2014-2015 Transfer Sezonu

Ayşegül Günay çok kötü bir oyuncu, neden aldık gerçekten merak ediyorum. Beğenmediğimiz Özge Yavaş bile daha iyi ondan.

Queralt Casas'ı aldık 1 yıllığına. Daha önce hiç duyumunu dahi duymamıştım. Bu transfer bana sürpriz oldu. Formda olursa büyük katkı verir. Sanırım Alba yerine düşündük.

Queralt Casas, Nuria Martinez, Jelena Dubljevic, Barbara Turner(devşirme), Shovante Zellous, Kelsey Bone, Sancho Lyttle. Sanırım artık yabancı almayız. Deniz Çolakoğlu, Ayşegül Günay, Şebnem Kimyacıoğlu.

Esra ile Bahar ayrıldı diye duydum.

Ben mi yanılıyorum bilmiyorum ama çok iyi kadro olduk bu takım rüya diye nitelendirilmemesinin sebebi gösterişli amerikalılar olmaması

[h=1]Queralt Casas Galatasaray Odeabank'ta[/h]

Galatasaray Odeabank, Queralt Casas ile 1 senelik anlaşmaya varmıştır.

Queralt Casas
1992 İspanya doğumlu oyuncu son olarak Rivas Ecopolis forması giydi. Geçtiğimiz sezon Euroleague Women'da 11,5 sayı 3,1 ribaund ortalamaları tutturan Casas daha önce Zaragoza'da da oynamıştı. İspanya Milli Takımı'nda da yer alan yıldız isim 2011 ve 2012 U20 Avrupa Şampiyonası'nda ülkesini zirveye taşımış ve her iki turnuvada da en değerli oyuncu seçilmişti. Genç yaşında WNBA'de Lynx deneme kampına da katılan 1,78 metre boyundaki oyuncu iki ve üç numaralı pozisyonunda görev alıyor.

Ünal Aysal'ın "geçen seneden daha iyi kadro kuracağız" sözünü bence tuttu. Rotasyon genişledi. Yabancı hakkımızı sonuna kadar kullandık.

Casas çok iyi bir oyuncudur. Bir bayana göre sert oynar ve asist özelliği çok iyidir.