2014-2015 Transfer Sezonu

...
3 4 oynayabilen dış şutu olan bir oyuncu . Senin dediğin isimlerde elbette düşünülebilir ancak Viteckova eskisi gibi değil Zogota ise kısa guard. Bana kalırsa Dubljevic iyi bir isim gibi geliyor.Ayrıca Dubljevic geçen sezon euroleaguede iyi ortalamalar tutturdu.(17.1 sayı,7,1ribaund,2.7asist)

Zogota 3 numara, Viteckova'yıda Dubljeviç'e tercih ederim her ne kadar formsuz olsada,Belyakova'da olabilir... Birde Alba bizde top getirip, oyun kuran bir oyuncuydu, hemde takımın 2. skoreriydi, onun yerini dolduracak avrupalı yok bana göre, ama oraya alınacak oyuncu 3 numara olmalı, Dubljeviç bildiğin 4 numara oyuncusu...

Devam edin, Alba'nın yerine oyuncu düşünün... Bulabilirseniz bizi de bilgilendirin :)

Kimse zaten Alba'nın yerini doldurabilecek bur avrupalı var demiyor, ki bana göre yok zaten, ama sonuçta Alba artık olmadığına göre, Bone'da takımda kaldığına göre Alba'nın yerine avrupalı bir oyuncu alınmalı, bizde alınabilecek isimleri yazıyoruz burda...
Ben zaten Alba ayrıldıktan sonra neden Bone takımda kaldı anlamıyorum, Bone yerine avrupalı uzun alıp, boşalan kıta dışı hakkımızada Alba'nın boşluğunu dolduracak bir Amerikalı almalıydık...

Barbara iyi oyuncu, takıma katkı vereceğinden eminim, ama anlamadığım nokta Sancho takıma katıldığında Barbara oynayamayacak, hangi mantıkla yapılan bir transfer bu, Kaski'den Latoya'yı alsaydık zaten milli takımada çağırıldı, Bone'u tutmayıp, Shavonte'nin yanınada Maya, Taurasi, Augustus, Taylor vs. oyunculardan birini alsaydık, hem Alba'nın boşluğunu doldururduk, hemde kağıt üstünde daha iyi bir kadro vermiş olurduk Ekrem hocanın eline...

Alba'nın verdiği katkıdan daha iyimi olur kötümü onu sezon başlayınca göreceğiz oyuncu gelsin oynasın öyle tartışırız. Bence yabancı oyuncu olduğu için yerine gelecek olan ile arasında fazla farklar olacağını düşünmüyorum bizim ülkemizde ki yerliler arasındaki gibi.
1'i gelse ne güzel olur :
Jelena Dubljevıc -Jelena Milovanović - Sonja Petrovic sözleşmeleri ne durumda belki başka takımlar ile anlaşmış olabilirler bilmiyorum...

Nadezdha batmaz mı ki?Kulübü kapatsalar falan Danilochkina'yı alırız belki.

Belyakova-Petrovic falan diyecem de onlar zaten battı ona rağmen alamıyoruz.

Semih, sen bu forumu iyi takip eden, tanıyabildiğim kadarıyla aklı başında üyelerden birisin. Bari sen yapma!
Alba'nın iki sene boyunca kontratı olduğu için "mecburen" takımda tutulduğunu, geçen sene sonunda "kendine kulüp bul" dendiğini ama Alba'nın Galatasaray'ı bırakmak istemediğini defalarca yazdım. Senin bile gözünden kaçtığına göre, hala Alba'nın kendi isteğiyle gittiğini düşünenler olabilir. Bu bahaneyle bir kez daha Alba'nın gitmediğini, gönderildiğini hatırlatmış olayım.

Alba'nın yeri doldurulur mu? Alba'yı arar mıyız? Gelecek oyuncu Alba kadar katkı verir mi?
Barbara Turner yada oraya alınacak yabancı oyuncu UMMC'ya 30 atıp bizi Euroleague Şampiyonu yaparsa yada lig final serisi son maçının en skorer oyuncusu olup bize Lig Şampiyonluğu kazandırırsa Alba kadar katkı vermiş okur, Alba'nın yeri dolmuş olur, sportif açıdan Alba'yı aramamış oluruz.

Abi anlıyorum demek istediğinizi ama biz de çare arıyoruz nacizane. :) Kusurabakmayın kırdıysam.

Açıkçası erkek basketbol kadar hakim değilim kadın basketbola ama bence de yeri zor dolar Alba'nın. Umarım doğru bir tercih yaparız...

Ben de Kaan'ın yorumuna katılıyorum. Bizim takımın en önemli oyuncusu Sancho'dur. Alba, öyle yeri doldurulamayacak oyuncu değil. Tamam gitmeden oynadığı son 3-4 maç gerçekten çok özeldi ancak sezon içerisinde de bir çok maçta saç baş yoldurdu bize.

