2014-2015 Transfer Sezonu

Bizim için iyi haber. Demekki şubede ciddi bir küçülme olmayacak. Diğer taraftan, seneye yabancı sınırı 4+0 olacakken FB bu oyuncuyu bırakıyorsa, onlar için küçülme haberleri doğru demektir.

Benim transferden anladığım Şebnem bırakıyor demek ki. Ekrem hoca katkı alırsa yerini doldurabileceğimiz alternatiflerinden biriyle doldurduk.

Despotizmin zirve yaptığı bir ortamda kariyerinin başlangıcında kariyer korkularını yaşamak yerine kadın basketbolunda dünyanın en iyilerinin tepelerinde dolaşan bir koçla çalışmak herhalde orta zekaya sahip birinin bile düşleyeceği birşey.

Cansu'yu AGÜ-Fenerbahce serisinin ikinci macında izlemistim. Kesinlikle yaş grubuna gore özgüveni cok yüksek bir oyuncu . Ceza şutlarini cok yüksek isabet oraniyla atıyor . Bu transfer dogruysa uzun yıllar faydalanabilecegimiz bir oyuncu kadromuza kattık diyebiliriz. Önümüzdeki sene ısıl'ın da dönüsüyle yine tüm kupalara ambargo koyacagimizi düsünüyorum.

Transferin bu şekilde erken başlaması kırılan umutlarımızın yeşermesine sebep oldu. Bu anlayış devam ederse,Eurolig kupası bizim alışkanlığımıza dönüşür.

İyi kötü izlemediğimden bilemem izleyenler yorumlar ama Cansu haberleri muhtemelen doğrudur. Tina Charles, Bojovic ve Tuğba Palazoğlu ile de yollarını ayırmışlar. Tabi diğerleri bütçe küçülmesinden kaynaklı ama yaprak dökümü başlamışken Cansu için ölümüne ısrarcı olmazlar kalması için.

Bu bilginin kaynağı var mı? Doğruysa skandal...

Twitterda ve fener forumlarında gördüm ben.. Hatta biri twitterda İsfendiyar Zülfikari'ye, Olcay'a da aynısını der misin diye yazmıştı ama sonra bulamadım o tweeti..

O değil de Cansu bizimle anlaşmadan önce geleceğin yıldız adayı iken, nedense birden zaten oynadığı zamanlar işe yaramıyordu, gitmesi iyi olduya dönüldü /:) :)

Yerli oyuncuların değeri artmışken çok iyi oldu bu transfer. Erkek takımında iş yok bari bayan takımında tüm şampiyonlukları alalım seneye.

İsfandiyar Zülfikari 20'li yaşlarında bile şirketlerindeki genel müdürlere bile ana avrat dümdüz giden bir kişiliğe sahip onun için bu olay çok şaşırtmasın..