2014-2015 Transfer Sezonu

Son yılların basketbolda en beceriksiz olanları. Özellikle Murat Özyer bir an önce istifa etmeli. Hiç bir sorunun üstesinden gelemedi. Aciz bilgisiz ve beceriksiz

Takımın en iyileri Alba gitti, Işıl da gitti. Yasemen bile gitti. Sancho geç dönecek büyük ihtimalle. (Dönmezse de şaşırmam bu saatten sonra) Nevriye-Şebnem belirsiz. (Kaldı deseler de inanmıyorum bu beceriksiz yönetime) Shavonte'yi de yollayın da rahatlayın be! O da çok iyiydi, çok katkı verdi.

Bu sene gelecek senenin kadrosunu kurmalıyız.

Hedefimiz 2014-2015 sezonu değil 2015-2016 sezonu olmalı !!

Bu hedef doğrultusunda ilk iş Murat Özyer'in gönderilmesi olmalıdır !!!

Ne yazsam mecburen moderasyon ceza verecek bana kurallar gereği. Hepinizin buraya yazmadığı ama söylediği şeyleri düşünüyorum ben de.
Ama şunu söyleyeyim ; basit bir kural vardır bu takım sporlarında. Sen kontrat da yapsan onu da yapsan bunu da yapsan oyuncu istemediği sürece onun isteğine bağlı olmak zorunda kalırsın. Çünkü isteksiz oyuncu verim vermez. Yani kimse bana '' kozlar Kursk'un elindeydi'' filan demesin. Açık açık bana ''yediğimiz boku kapatmak için 3 kuruşu feda edemedik'' diyecek kadar dürüst olun kişiliksiz herifler. Kimse ''kişiliksiz '' söyleminden dolayı sen ne diyorsun filan demesin. ''kişiliksiz'' demek kişiliği oturmamış , gerekli haysiyete ve kaliteye ulaşamamış vasıfsız kişilere denir ve ben de bu kişilerde bunu gördüğüm için diyorum. Kişiliksiz herifler !!!!!!

Yolun açık olsun kaptan.

Gitmene sebep olanlar için; ..............................................................................................................(hayal gücünüzü sınırlamayın noktalı yerleri kafanızda doldurun)

Bence Işıl da gittiğine göre karşıyaka bize göre çok avantajlı konuma geçti. bu yüzden bu seneyi bırakalım gelecek senelere bakalım. Zaten her sene ligi alıp, hersene avrupa şampiyonu olmuyoruz.Türk oyuncu olarak kimi bulcaz bilmiyorum bu saatten sonra. Bence bu seneyi bırakıp gelecek seneye bakalım. Bone genç, Zellous da genç sayılır. en azından iki tane türk oyuncu oynatmalıyızki seneye bizi biraz da olsun sürükleyebilisinler.

Alba, Işıl, Yasemen gitti.

Nevriye ile Şebnem'in devam basketbola edip etmeyeceği belli değil.

Sacnho'nun durumu belli değil.

Kelsey ile yeniden anlaşıldı, Shavonte'nin sözleşmesi devam ediyor.

Avrupa şampiyonu takım ancak bu kadar rezil rüsva edilirdi. Ama pardon zaten eksi yazıyor dimi bu takım. Çok iyi çalışıyor be yönetim! Ha bir de lafa gelince yalan dolan taraftarı salak yerine koyuyorlar.

Biz seneye yine salonda olacağız her zamanki gibi de bu takımı bu hale getirenler hangi yüzle salona gelecek acaba.

Avrupa şampiyonu takım ancak bu kadar rezil rüsva edilirdi. Ama pardon zaten eksi yazıyor dimi bu takım. Çok iyi çalışıyor be yönetim! Ha bir de lafa gelince yalan dolan taraftarı salak yerine koyuyorlar.

Biz seneye yine salonda olacağız her zamanki gibi de bu takımı bu hale getirenler hangi yüzle salona gelecek acaba.

Olsun yönetim takımı sahaya sürmedi. Bu sezon erkekler finalinde olanların bin beteri yıllardır kızlara yapıldı. Caferağa mezbelesinde kızlara yapılmadık pislik kalmadı, hakemlerle beraber bize karşı az 8'e - 5 oynamadılar lakin yönetim birden bu sene Aslan yürek kesildi.

Erkekler finalindeki kargaşa işlerine geldi. Baksanıza 40 milyon tl açıkladıkları erkek takımı bütçesini bile şimdi revize etme derdindeler kızlara da zaten 4 milyon tl ayırdılar.

Bari sen yapma Sayın Yönetici :(

Bir de çıkıp utanmadan "kadroyu koruyacağız" diye açıklama yapmışlardı. Basiretsiz, aciz, beceriksiz yöneticiler.. Boşuna demiyorlar GS'nin en büyük düşman yine GS diye..

Yönetim bu konuda sınıfta kaldı basiretsiz bir de şube koordinatör var 1,5 yadır boş yere ışılla ilgili goruşmeler sürüyor dedi. Daha agır konusacağım ama...

Işıl gittiğine göre guard bölgesini Martinez'e teslim etmek büyük hata olur. Bana göre 1 numaraya daha efektif bir oyuncu bulmalıyız. Getirebiliyorsak Whalen'i geri getirelim. Martinez'den vazgeçelim.

Hababam sınıfı düşünürsek takımı Şaban ve Güdük Necmi gitti çıktı oyuncu kadrosundan. Varın gerisini siz düşünün..

Dumerc, Whalen falan isteniyor da daha elindekilere sahip çıkamayan beceriksiz yönetimin bu isimleri getirebileceğine zerre inanmıyorum. İnşallah yanılırım tabii de kadın basketbola bütçe ayırdıklarından bile şüpheliyim. Belki 3-5 kuruş ayırmışlardır ayıp olmasın diye. Tabii yüzleri de yok Avrupa-Türkiye şampiyonu şubeyi kapatmaya. Zamanı geri alıp geçtiğimiz sezon başına dönsek olmuyor mu? Peri masalını yeniden yaşasak.. :(