Siz belki umursamayabilirsiniz Sühan Abi ancak herkes olaya bu denli basit yaklaşamıyor.
Özellikle Ann Wauters ve Lindsay Whalen haberlerinden sonra kulübün bünyesinde çalışan herkes, bu tarz konularda daha hassas davranmalı. Yok kız arkadaşı varmış da, kadın hamileymiş de... Bu ayrıntının dillendirilmesindeki sebep ne?
Zaten ödeme sıkıntıları yüzünden kötü bir intiba oluşmuş durumda, oyuncular tereddütle yaklaşıyor, bir de bununla mı ün salalım? Hem özel hayatının irdeleneceği, hem de ödeme sıkıntıları yaşayacağı bir yeri kim tercih eder?
Sera dediğine aynen katılıyorum. Zaten bir sonraki mesajda Furkan'a yanıt verirken de dedim Murat Özyer'in yaptığı hatalar Bağdat'a kadar yol olur. Ama 3 puan ile bir bağı yok. Al bugün GS Futbol AŞ'nin TFF'ye yaptığı itirazın iç yüzünü gene 3 puan anlatmış. E bunu da Murat Özyer diyecek değil ya. GS ile ilgili net haber alabilecğein 2-3 muhabir var Gökmen bunlardan biri misal konu F.Terim olsaydı Haluk birincisi derdim aynı şekilde.
Ben size kısaca mevzuyu söylüyorum. 3 puana haber taşıyan adam Murat Özyer değil. Her taşın altında onu göstererek onu itibarsızlaştırmıyoruz elini güçlendiriyoruz. "
Ya ayakları takılsa benden bilecekler" demeye başlayacak bir zaman sonra. Yoksa Murat Özyer savunuculuğu yapma gibi bir durumum da yok haddim de değil. Ki kendisi hakkında görüşlerimi tee Mithat Duran "Murat Özyer istifa"başlığını açtığı gün yazmıştım. "Coach olmak yönetici olmak anlamına gelmez bakkal yönetemeyecek insanların koordinatör olması saçma" diyerek. Ki daha o zaman İlkan olayı patlamamıştı bile.
Sami dediğimi anlamış anlamamış bilemem. Mesajından anladığım hala anlamamış. Bu kulüpte binlerce defa haber aldım yönetimden üyeden çalışandan idareciden hatta sporcudan. Bu haberi almam o kişileri şeref yoksunu yapmaz. Daha önce de dediğim gibi bu olay hep olmuştur bundan sonra da olacak. İş, (Sera senin bu mesajında da dediğin gibi) bel altı vuracak haber yaptırmamak.
Misal Mahmuti küfretti, Whalen bildiğiniz gibi eşini aldattı KADIN sevgilisiyle buluşmaya gitti gibi haberleri yaptırırsan veya resmi siteden yayınlatırsan bu haberi yapan için de yaptıran için de ayıptır. Ve aşağılamak için söylemiyorum ama Murat Özyer'in 3 puana haber yaptırma gücü yok. 3 puan böyle haber yapmış mıdır bunu konuşabiliriz ama bu tarz haber yapmışsa da bunu yaptıran Murat Özyer değildir diyorum bunda da ısrarcıyım. İsteyen işine geldiği gibi de anlasın. Kimse bir şey uydurup itham da bulunmasın diyorum bu gayet net. Ufak bir empatiyle bile bu gayet anlaşılır. Ha bunu derken de şirazemi kaybetmiyorum. Adam "sünah" yazmış heyecan stresi anlayın yani. Şimdi de gelmiş yanıt vermeyeceğim diyor
) Yahu ben yanıt istemiyorum ki. Beni de bilen biliyor diyeyim oh güzel zaten aşağı yukarı hepimiz birbirimizi biliyoruz. Kardeşim benim seninle sorunum olacağına inanıyor musun sen Sami? Herhangi bir konuda kavgamız uzlaşmadığımız veya bir stresimiz oldu mu? Yüzyüze görüştüğüm adamsın ne benim sana ne senin bana gram hatamız olduğunu düşünmüyorum. Neden seni hedef alayım?
Konunun özüne başlığın konusuna gelelim. Evet 3 puanın bu haberini Murat Özyer'İn fısıldaması veya fısıldamaması neden önemli?
Şurda bu başlığı okuyan herkesin merak ettiği 3 puan haberi nereden almış mı? Yoksa Erin GS'a geliyor mu gelmiyor mu?
Şu forum twitter ortamlarına girdim gireli 1 cümleyi binlerce defa söyledim. Sanırım bundan sonra da binlerce defa söyleyeceğim
KİMİN DEDİĞİ DEĞİL NE DEDİĞİ ÖNEMLİDİR
Sevmediğimiz birileri de bir şey diyebilir ama aaa o dediyse yalandır a o dediyse doğrudur demekten ziyade önce ne dediğine bakmak lazım. Benim ilk mesajdan beri de dediğim bu. Bu yüzden Erin transferi olacağını olmayacağını kimin söylediğine değil olup olmayacağına baktım. Hala da merak ettiğim 3 puan haberi nereden almış değil Erin yerine başka birini transfer edip edemeyeceğimiz. Bone gelecek mi gelmeyecek mi? Şimdi 3 puan Radyospor Basket dergisi vs vs biri konuyla ilgili yazsın aa bu haberi şu yaptırdı demek hayatta aklıma gelmez GS için faydasını konuşurum. Anlatamadığıma eminim ama ben gene de ısrarla denerim ara ara