2014-2015 Transfer Sezonu

BİLGİ: Cappie'yi alabilmemiz için Fenerbahçe'ye geçen yılki ücreti kadar bonservis bedeli ödemek zorundayız. Penny de son maçta ayak bileğinden ciddi bir sakatlık geçirmiş.
Philips haberini ilk 3puan yaptı. O sitede çıkan haberlerin kaynağının Murat Özyer olduğunu bilmenizi isterim. Muhtemelen o haber doğru. 3 gün kalsdı zaten, az sabredin belli olur herşey.

Sami bir şey sormak istiyorum, Bone sözleşmesini feshetti mi? Yoksa sadece parasının ödenmesini mi bekliyor?

Hayır sözleşmesini feshetmedi. Yani henüz feshetmedi, hala ikna edilebilme ihtimali var. Para konusunda ve idari konularda garanti alırsa geri döner Kelsey.

Kişisel tahminim de Ekrem Hoca'nın önceliği kısa transferine değil Kelsey'in geri dönüşüne vereceğidir.

Siz Kelsey'e hangi gözle bakıyorsunuz bilmiyorum ama ben onu sadece şampiyonluk için istemiyorum.

Kelsey'e Ekrem Hoca'nın verdiği iki yıllık emek var, o buraya geldiğinde sıfırdı, şimdi sırtı dönük oynayan en iyi oyuncu Avrupa'da. İnanılmaz bir gelişme katetti, geri döndürülmezse şampiyonluktan daha değerli olan iki yıllık inanılmaz sabır ve emek boşa gidecek.

Şuan yönetim kurulu borç hesaplıyor ve yöneticilere hisseleride siz satın alında 61 milyon TL kulübe gelir olsun tartışmasında belki bize de bir şey düşer

Erin Phillips çok iyi oyuncu ama bizim aradığımız oyuncu mu bilmiyorum. Ekrem Memnun liderliğinde Nuria Martinez'in nasıl seviye atladığını gördük. Eğer oyuncu seçme şansımız da yoksa Philips'e de hayır diyecek konumda değiliz. Bone'da dönerse tamamdır.

Bizim yönetimin klasik hareketleridir bunlar. İşi son güne bırakırlar. :)

O nasıl oluyor anlamadım ama Erin Philipps kız arkadaşının hamile olmalı nedeniyle teklifimizi reddetmiş deniyor twitterdaki muhtelif hesaplarda.

Bone geri dönsün bari.

24 Şubat 2015 tarihindeyiz... 25 Şubat son gün galiba, zannedersem, bildiğim kadarıyla, yanlış da olabilir, okuduğum kadarıyla... Bugün biraz kongreyi izledim, adamlar neredeyse askerlik anılarını anlatıyordu laaa, 70-80 yaşındaki adamlar 60-70 sene öncesini... 1-2 kişi dışında gelen anlattı, giden anlattı... Ben de keriz gibi dinledim...

Hala da "ölme eşşeğim ölme"...

Gerek Erin Phillips ile anlaşılacağı haberi gerekse Erin Phillips'in kız arkadaşının hamile olması sebebiyle gelemeyeceği haberi 3puan'da çıktı.

Söz konusu siteye ilişkin bilgiyi önceki sayfada bulabilirsiniz. O bilgi çerçevesinde haberin doğruluğuna ya da yanlışlığına ve hangi amaca hizmet ettiğine ilişkin değerlendirmeyi size bırakıyorum.

3puan'a bilgiyi Murat Özyer veriyor ya da vermiyor bu neden bu kadar önemli? 3Puan diyince Haluk Yürekli ve Gökmen Özdemir demektir bu. E Gökmen basketbolda maç kaçırmıyor. Hatta kendini geçtim çoluk çocuğunu da getiriyor. Onlara haber paslandığı da oluyordur haber kaptıkları da oluyordur. Nitekim siteyi neredeyse kapatmışlarken Göktürk-Tokat olayı haberi bunlara üflenince direk açtılar siteyi ve bu haberi yaptılar. Zaten Göktürk haberinden önceki girilen son habere bakın eylül tarihli haberler.

