• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Transfer Sezonu

takımımızın en önemli iki parçası elimizden kaçtı.diğer oyuncularımızın durumu net değil.üstüne hala adam akıllı transfer yapılmadı.piyasadaki oyuncular birer birer takımlarla anlaşırken bizim sessiz kalmamız normal değil.bir an önce harekete geçmeliyiz.avrupa şampiyonluğu artık hayal zaten ama en azından türkiyede şampiyon olacak bir kadro kurmanın çalışmalarını yapmalıyız.

Bu güne kadar süreçte ortaya çıkan tek şey ; Galatasaray spor kulübü yöneticilerinin bayan basketbol şubesini iyi yönetemiyorlar , ha diğer diğer branşları iyi mi yönetiyorlar " kesinlikle hayır " .
Fakat bayan basketbol takımının altın yılında böyle oluyorsa , bundan daha aşağı başarılarda ne olur bilinmez.

Gerçekten çok yazık , maalesef iyi yönetilmiyoruz.

Murat Özyer: Mart ayında Işıl bize teklif aldığını iletti.Takımın durumunun mali genel kurula kadar belirsiz olduğunu cevabını verdik.Işıl Dinamo ile sözleşme imzaladı.3 haftadır Dinamo kursk takımı ile görüşmelerimiz devam ediyor.Işıl'ın kalmasını istiyoruz.

"Oyuncumuzu en iyi şekilde Rusya'ya uğurlayıp, 10 numaralı formasını geri dönene kadar saklayacağız."

Ooo... fukara avuntusu. Alırım bir dal.

Ben Işıl kalacak diye hissediyorum eğer kalırsa forumdan bir Arroyo forması isterim alakasız oldu ama :)

Murat Özyer: Mart ayında Işıl bize teklif aldığını iletti.Takımın durumunun mali genel kurula kadar belirsiz olduğunu cevabını verdik.Işıl Dinamo ile sözleşme imzaladı.3 haftadır Dinamo kursk takımı ile görüşmelerimiz devam ediyor.Işıl'ın kalmasını istiyoruz.

Rezalet kelimesi az kalır.

Lütfi Arıboğan'ı atsan, Işıl'ın parası fazla fazla çıkar. (ne işe yaradığını çözen var mı) Murat Özyer gibi altta bulunan bir adama anlamsız şekilde yükleniyoruz. Sii...O musun nesin sen, ne işe yararasın!

Eğer Işıl kalırsa aklından şüphe ederim.

Bu aciz yönetim(!)le ruh hastası olursun.

'Son 3 haftadır D. Kursk ile bu konuda bağlantı kurmaya gayret ediyoruz.'

Konu kilit!

1 yıl gidip gelecek hayırlısı olsun yolun açık olsun Kaptan ...

SON DAKİKA! GS Basketbol şubesinin tuttuğunu koparan, müthiş yetenek avcısı, gözü kara, takım için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, 7/24 mesai yapan, her an takımın daha iyi olması için kafa yoran Murat Özyer transferde atağa geçti. Telefonu eline alan Özyer; kadın basketbolunun güzide oyuncuları Taurasi, Delle Donne, Augustus, Parker, Moore, Gruda, Dumerc ve Dominguez'e tekliflerini iletti. Hepsinden olumlu cevap aldıklarını belirten Özyer, "aralarından istediklerimizi seçeceğiz, zaten benim olduğum yerde başarı kendiliğinden gelir" dedi..

SON DAKİKA! GS Basketbol şubesinin tuttuğunu koparan, müthiş yetenek avcısı, gözü kara, takım için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, 7/24 mesai yapan, her an takımın daha iyi olması için kafa yoran Murat Özyer transferde atağa geçti. Telefonu eline alan Özyer; kadın basketbolunun güzide oyuncuları Taurasi, Delle Donne, Augustus, Parker, Moore, Gruda, Dumerc ve Dominguez'e tekliflerini iletti. Hepsinden olumlu cevap aldıklarını belirten Özyer, "aralarından istediklerimizi seçeceğiz, zaten benim olduğum yerde başarı kendiliğinden gelir" dedi..

ne şimdi bu şakamı esprimi nedir ?mesaj da bir anlam yok
şampiyon olduğumuzda kadroyu oluşturan yine kendisi değilmi azcık sabır ya
kimbilir kimlerle görüşüyorlardır

hem erkek takımı sayfasına hem kadın takımı sayfasına kendince espri yapmışsın ama olmamış.gerek yok böyle şeylere.bizde çok memnun değiliz ama böyle saçma sapan şeyler yazıp milletin canını sıkmıyoruz.