Semih, sen bu forumu iyi takip eden, tanıyabildiğim kadarıyla aklı başında üyelerden birisin. Bari sen yapma!
Alba'nın iki sene boyunca kontratı olduğu için "mecburen" takımda tutulduğunu, geçen sene sonunda "kendine kulüp bul" dendiğini ama Alba'nın Galatasaray'ı bırakmak istemediğini defalarca yazdım. Senin bile gözünden kaçtığına göre, hala Alba'nın kendi isteğiyle gittiğini düşünenler olabilir. Bu bahaneyle bir kez daha Alba'nın gitmediğini, gönderildiğini hatırlatmış olayım.

Alba'nın yeri doldurulur mu? Alba'yı arar mıyız? Gelecek oyuncu Alba kadar katkı verir mi?
Barbara Turner yada oraya alınacak yabancı oyuncu UMMC'ya 30 atıp bizi Euroleague Şampiyonu yaparsa yada lig final serisi son maçının en skorer oyuncusu olup bize Lig Şampiyonluğu kazandırırsa Alba kadar katkı vermiş okur, Alba'nın yeri dolmuş olur, sportif açıdan Alba'yı aramamış oluruz.

Barbara'nın kesinlike Alba'nın yerini dolduramayacağının herkes farkındandır diye tahmin ediyorum. Lakin Alba kulüpten kendi isteğiyle ayrıldı. Aynı Işıl olayında olduğu gibi işi bitirmekte geç kaldık, sonra da UMMC'nin verdiği ücretin yanına bile yaklaşamayınca doğal olarak orayı seçti Alba.

Saygılar.

Herkes elinden geldiği kadar araştırıp Alba'nın yerine oyuncu bulmaya çalışıyor; emeklerinize sağlık. Ama bana göre şuanda yerli problemimiz çok daha büyül; Nevriye ve Şebnem bıraktı. Yasemen ve Esra çok büyük katkılar vermeseler de gerektiği zaman 3-5 dakika oynuyorlardı. Bakalım yerli olarak kimleri kadromuza katacağız.

Herkes elinden geldiği kadar araştırıp Alba'nın yerine oyuncu bulmaya çalışıyor; emeklerinize sağlık. Ama bana göre şuanda yerli problemimiz çok daha büyül; Nevriye ve Şebnem bıraktı. Yasemen ve Esra çok büyük katkılar vermeseler de gerektiği zaman 3-5 dakika oynuyorlardı. Bakalım yerli olarak kimleri kadromuza katacağız.

Nevriye ve Şebnem bırakmadı Taner .

Abi Alba gitti , gönderildi , kendi gitti , kovuldu , terketti vs. Şu an hiçbir önemi yok. Ve bu Alba muhabbetinin bence net olarak boku çıktı burda. Tamam keşke gitmeseydi ama seneye Alba bizim takımda değil. Olay bu. Bunun için şöyle oldu böyle oldu şuydu buydusunun da artık gereği yok. Çünkü gitti...
Burası ''Alba özelinde'' ağlama duvarına dönmüş resmen . 29 sayı atan Alba da seneye yok , Ted Kolej maçında 5 top kaybı yapan Alba da yok. Yok işte yok. Bireysel olarak sporcuları çok nadir olarak seven biri olarak Alba o nadirlerin arasındadır ( başarıya önem vermem bu konuda çünkü başarı onların görevi zaten) ama bu topic format olarak ;
-x'i alalım
-Alba daha iyi
-y'yi alalım
-Alba daha güzel gülüyor
-z'yi alalım
-Alba'nın ojeleri bile etmez
-f'yi alalım
- Ekaterinburg'a 29 sayı atamaz ki
modunda devam edecekse buraya yazmanın anlamı yok bence fazla.

Alba (Işıl kategori dışı) Galatasaray tarihinde ki en sevdiğim kadın basketboldu. Gidişine de inanılmaz üzüldüm ve kızdım.

Dediklerinden çıkardıklarım Ekrem hocanın kendisini düşünmediği. Eğer öyle bir durum varsa üzüntüm devam eder kızgınlığım ise biter. Evet oyuncuların performansı önemli ama bu takımın ve alınan zaferlerin mimarı Ekrem Memnun. Bir karar aldıysa arkasında durmaktan başka bir seçenek yok.

Evet isim olarak daha iyi bir Avrupalı yok ama sistem içinde gayet kapatılabilir Alba'nın yokluğu. Olayı ''Alba gitti kapatın şubeyi'' moduna getirmek?

Sizin bildikleriniz kendinize göre doğru. Benim bildiklerim de kendime. Ben de Alba'yı çok seviyorum ama kalmak istese kalırdı çünkü kulüp kalmasını istedi. Daha önce yaşamış olduğu sorun ve sıkıntıların üstüne, ciddi bir ücret farkı da olunda çok DOĞAL olarak orayı tercih etti. Bunlar olağan şeyler, bu kadar abartmayın artık.

Saygılar.