Göktürk haberini de medyaya üfleyen de sadece Murat Özyer değil yönetim de buna ön ayak oldu. Ki bu her zaman olan bir durumdur. MEdya zaten böyle döner. Ne sanıyorsunuz medyadaki muhabirler yıllarca soyunma odalarına toplantı salonlarına dinleme cihazı mı koyuyordu? Tabii ki birileri üflüyor bu haberi.

İnsanalrda bu saplantı çok fazla. Kimin dediği değil ne dediği önem taşımalıyken nedense hep kimin dediğine bakmayı tercih ediyoruz. Erin olayını da 3 puan söylese ne Hürriyet söylese ne? Bura önemli olan Erin transferi gerçek miydi değil miydi? Ha benim bildiğim gerçekti neden olmadı bilmiyorum. Ama haberde geçtiği gibi Erin'e ulaşıp neden gelmediğini öğrendiklerini sanmıyorum. İşte bu haberi de kulüp içinden birileri taşımakta.

Kulüplerden bir takım insanlar bazen boşboğazlıkla ve sıklıkla da belli nedenlerle haber üflerler. Bu bazen muhabir olur bazen taraftar olur. Amaç aramızda kalsın dense de bu haberin yayılmasına yardım etmektir. Yani X kişi size bir şey söylediğinde kendinizi çok önemli matah görmeye gerek yok. Çünkü X olmasa Y'ye hatta aynı anda tüm alfabeye aynı haber fısıldanıyor. Bunu abzen Hoca yapar bazen idareci bazen yönetici. Bizim odaklanmamız gereken haberin kendisidir çıkış noktası değil. Ama bildim bileli çıkış noktası daha önemli görülüyor.

Neyse konuyu dallandırdım. Benim için şu an önemli nokta "erin geliyor mu gelmiyor mu" idi. Gelmiyormuş. Nedeni umurumda değil. Bunu kimin haber yaptırdığı da dert değil. Şimdi benim için önemli olan konu Erin gelmiyorsa kim geliyor? Yoksa biri gelmiyor mu? Bİr efsanedir gidiyor 25 şubat son gün diye. Bunu kim dedi ne zaman dedi bilmiyorum. Bu EL için mi son gün yoksa EL F8 için mi son gün onu da bilmiyorum. Yalnız odaklanmamız gereken yerler yerine farklı yerlerde gezdiğimize eminim.

Sünah Cem Üçsoy, yazdığım şeyi ve gerekçesini ne sana karşı ne de bir başkasına karşı savunmayacağım, öyle bir derdim yok. Yazdıklarımın savunulmaya ihtiyacı yok.

Beni bilen biliyor, bilmeyen de bilmesin.

Kimin ne düşündüğü gram umrumda değil!

25 Şubat tüm transferler için son gün. Şahsi fikrim, 3puan ve haberleri kimin sızdırdığı meselesi de daha önceden yaptırılan yalan haberler akıllardan çıkmadığı için insanları rahatsız ediyor. Erin Philips'le hiç ilgilenmemiş olmamız ve bakın uğraştık ama olmadı mesajı vermek için bu haberi yaptırıyor olma olasılığı az değil bence.

Ekli dosyalar

• elw.jpg
    elw.jpg
    20.1 KB · Görüntüleme: 23
Sünah Cem Üçsoy, yazdığım şeyi ve gerekçesini ne sana karşı ne de bir başkasına karşı savunmayacağım, öyle bir derdim yok. Yazdıklarımın savunulmaya ihtiyacı yok.

Beni bilen biliyor, bilmeyen de bilmesin.

Kimin ne düşündüğü gram umrumda değil!

Sami, öncelikle çok ilgilenmişsin sağol ama soyadım Üçsoy değil gayet net yazıyor Uçsoy.