Hâlâ bu adamı savunuyorsanız Allah akıl fikir versin diyorum size. Başka birşey söylemeye gerek yok zaten.

Boğaç'ın yaptığına espri değil, iğneleme deniyor. Hepimizin canı sıkkın. Ben sabredip, sessiz kalıp, sonunda yine üzülmekten yoruldum. O yüzden bu pasif agresif tepkide kendimi bulmadığımı söylersem, yalan olur.

Ek olarak; Ekrem Hoca'yı getiren Sayın Özyer olmadığı gibi, şampiyon kadroyu oluşturan da Sayın Özyer değildi. Ama Whalen'ın ihtarnamesini ciddiye almayıp, oyuncunun kaçmasında, şampiyonluğumuzun bir sene gecikmesinde ve kulübün itibarını zedelenmesinde pay sahibi olan Sayın Özyer idi. 14 sene sonra gelecek olan şampiyonlukta kat edilen yolun en önemli maçlarını oluşturan final serisinin 3. maçında, Ataşehir'de takımı yalnız bırakıp, sonrasında "o zaman biz de Ahmet Cömert'te oynarız" restini çekip, az kalsın kızları 12.000 kişinin desteğinden mahrum bırakacak kişi de yine Sayın Özyer oluyor. Ben bunları unutup, sakince sabretmekte güçlük çekiyorum.

Hiçbi' gelişmenin olmadigi gibi, transfer dedikodusu da yok anlamiyorum neyi bekliyorlar..

O zaman bızde oturup Isıl'ın arkasından yas tutup maclara cıkmayalım. Esas sığ olan dusunce Isıl ıle yatıp Isıl ıle kalkmaktır.
Para konusuna katılıyorum. Paran varsa Ekaterinburg'sun zaten. Oyuncuların biri gider, biri gelir, boşluklar elbet doldurulur. Ama biz Ekaterinburg değiliz.

Yönetim işini doğru yapıyor olsa, sanırım bu kadar sessiz kalmazdı. Kanaatim bu yönde. En azından çıkıp, "Bütçemiz bu kadar. Oyuncularımızla F8 öncesi ve lig sonu masaya oturduk. Bazıları devam, bazıları da kariyerleri için başka bir yol seçme kararı aldı" diye açıklama gelirdi. Bu yok, zira olması gereken zamanlarda yapılan bir konuşma yok. Oyuncuları en kritik maçlarda yalnız bırakan, sahiplenmeyen bir yönetimden zaten benim de bir beklentim yok. Hep bir geç kalma, hep bir hata örtme çabası....

Geçenlerde Mihriban Oğuz'un paylaşımını görüp, Overtime dergisini okudum. Ekrem Hoca ile yapılan çok güzel bir röportaj var. Ekrem Hoca'yı bir kere daha sevdim ve bir kere daha üzüldüm; Galatasaray için bir sürü hedefi varken, en unutulmaz sezonun sonunda bu kadar sıkıntıyla uğraşmak zorunda kaldığı için. Röportajında en çok 2 oyuncudan bahsediyor; sırasıyla: Nevriye ve Işıl. Bizler sahada bu oyuncuların işlerini yapmasını izliyoruz. Ekrem Hoca ise bizim tanık olma şansımız olmayan anlardan ve bu iki oyuncunun takımı nasıl "takım" yaptığından ve liderlik vasıflarından bahsediyor. İşte bu yüzden "giden gider, ağlayıp sızlanmanın gereği yok" sığ bir düşünce. Takımı sahiplenen, liderlik yapan, saha dışında takım arkadaşlarını zafere inandıran ve itici güç olan oyuncuları kaybediyorsan, bir oyuncudan çok daha fazlasını kaybetmiş oluyorsun.

