Eketarinburg ELW'yi kazansında biz bir şekilde ligi hallederiz. Şu sessizlik bana bunu yazdırıyor.
Ben Isıl'ın fanatiğisiniz demedim ayrıca sunu net belırteyım Isıl oynaması gerektığı gıbı oynadı bu sene onun ıcın performansı abartmayalım alacağı para benı ılgılendırmez hakkı olanı kendı belırler. Zaten yonetımın nıyetı bellı onun ıcın yonetım krız cozek adam olmadığı gıbı krız çıkaracak adamda cok ben ılk yazımda para varsa konuşursun demıstım bunu soylememdekı sebep paramız olsaydı Isıl ve Alba'ya teklıfler yapılırdı. Bana taraftar olarak bundan sonrakı süreçte takımı desteklemek düşer.
Biri yazıyordu; Fırtına öncesi sesizlik. Başkan yıldız bir oyuncu alacak diyordu. Kimdi o ?
Size ve bize taraftar olarak oturup desteklemek düşmez. En azından sadece oturup desteklemek düşmez. aynı zamanda her platformda yapılan yanlışı, ayıbı eleştirmek ve dile getirmek düşer. Tıpkı başarıyı ve sevinci paylaştığımız gibi.
Olay ''Işıl gitmesin'' ya da ''ışıl gitti kapatalım şubeyi'' değil yani..
Yıldız bir oyuncu mu tüm takımı kurtaracak. Senin gelecek sezon ki kadron belli değil. Ne olacağı belli değil.
Martinez-Yasemen
Zellous-XXX
XXX-Şebnem
Sancho-Bahar-Turner
Bone-Nevriye
Genç oyuncular;Ayşe Cora, Özge Yavaş, İnci Güçlü olur. Işıl'ın durumu net değil daha.
Dün Ekrem Hoca'nın röportajından anladığım; Nevriye kesinlikle takımda kalacak. Şebnemde kalır. Zellous'un sözleşmesi var. Yabancılardan bir tek Bone için kalmasını umuyoruz demiş. Bir belirsizlik var ama az çok bu kadro olacak gibi Murat abi. Çok kötü durum olsa hoca kesinlikle uzun süreli sözleşmeye imza atmazdı.
Ben Yıldız oyuncu kısmına takıldım.
Barbara Turner 4 numara değil yalnız. Alba'nın yerine oynar sanırım.
Abisi zaten mesele o değil yine mi bu takımda birileri 40 dakika sahada kalmak zorunda kalacak. Şu takıma birbirinin alternatifi olabilecek isimler lazım. Ekrem Memnun bunu fazlasıyla hak ediyor.Martinez-Yasemen
Zellous-XXX
XXX-Şebnem
Sancho-Bahar-Turner
Bone-Nevriye
Genç oyuncular;Ayşe Cora, Özge Yavaş, İnci Güçlü olur. Işıl'ın durumu net değil daha.
Dün Ekrem Hoca'nın röportajından anladığım; Nevriye kesinlikle takımda kalacak. Şebnemde kalır. Zellous'un sözleşmesi var. Yabancılardan bir tek Bone için kalmasını umuyoruz demiş. Bir belirsizlik var ama az çok bu kadro olacak gibi Murat abi. Çok kötü durum olsa hoca kesinlikle uzun süreli sözleşmeye imza atmazdı.
Ben Yıldız oyuncu kısmına takıldım.
Acele etmek istemiyorum. Dünya Şampiyonası’ndaki durumuma göre karar vereceğim. Kulübümle bir görüşmem oldu. 1,5 ay geç başlamak gibi bir talebim var
İnci bizimle geçen yaz birkaç hafta antrenmana geldi. Ona katabileceklerim olduğunu düşünüyorum.İnci çok avantajlı boyundan dolayı. Fundamental ile onu yıpratmanın çok anlamı yok sadece kuvvet ve birazcık da kişilik yüklemek gerekiyor, öyle inanıyorum. Çok isterim faydalı olabilmeyi. Çünkü böyle bir potansiyel yakalamışız, bundan yararlanmalıyız. Bir sürü uzun var ama İnci farklı, koordinasyonu gayet iyi, akıllı da bir kız, üç dil biliyor. Annesi Rus olduğu için Rusça ve İngilizce de biliyor
Amerika’ya gitmem sporcu olarak, atlet olarak bakış açımı çok geliştirdi. Fizik yapısının ne kadar önemli olduğunu fark ettim. Fiziksel görünümün sahada neler yaptırabileceğini gözlemledim. Oradaki atletlerin, kol ve karın kasları için sürekli çalıştığını görünce öyle olmam gerektiğini anladım ve biraz değiştirdim çalışma tarzımı. Kondisyonerle çok erken yaşta çalışmaya başladım.
Şebnem gelemeyeceğini söyleyip affını istemiş milli takımdan. Kesinlikle hak etti. Hem pozisyonu hem size olarak bizim çok eksiğimiz olan bir noktayı dolduruyor. Katkısı olacağını düşünüyordum ama tercihine saygı duymak zorundayız. Olmasını çok isterdim.
Sancho Lyttle bir röportajında şunu demiş: “Bu şampiyonlukta daha çok sevindim çünkü daha önceki iki Euroleague şampiyonluğunda kazanmamız bekleniyordu” Gerçekten de öyle, bu tarz başarıların coşkusu daha farklı oluyor.
Ben hayatım boyunca böyle mahşeri bir kalabalığa oynamadım.
Sancho kalacak.Alba Torrens ve Sancho Lyttle birlikte oynadığım en özel oyunculardan kariyerim boyunca. ...Sancho’ya dönersem; o da herhalde takımı çok sevdi, sezon sonunda onu susturamıyorduk artık. Espriler yapıyor, hepimiz şok geçiriyoruz.
Martinez-Yasemen
Zellous-XXX
XXX-Şebnem
Sancho-Bahar-Turner
Bone-Nevriye
Özge Yavaş seneye başka takımda olacak diye haberler var. Geçen sene de Tarsus'a kiralık olarak gitmişti. Ekrem Hoca'nın onu takımda düşündüğünü sanmıyorum.
Ergin hoca röportajında bahsetmişti. Özge bu sene daha fazla süre almak için Tarsus'a gitmiş.
2 numara için kaliteli bir Türk bulabilirmiyiz diye düşünüyorum. Olmadı artık Yasemen bu sene çok şey vermek zorunda.
Bunlar iki kardeşti sanırım? Bu hangisi? Euro 2013'te en iyi ilk beşe giren mi?SON DAKİKA | Seneye EuroCup’ta mücadele edecek olan Beşiktaş, Avrupa’nın en önemli
oyuncularından Frida Eldebrink ile anlaştı.
Adamlar harika transfer yaptılar.
Bunlar iki kardeşti sanırım? Bu hangisi? Euro 2013'te en iyi ilk beşe giren mi?