Bone burdan geri çağıralım arkadaşlar. https://twitter.com/kelseybone3
Ekrem Memnun : "Yeni gelen yöneticimiz Ural Aküzüm bir proje başlattı. Eskiden basketbol şubesinde çalışmış isimlerle kaynak yaratıyorlar."
"İlk amacımız takımı bir arada tutmak ve Kelsey'i geri getirmek. Sonra da bir kısa transferi yapmak istiyoruz."
Angel Türkiye ligine ısınmış bir oyuncu. O daha iyi olur. Veya Augustus olabilir mi? Önceden basketbo şubesinde çalışmış bir isim dediğine göre ???
Penny yerine daha şutör bir oyuncuyu tercih ederim.Dublijevic ve Penny benzer tipte oyuncular, ikisi de 3-4 oynuyor.Aynı anda ikisi lüks olur.Bize bir numaraya yardım edecek, arada top getirecek şutör bir oyuncu gerek ki arada Martinez de dinlensin
Penny 3-4 değil 2-3 oynuyor. Ayrıca Penny çok iyi bir şutördür. Hiç affetmez. Kendi skorunu yaratabilen aynı zamanda takımı oynatabilen oyuncudur. Maç başına 3-4 asist yapıyor. Ayrıca Dubljevic ve Penny çok farklı oyuncular.
Ben bu takimda Zellous disinda kimseyi istemezdim acikcasi...
O senin bahsettiğin Penny 2009'da Fb'de oynuyordu.O senelerden sonra ağır bir sakatlık geçirdi, 33 yaşına geldi, eskiye göre ayakları yavaşladı.Haliyle 2-3'ten 3-4'e evrildi
Son dünya şampiyonasında da 6 maçta 13/4'le 3 'lük atmış.Bize yeri geldiğinde guard oynayıp, daha net şut atan bir oyuncu gerek.Pondexter, Augustus, Zellous gibi.
Gelirse katkı verir mi, verir tabi ki ancak tam olarak ihtiyacımız olan kısa profili değil
Son Wnba sezonunu izlediyseniz tekrar bi bakın derim. k iyi oynadı. Şampiyona kıstas değil çünkü sadece 9 gün sürdü.