Kimse bu göz boyamalarını yemesin. Işıl seneye Kursk forması giyecek. 1 aydır, hatasını gidermek için bir arpa boyu yol ilerleyemeyen yönetim bu sorunu çözebilirse, ben buna "mucize" derim. Nevriye de bu sene bırakmazsa, herkes yatsın kalksın sezon boyu Nevriye'ye dua etsin. Takıma liderlik yapacak ve karakterini verecek olan oyuncu o olacak çünkü. Ha, Nevriye de "ben bırakıyorum" derse, o zaman bazı şeyleri oturup uzun uzun düşünsün yönetim. Bir şeyler yine örtbas edilip, cezasız kalmamalı.

O zaman bızde oturup Isıl'ın arkasından yas tutup maclara cıkmayalım. Esas sığ olan dusunce Isıl ıle yatıp Isıl ıle kalkmaktır.

Işıl ile yatıp, Işıl ile kalkalım demiyorum, demem de. Gerçekten saydığım ve izlemekten zevk aldığım bir oyuncu ama beni Işıl fanatikleri ile karıştırmayın :)

Burada ihmal var. Kaliteli yerli oyuncu sıkıntısı ve yabancı sınırlaması varken; ligi birinci bitirmiş, Avrupa'da ve sonrasında ligde şampiyon olmuş takımın, sezon boyu 30 dakikanın altında oynamamış kaptanıyla, en azından sözlü bir anlaşma yaparsın, yönetime haber verirsin. Geçen seneki performansından sonra, Işıl'ın en azından bunu haketmediğini mi düşünüyorsunuz?

Yıldız oyuncu alalım demiyorum. Herkes gibi, bütçeyi akıllı kullanma taraftarıyım. Ama bütçeyi bahane edip, Işıl krizindeki ihmalkarlığı da gözardı edemem. Işıl, bütçenin üstünde para isteyip, Galatasaray ile meblağda anlaşamayınca başka kulübe imza atmadı. Takımdaki geleceği için hiçbir güvence alamayınca, haklı olarak, başka takımla anlaştı. Göz göre göre Ekrem Hoca'nın en çok verim aldığı oyunculardan birini kaybettik. Oyun kurucumuzu kaybettik. Ben bunu hazmedemiyorum.

Oyuncularin performanslarini olgunluga ulastiran isim Ekrem Memnun'dur. Bizden ayrilan oyuncular goreceksiniz ayni performanslari sergileyemeyecekler. Keza bize gelen oyuncularda diger oynadiklari takimlardaki gibi oynamayacaklar, cunku sistem takimiyiz.

Isil bir sekilde kalsin, zaten Sancho'da kaldi, gerisini bir sekilde toparlariz.

Hâlâ bu adamı savunuyorsanız Allah akıl fikir versin diyorum size. Başka birşey söylemeye gerek yok zaten.

Boğaç'ın yaptığına espri değil, iğneleme deniyor. Hepimizin canı sıkkın. Ben sabredip, sessiz kalıp, sonunda yine üzülmekten yoruldum. O yüzden bu pasif agresif tepkide kendimi bulmadığımı söylersem, yalan olur.

Ek olarak; Ekrem Hoca'yı getiren Sayın Özyer olmadığı gibi, şampiyon kadroyu oluşturan da Sayın Özyer değildi. Ama Whalen'ın ihtarnamesini ciddiye almayıp, oyuncunun kaçmasında, şampiyonluğumuzun bir sene gecikmesinde ve kulübün itibarını zedelenmesinde pay sahibi olan Sayın Özyer idi. 14 sene sonra gelecek olan şampiyonlukta kat edilen yolun en önemli maçlarını oluşturan final serisinin 3. maçında, Ataşehir'de takımı yalnız bırakıp, sonrasında "o zaman biz de Ahmet Cömert'te oynarız" restini çekip, az kalsın kızları 12.000 kişinin desteğinden mahrum bırakacak kişi de yine Sayın Özyer oluyor. Ben bunları unutup, sakince sabretmekte güçlük çekiyorum.

