2014-2015 Transfer Sezonu

5 tane yabancı lisans çıkarma hakkımız var.Lisans iptal etme hakkı var mı bilmiyorum.
1 yabancı oyuncu sadece euroleague'de oynayacak
Sancho,Jelana,Zellous diğer 3 oyuncun performansına göre 1 oyuncu sadece eurolguede oynayacak

5 tane yabancı lisans çıkarma hakkımız var.Lisans iptal etme hakkı var mı bilmiyorum.
1 yabancı oyuncu sadece euroleague'de oynayacak
Sancho,Jelana,Zellous diğer 3 oyuncun performansına göre 1 oyuncu sadece eurolguede oynayacak
Shavonte'nin sözleşmesine dair hiç bir bilgi yok. Geçen seneki duyurularda ne kadar anlaştığımız yazılmamış. Bu sene de henüz uzatıldığına dair bir açıklama gelmedi. Yeni transfer 2-3 pozisyonuna olduğuna göre Shavonte'nin yerine gibi de duruyor. Bütçeyi iyi kullanacağımız bir yılda tribüne transfer pek mantıklı gelmez bana. Umarım yanılıyorumdur.

Bir daha sinirlenip hemen yönetime kızıp umutlarımı tüketmeyeceğim. Bence çok çok güzel bir kadro kurduk.Geçen seneden daha fazla alternatifli bir kadro oldu. Yabancı oyuncu transferlerinden memnunum. Yerli olarak Ayşegül Günay, Şebnem, Bahar ve Nevriye çok önemli oyuncular. Bu sene sadece Işıl'ın eksikliğini hissederiz diye düşünüyorum ama Martinez'e güveniyorum.Sanırım yine final-four oynarız.

TKBL: Ayşegül, Martinez, Zellous, Bahar Öztürk (Ocak sonrası:Sancho), Şebnem, Deniz Çolakoğlu, Bahar Çağlar, Jelena Dubljevic(Sancho gelene kadar) , Nevriye, Kelsey Bone

Euroleague: Ayşegül, Martinez, Zellous, Bahar Öztürk, Queralt Casas, Şebnem, Deniz Çolakoğlu, Bahar Çağlar, Jelena Dubljevic, Sancho, Nevriye, Kelsey Bone

Shavonte'nin sözleşmesine dair hiç bir bilgi yok. Geçen seneki duyurularda ne kadar anlaştığımız yazılmamış. Bu sene de henüz uzatıldığına dair bir açıklama gelmedi. Yeni transfer 2-3 pozisyonuna olduğuna göre Shavonte'nin yerine gibi de duruyor. Bütçeyi iyi kullanacağımız bir yılda tribüne transfer pek mantıklı gelmez bana. Umarım yanılıyorumdur.

Shavonte Zellous bu takımın kısa pozisyonda lider oyuncusu takımda kalmıştır.
2 Abd'lı alma hakkın var zellous takımda olmazsa yerine 1 Abd'lı alırdılar.

Gerçekten beklediğimde iyi bir kadro kuruldu, ligde bu yılda şampiyon oluruz, El'de ise f4 oluruz bana göre, Ummc'yle bu sefer finalde karşılaşırız, bu yıl kurulan kadrolara bakınca isim olarak en iyi olanlar Eka ve kursk bizde 3. sırada geliriz kadro olarak ama mesele en iyi takım olmak, ve bu komunun uzmanı bizde, Ekrem hocaya güvenim somsuz, Dubljeviç ve Casas transferlerine çok sevindim gerçekten :)

Gerçekten beklediğimde iyi bir kadro kuruldu, ligde bu yılda şampiyon oluruz, El'de ise f4 oluruz bana göre, Ummc'yle bu sefer finalde karşılaşırız, bu yıl kurulan kadrolara bakınca isim olarak en iyi olanlar Eka ve kursk bizde 3. sırada geliriz kadro olarak ama mesele en iyi takım olmak, ve bu komunun uzmanı bizde, Ekrem hocaya güvenim somsuz, Dubljeviç ve Casas transferlerine çok sevindim gerçekten :)

Malesef Duba ve Casas'dan ligten yararlanamayacağiz ama yabancı kontenjanından dolayı.

Euroleague için ise gerçekten iyi bir kadro kuruldu ama bence Avrupa'li bir guarda daha ihtiyaç var. Zogota çok güzel olurdu.

