı hesaba katımanızı rica ederek, şimdi ben soruyorum: Mevcut durum ve transferlerle kadromuz, özellikle gelecek sene için kadrolarını güçlendirmiş Euroleague takımlarını düşündükçe, sizin içinize siniyor mu?

Birden takım kurulmaz herşeyin zamanı var araştırma ücreti piyasası derken zaman alır içten içe bir çalışma olduğunA eminim sizin sorununuz sabırsızlık

Seni hedefe taşıyabilecek hemen her oyuncu sözleşme imzalamış, üstün bir beceriksizlik göstererek takım kaptanını kaybetmişsin ve hala sabır diyenler var. İlaç gibi geldi erkekler serisindeki kavga gürültü. Her şey ört bas edildi.

Murat Bey gayet güzel açıklamış durumu :) Sabırsızlık geç kalmışlıktan kaynaklanıyor. Bugüne kadar haksız olduğum ya da haksız çıkabileceğimi düşündüğüm hiçbir konuda diretmedim. Yönetimin ihmali var. Bu şubeyi daha da küçültmek, bitirmek istediler; şampiyonluk yollarına taş koydu. Şimdi de oluruna bırakıyorlar.

Kamil Bey, yazdıklarımı ya anlamak istemiyorsunuz ya da bilinçli olarak başka yöne çekiyorsunuz.

Ben kemik kadro yok diyorum. Takıma takviye edilmesi gerekiyordu, şimdi yenisini kurma durumuna düştük diyorum. Takıma yıldız isimler alalım demiyorum.

Keşke transfere ihtiyacımız olmasa, altyapıdan oyuncular gelse, A takımında süre bulsa. Her birini izlemeyi, dünya yıldızlarını izlemeye yeğlerim.

Ekrem Hoca ile sözleşme imzlandı diye sayfa sayfa haber yaptırdılar; ne yalanlayan, ne de doğrulayan bir tane resmi açıklama 2 haftadır gelmedi. Bunu ne yapacağız? Hoca imzaladıysa bunun haberi neden yapılmıyor? Editörler unuttuğu için mi? Yoksa aslı astarı olmadığı için mi?

Galatasaraylılığıma gelince... Galatasaraylılığı bırakmam, Galatasaray'a olan bağlılığıma da laf ettirmem. O konu laf cambazlığına giriyor. Laf cambazlığına gireceksek, bu hususta iddialıyım; cevap veremeyeceğiniz noktaya kadar sürüklerim konuyu. Forumun temiz kalması ve konudan uzaklaşmamak adına, ne kendimin, ne de başkasının manevi değerleri ve onlara bağlılıkları ile ilgili bir mesaj daha yazmayacağım. Size da aynısını öneririm.

Transfer göbek adınız olmuş sizin inşallah altyapıdan oyuncularla başlarız lige o zaman GS liliği bırakacakmısınız ??

Kamil kardeş; Sizin niyetiniz iyi değil anlaşıldı,defalarca herkesin anlayacağı uygun dilden malum durum izah edildiği halde hala kuyruk simit vaziyetindesiniz. /:) İddialı rakiplerin hemen hepsi, hedefe taşıyabilecek kalbür üstü oyuncuların hepsini toplayıp kadrolarına kattılar bile.Olay; yıldız oyuncu transfer etmenin çok ötesinde,takımda yeni sezonda oynayacak oyuncular belli değil henüz.Herşeyi kendi haline bırakmışlar resmen umurlarında değil,kusura bakma ama Bu hakkında çok şey yazdığım silik Yönetimin arayıpta bulamayacağı taraftar tiplerinden birisin bunu hakaret olarak yazmıyorum.Taraftarlık meselesine gelince,faaliyet gösteren Bütün BranşlardakiTakımlarımız söz gelimi 10 yada 15 seneler Şampiyonluk yaşayamasalar bile ben yine GALATASARAY'lıyım ve inanıyorumki bütün taraftar arkadaşlarımda öyle inanıyordur.Sizin demek istediğiniz gibi transfer yapılmazsa yada Şampiyon olunmazsa GALATASARAY'lılığı kimse bırakmaz siz kendinize bakın ...

"Türkiye’ye basketbolu getiren kulübümüzün, Basketbol Erkek ve Bayan takımlarının önümüzdeki dönemde lig yarışından çekilmesi hususu da, en yakın zamanda ilgili kurullarımızda değerlendirilecektir."

Bu rezalettleri bahane edip (geçen sezon kadınlar finalinde bin beteri oldu) şubeyi kapatacaklar. Tebrik ederiz.

Kamil kardeş; Sizin niyetiniz iyi değil anlaşıldı,defalarca herkesin anlayacağı uygun dilden malum durum izah edildiği halde hala kuyruk simit vaziyetindesiniz. /:) İddialı rakiplerin hemen hepsi, hedefe taşıyabilecek kalbür üstü oyuncuların hepsini toplayıp kadrolarına kattılar bile.Olay; yıldız oyuncu transfer etmenin çok ötesinde,takımda yeni sezonda oynayacak oyuncular belli değil henüz.Herşeyi kendi haline bırakmışlar resmen umurlarında değil,kusura bakma ama Bu hakkında çok şey yazdığım silik Yönetimin arayıpta bulamayacağı taraftar tiplerinden birisin bunu hakaret olarak yazmıyorum.Taraftarlık meselesine gelince,faaliyet gösteren Bütün BranşlardakiTakımlarımız söz gelimi 10 yada 15 seneler Şampiyonluk yaşayamasalar bile ben yine GALATASARAY'lıyım ve inanıyorumki bütün taraftar arkadaşlarımda öyle inanıyordur.Sizin demek istediğiniz gibi transfer yapılmazsa yada Şampiyon olunmazsa GALATASARAY'lılığı kimse bırakmaz siz kendinize bakın ...

senin niyetin iyi değil cümlesini açmanı istiyorum lütfen ne kötülüğümü gördünüz küfür mü ettim size nedir ??

Konu transfer olursa muhakkak gereği yapılır yapılıyordurda anlaşılan sende transfer taraftarısın .Konu GS ise bugüne kadar her konuda gereği yapılmıştır.Al işte bu sene neler yaptık görüyorsun hem erkeklerde hem de bayanlarda başarılıyız finaldeyiz ki fenerin kadrosu bizden çokm üstün olmasına rağmen transfer muhakkak yapılır merak etme

senin niyetin iyi değil cümlesini açmanı istiyorum lütfen ne kötülüğümü gördünüz küfür mü ettim size nedir ??

Konu transfer olursa muhakkak gereği yapılır yapılıyordurda anlaşılan sende transfer taraftarısın .Konu GS ise bugüne kadar her konuda gereği yapılmıştır.Al işte bu sene neler yaptık görüyorsun hem erkeklerde hem de bayanlarda başarılıyız finaldeyiz ki fenerin kadrosu bizden çokm üstün olmasına rağmen transfer muhakkak yapılır merak etme

Kardeş; Söylemek istediğim Kötü niyetlisin anlamında değil,kusura bakmayında Bir jeton'un bir köşeye sıkışıp kalmış misali sadece Transfer konusunda kalıp bu sessizliğe razımısınız ? onu söyleyin