bu Avrupa şampiyonluğumz Lig şampiyonluğumıuz yalan zaten bunlar sizi kandırmak için yapıldı
siz gidin transfer yaptı diye feneri tutun :(

bu Avrupa şampiyonluğumz Lig şampiyonluğumıuz yalan zaten bunlar sizi kandırmak için yapıldı
siz gidin transfer yaptı diye feneri tutun :(

Yazdıklarımı çarpıtıyorsunuz :) Ne bu başlık altına, ne de başka yere "Maya Moore gelsin", "Dee'yi transfer edelim coşalım" yazmadım. Bomba transfer beklemiyorum. Ekrem Hoca'nın verim aldığı, güvendiği ve sezon boyu özveri gösteren, emek veren oyuncuların bu kadar basit ve bu kadar rahat harcanmasına tepkilliyim. Bu ilk değil, bu gidişle son da olmayacak.

O şampiyonlukları getiren oyunculara yapılan muamele ortada. Kimse 3 kupanın rehavetine kapılıp, "Ekrem Hoca var, yine şampiyon oluruz yeaaa" demesin. Ekrem Hoca, gelecek sezon için de iyi bir plan yapıyor olabilir. O planı uygulayacak oyuncular olmadıktan sonra, yine başa sararız; ayaklar biraz yere bassın. Avrupa şampiyonu bir takımdan oyuncu transfer ederken gözler parlıyor da, Avrupa şampiyonu olmuş takımımızın oyuncusu yönetimin vurdumduymazlığı yüzünden takımdan resmen koparılırken hissedilen bu rahatlığın sebebi nedir??

Gerçekten yönetimin takımı yürekten desteklediğini ve arkasında durduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Lütfen kadın takımı forumu altındaki başlıklara yazılan yazıları bir gözden geçirin. Işıl'ın ve Nevriye'nin, Ekrem Hoca için önemini anlamak için ise Ekrem Hoca ile yapılan röportajları bir okuyun.

Ben Isıl'ın fanatiğisiniz demedim :) ayrıca sunu net belırteyım Isıl oynaması gerektığı gıbı oynadı bu sene onun ıcın performansı abartmayalım alacağı para benı ılgılendırmez hakkı olanı kendı belırler. Zaten yonetımın nıyetı bellı onun ıcın yonetım krız cozek adam olmadığı gıbı krız çıkaracak adamda cok ben ılk yazımda para varsa konuşursun demıstım bunu soylememdekı sebep paramız olsaydı Isıl ve Alba'ya teklıfler yapılırdı. Bana taraftar olarak bundan sonrakı süreçte takımı desteklemek düşer.
Işıl ile yatıp, Işıl ile kalkalım demiyorum, demem de. Gerçekten saydığım ve izlemekten zevk aldığım bir oyuncu ama beni Işıl fanatikleri ile karıştırmayı
Burada ihmal var. Kaliteli yerli oyuncu sıkıntısı ve yabancı sınırlaması varken; ligi birinci bitirmiş, Avrupa'da ve sonrasında ligde şampiyon olmuş takımın, sezon boyu 30 dakikanın altında oynamamış kaptanıyla, en azından sözlü bir anlaşma yaparsın, yönetime haber verirsin. Geçen seneki performansından sonra, Işıl'ın en azından bunu haketmediğini mi düşünüyorsunuz?
Yıldız oyuncu alalım demiyorum. Herkes gibi, bütçeyi akıllı kullanma taraftarıyım. Ama bütçeyi bahane edip, Işıl krizindeki ihmalkarlığı da gözardı edemem. Işıl, bütçenin üstünde para isteyip, Galatasaray ile meblağda anlaşamayınca başka kulübe imza atmadı. Takımdaki geleceği için hiçbir güvence alamayınca, haklı olarak, başka takımla anlaştı. Göz göre göre Ekrem Hoca'nın en çok verim aldığı oyunculardan birini kaybettik. Oyun kurucumuzu kaybettik. Ben bunu hazmedemiyorum.

Geri