TKBL: Ayşegül, Martinez, Zellous, Bahar Öztürk (Ocak sonrası:Sancho), Şebnem, Deniz Çolakoğlu, Bahar Çağlar, Jelena Dubljevic(Sancho gelene kadar) , Nevriye, Kelsey Bone

Euroleague: Ayşegül, Martinez, Zellous, Bahar Öztürk, Queralt Casas, Şebnem, Deniz Çolakoğlu, Bahar Çağlar, Jelena Dubljevic, Sancho, Nevriye, Kelsey Bone

Ayşegül-Martinez
Şebnem-Deniz
Shavonte-Bahar Öztürk
Duba-Bahar Çağlar
Nevriye-Bone

Sancho gelene kadar lig kadromuz bu şekilde olacak. Görüldüğü gibi guard konusunda büyük sıkınti çekeceğiz gibi gözüküyor. Işıl kalsaydı ya da daha önce davranıp Tuğba Palazoğlu'nu biz alsaydık hersey daha güzel olurdu o zaman. Hakikaten de şu kadroda Tuğba bile olsa yeterliydi lig için.

Ayşegül-Martinez
Sancho-Şebnem-Deniz
Bahar Öztürk-Duba
Bahar-Sancho
Bone-Nevriye

Su kadroya yapılacak olası bir Avrupalı guard transferi ile Euroleague'de yeni bir başarı hiçte uzak değil.

Ekrem Memnun faktörü ise yukarda yazdığım eksiklikleri gideriyor. Ona güvenim sonsuz. Eminim yine yüzümüzü kara çıkarmayacak.

Guard hariç diğer mevkiilerde sıkıntı yaşamayız gibi duruyor. Işıl da olsaydı keşke.. Allah'tan Ekrem Memnun var. Yeni kupalara yelken açalım.

Nuria-Ayşegül
Zellous-Deniz
Bahar Öztürk-Şebnem
Sancho-Bahar
Nevriye-Bone

Birsel-Olcay
Bojovic-Tuğba
Angel-Kübra
Charles-Tuğçe-Hülya
Quanitra-Ndour

Şu anlık kadrolar böyle bizim ve fb'nin.
Ekrem Memnun faktörüyle onlardan daha iyi bir takımız.
Palazoğlu onlarda değil bizde olsa o zaman her şey bizim lehimize olurdu.
Yine de bence iyi bir kadromuz var.
Ekrem Hoca guard eksikliğini de bir şekilde kapatacaktır.

Casas transferi net iyi hamle. ELW'de 11 sayı fena degil. Ucluk yuzdesi, serbest atis yuzdesi biraz dusuk, penetresi kuvvetli ve kesinlikle is yapar takimda.
Dublijevic muhtesem transfer. Sancho ile birlikte avrupanin en iyi 4 numarasi. Biz taraftarinda yeni sevgilisi olur demedi demeyin. TKBL garanti bana gore, ELW F4 de fena olmaz. Cok umitliyim. Gecen sezona gore kat be kat iyi kadro oldu.

Gecen sene kadro 7,5 rotasyonla oynuyorduk.Gecen seneki kadro daha kaliteliydi.Oyuncular üst seviyede oynayınca rotasyona gitmiyorduk bu sene mecburen ratosyon olacaktır.
Alba ve ışıl yeri kolay dolmaz.Üst seviyede alınan bir dubljevic transferi var.
Diğer alınan oyuncular euroleague üst seviyede oynamış bir oyuncular değil.
Lig garanti demek yanlış gecen seneki gibi sezonu 2 mağlubiyet tamamlamak kolay değil.Saha avantajı çok önemli
Gecen seneye göre güçlenen şampiyonluk adayları var.Kaski.İstanbul,Fb,Adana Aski

Resmi aciklama geldi; Nevriye Yilmaz ile sozlesme yenilemisiz 1 senelik.

Martinez - Aysegul
Zellous - Deniz
Barbara - Casas - Sebnem
Sancho - Dubljevic - Bahar
Nevriye - Kelsey Bone

4 Avrupali, 2 Amerikali oyuncumuz var.

TKBL'de nasil bir kadroyla cikariz? Barbara Turner'in Sancho geldikten sonra ayrilacagi konusuluyor.