2014-2015 Transfer Sezonu

2 Süper kupa maçında Nevriye Yılmaz oynayacak mı bilgisi olan var mı?
Üstelik bu maçlarda oynamayıp birde kaptanlık verilirse çok yanlış olur.

2 Süper kupa maçında Nevriye Yılmaz oynayacak mı bilgisi olan var mı?
Üstelik bu maçlarda oynamayıp birde kaptanlık verilirse çok yanlış olur.

Öncelikle FIBA Süper Kupa maçının oynanıp oynanmayacağı belli değil, D. Moskova bütçe küçülttü ve karşılaşmanın masrafları da FIBA tarafından karşılanmadığı için Ruslar oynamak istemiyordu. Bu sorun çözüldü mü bilmiyorum.

Nevriye meselesine de gelince sadece sana karşı değil genel anlamda bir kaç şey söylemek istiyorum.

Nevriye, X, Y farketmez; bu sporcuların tamamı basketbolu para için oynuyorlar.

Öncelik anlamında ikinci sırada ise iyi bir kariyere sahip olmak gelir.

Bu iki kuralın elbette ki istisnaları olur ama genel eğilim bu yöndedir.

Bu konuya ilişkin gözüm kapalı 10 tane örnek sayabilirim.

Diğer taraftan Nevriye özeline dönecek olursak kendisi Dünya Basketbol Şampiyonası sonrası basketbolu bırakma kararı vermişti ama gelen başarılar ile birlikte mali konularda da anlaşınca (anlaşılmıştır diye umuyorum) takımda kaldı.

Arma için kalmadı takımda, arma için de gelmemişti zaten.

Özellikle bu sezon takıma verdiği katkı ('Basketbol sadece sahada oynanmıyor, otelde otobüste de oynanır' Ekrem MEMNUN) ile birlikte saygı ve sevgiyi de sonuna kadar hak etti.

Ama bu saygı ve sevgiyi hissederken arma uğruna her fedakarlığı yapması gerekir beklentisine girip yapmayınca da tepki göstermenin doğru olduğunu düşünmüyorum.

Sonuçta Nevriye istemedi bu kaptanlığı, ondan başka gerçek anlamda bu makamın hakkını verecek ikinci bir isim olmadığı için ona verildi.

Mevzu sadece kaptanlık da değil, değerlendirmelerim genel anlamda.

Oyuncular için değerlendirme yaparken herkesten ricam; yukarıdaki hususları göz önünde bulundursunlar yoksa kendileri üzülür.

Oyuncunun umrunda olmaz, parayı kim verirse gider o takım için oynar.

Nevriye Yılmaz kaptanlık verilmesin demiyoruz.
2 Süper kupa maçında oynamayıp Kaptanlık verilirse yanlış olur.
Kaptan olmak içinde hak etmek gerekiyor.

geçen seneye göre daha iyi bir kadro yapısı oldu
alba- dublijevic
ışıl-martinez değişlikleri kaderimizi belirler bence

ah birde maya moor gelse :)

Şimdi ligde ya sancho oynayacak ya bahar öztürk sanıyorum bu durumda seçimimiz jelena + bahar olsa daha mantıklı olmaz mı hem 3 hem 4 numarada elimiz güçlenir sancho da sadece el de oynar. Eğer sancho ligde oynarsa bahar oynayamaz ve 3 numarada baya sıkıntı çekeriz gibi.

Şimdi ligde ya sancho oynayacak ya bahar öztürk sanıyorum bu durumda seçimimiz jelena + bahar olsa daha mantıklı olmaz mı hem 3 hem 4 numarada elimiz güçlenir sancho da sadece el de oynar. Eğer sancho ligde oynarsa bahar oynayamaz ve 3 numarada baya sıkıntı çekeriz gibi.

Aysal Başkan ve Murat Özyer ağırlığını koyup bu sorunu çözmeliler.
Bahar da Sancho da beraber oynamalilar yoksa işimiz gerçekten çok zor...

Latoya Sanders'ın Kaski ile sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Milli Takıma da seçilmişken almalıyız. :)

Bu arada, Milli Takımdaki devşirme hakkımızı neden Quanitra yerine Latoya'dan yana kullandık; bilen var mı?

Latoya Sanders'ın Kaski ile sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Milli Takıma da seçilmişken almalıyız. :)

Bu arada, Milli Takımdaki devşirme hakkımızı neden Quanitra yerine Latoya'dan yana kullandık; bilen var mı?

Ikisi de kadroya alındı.
QYL sakat diye Latoya oyunda Bora Abi.
Ve yanlış bilmiyorsam sadece birisini kullanabileceğiz şampiyonada.
Bence Latoya'yi tercih etmeliyiz...

Ceyhun yıldızoğlu sakat olmazsa Q tercih edecek
Fb bu sene kontratı bitiyor.Sanders milli takımda resmi maçta oynamadığı için Sancho ile beraber oynamaz
Nevriye 1 sene sonra bırakırsa yerine Q yada Nevlin alabiliriz
Kısa ratosyonu için Şaziye transferi düşünülebilir