Başka yabancı transferi yapılır mı sizce?
ben Maya Morre transferi bekliyorum açıkçası
ben Maya Morre transferi bekliyorum açıkçası
Maya Morre gelse bu takıma
tadından yenmez valla
Ocak ayına kadar TKBL ve ELW kadromuz: Nuria Martinez, Ayşegül Günay, Deniz Çolakoğlu, Shavonte Zellous, Bahar Öztürk, Şebnem Kimyacıoğlu, Jelena Dubljevic, Bahar Çağlar, Kelsey Bone.
Ocak ayı sonrası ELW kadromuz: Nuria Martinez, Ayşegül Günay, Deniz Çolakoğlu, Shavonte Zellous, Bahar Öztürk, Şebnem Kimyacıoğlu, Jelena Dubljevic, Sancho Lyttle, Bahar Çağlar, Kelsey Bone, Nevriye Yılmaz.
Ocak ayı sonrası TKBL kadromuz:Nuria Martinez, Ayşegül Günay, Deniz Çolakoğlu, Shavonte Zellous, Şebnem Kimyacıoğlu,Sancho Lyttle, Bahar Çağlar, Kelsey Bone, Nevriye Yılmaz.
Kadromuzda 5 yabancı oyuncu var; Sancho takıma katıldığında Bahar Öztürk ile birlikte oynayamayacağı için bu sayı 6 olacak. Dolayısıyla artık yabancı transferi olmaz.
Yerli olarak da önemli bir takviye beklemiyorum ben; 'ya tutarsa' türünden bir transfer yapılabilir ya da altyapıdan Seda takıma katılabilir.
ELW için iyi TKBL için ise yetersiz bir kadro olduğunu düşünüyorum.
Kadroyu yazarken henüz açıklanmasa da Nevriye Yılmaz ve Şebnem Kimyacıoğlu'nun sözleşmelerinin yenileneceği varsayımından hareket ettim.
Bence yine şampiyon oluruz bu sene ligde. ELW'de ise yarı final yaparız en az diye tahmin ediyorum. Ekrem hoca bir başarı kazanıp ''tamamdır'' diyip yan gelip yatacak adam değil. Aynılarını tekrarlamak için ne var ne yok ortaya koyacaktır.
Son şampiyon Galatasaray Odeabank, sezon öncesi hazırlıkları kapsamında 3 oyuncuyu antrenmanlara çıkarıyor.
Yeni sezon çalışmalarına start veren Galatasaray Odeabank, milli takım ve WNBA’de bulunan oyuncuları nedeni ile eksik bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
Ekrem Memnun, antrenman seviyesini yukarıya çekmek ve daha kalabalık bir kadro ile çalışmaları devam ettirebilmek için, Seda Erdoğan Okerman, Ayşe Dilek Ünüvar (Akıncı) ve Gülşah Duman’ı Florya’ya davet etti.
Geçen sezon sakatlığından ötürü Konak Belediyespor ile yalnızca 7 karşılaşmaya çıkabilen Seda Erdoğan Okerman, 1987 doğumlu ve 1.70 boyunda. Daha önce A Milli Takım kadrosuna da yer alan oyuncu, A Milli Takım yardımcı antrenörü Erman Okerman’ın da eşi.
1.76 boyundaki Gülşah Duman ise, geçen sezon yaşadığı sakatlık nedeni ile Beşiktaş ile yalnızca 10 karşılaşmada forma giyebildi ve 8 dakika ortalama ile süre aldı.
Ayşe Dilek Ünüvar (Akıncı) ise, geçen sezonu TED Ankara Kolejliler ile geçirdi. 1982 doğumlu ve 1.75 boyundaki deneyimli forvet oyuncusu, lige veda eden Ankara ekibi ile 23 karşılaşmada 33 dakika ortalama ile sahada kaldı ve 7.4 sayı, 3.7 ribaund, 3.0 asist, 1.6 top çalma ve 2.8 top kaybı rakamları ile mücadele etti.