Bunun dışında neden böyle stres oldun anlamadım. Sen bilir kişi misin de birden böyle gaza geldin? Yazdıklarımın savunulmaya ihtiyacı yok vs vs demişsin. Ben sana "nasıl yazarsın bunu savunmak zorundasın!!" falan dediğimi hatırlamıyorum. Yazıyı bir daha okudum gene öyle bir anlam görmedim. Sende başka bir tepkime yaratmış demek ki. Hayır korkak biri falan olduğumu mu sanıyorsun seni kastederek yazacağım ama senden alıntı almayacağımı sanıyorsun? Seni kastediyorsam direk alıntı yaparım şu an da yaptığım gibi direk sana derim sorarım yanıt veririm. Böyle fazla gaza gelir gördüm seni sakin ol başkasına anlat derdini. Öyle bir sinirlenmiş ki ne adımı yazabilmiş ne yazıyı vay vay vay çantaya bak Kıvanç!

Furkan,

Dediğin doğru ama burada sıkıntı gene 3 puan değil. Burda bak Sami gibi bilir kişilerin bile bildiği şeyleri Gökmen'in biliyor olması garibinize mi gidiyor? Eee bu mantıkla bakarsak bana Sami'ye veya X'e bilgiyi veren kişilerde de bir şey arayalım mı? Murat Özyer kızılacak adam. İlkan olayından başlayan Whalen giderken yazdığı resmi açıklama terbiyesizliği vs vs bir ton şey yazılır. Ama Erin haberini herhangi bir siteye uçurması (ki haberi veren o değil) bir ayıp hata terbiyesizlik değildir. Yapılan yalan haber nedir bilmiyorum. Ama Aysal'ı kolladığı kadar eleştiren de bir siteydi 3 puan. Neyse beni de bağlamıyor 3 puanın kariyer planlaması. Bu arada transferin son günü 25 şubat bilgisi için de teşekkürler.

Neyse konuyu dallandırdım. Benim için şu an önemli nokta "erin geliyor mu gelmiyor mu" idi. Gelmiyormuş. Nedeni umurumda değil. Bunu kimin haber yaptırdığı da dert değil. Şimdi benim için önemli olan konu Erin gelmiyorsa kim geliyor? Yoksa biri gelmiyor mu? Bİr efsanedir gidiyor 25 şubat son gün diye. Bunu kim dedi ne zaman dedi bilmiyorum. Bu EL için mi son gün yoksa EL F8 için mi son gün onu da bilmiyorum. Yalnız odaklanmamız gereken yerler yerine farklı yerlerde gezdiğimize eminim.

Siz belki umursamayabilirsiniz Sühan Abi ancak herkes olaya bu denli basit yaklaşamıyor.

Özellikle Ann Wauters ve Lindsay Whalen haberlerinden sonra kulübün bünyesinde çalışan herkes, bu tarz konularda daha hassas davranmalı. Yok kız arkadaşı varmış da, kadın hamileymiş de... Bu ayrıntının dillendirilmesindeki sebep ne?

Zaten ödeme sıkıntıları yüzünden kötü bir intiba oluşmuş durumda, oyuncular tereddütle yaklaşıyor, bir de bununla mı ün salalım? Hem özel hayatının irdeleneceği, hem de ödeme sıkıntıları yaşayacağı bir yeri kim tercih eder?

Sen Murat Özyer - 3 puan ilişkisine ilişkin yapılan değerlendirmeleri anlatmışsın Sühan yazdığın mesajda, o değerlendirmeyi yapan başka kimse var mı bu başlıkta?

Nihayetinde orta zekalı herkesin anlayacağı üzere yazdığın değerlendirmeler benim mesajlarım ile ilgili.

Benim mesajım da net; yazdıklarına cevap vermeyeceğim. Son yazdığın mesajdaki şeylere de cevap vermeyeceğim.

Umarım yeterince açıktır ne söylediğim.