2014-2015 Transfer Sezonu

Zellous'un Hırvat olmasıyla çıldırmış durumdayım :( Bu kızı elimizden Kıta Dışı olarak kaçırdık şu an kıta içi.Seneye Avrupalı ve Amerikalıları çok dikkatli seçmeliyiz çünkü Fener 5 +1 yabancılı sistemde avrupalı Zellous ile çok garip bir kadro kurabilir... Bu arada Q ile birlikte oynayabilmesi ayrı bir hüzün

Zellous'un Hırvat olmasıyla çıldırmış durumdayım :( Bu kızı elimizden Kıta Dışı olarak kaçırdık şu an kıta içi.Seneye Avrupalı ve Amerikalıları çok dikkatli seçmeliyiz çünkü Fener 5 +1 yabancılı sistemde avrupalı Zellous ile çok garip bir kadro kurabilir... Bu arada Q ile birlikte oynayabilmesi ayrı bir hüzün

Zee Türkiye liginde gene kıta dışı olarak oynayabilir. EL'de avrupalı sayılacaktır. E bizim Sancho'da İspanya Milli olmasına rağmen Türkiye'de kıta dışı kapsamında oynuyor. Ama işte devşirme kontenjanımızı ondan yana kullanıyoruz

Zee adına sevindim. Onu Eurobasket'te izlemek çok keyifli olacaktır. Daha önce de yazmıştım, EL şampiyonu kadromuzun her oyuncusu benim için özeldir. Hangi kulübe transfer oldukları önemli değil... :)

Ayrıca FB Zee'yi sene sonuna kadar transfer etti. Yani tren tamamen kaçmış değil. Zaten Aziz gelecek sene amatör(!) branşlarda bütçe küçülteceklerini açıklamıştı. Mayıs ayında göreve gelecek yeni yönetim Zee ile masaya oturup konuşursa, tekrar kadromuzda görebiliriz. Ekrem Memnun faktörü varken bizi tercih etmesi sürpriz olmaz. ;)

Valla Bora ilk başlarda ben de senin gibi düşünüyordum ama o formayı giydikten sonra bir haller oldu Shavonte'ye, hal ve hareketleri o kadar itici ki, nefret ettirdi kendisinden.. Eğer Zee seneye de Fenerle anlaşırsa bizim devşirme kullanamadığımız o saçma sapan statü anında değişir.. Eee yoksa Fener nasıl oynatacak hem Zee hem de Quanitra'yı..

Zee'nin bizdeyken de hal ve tavıları, diğer yabancı oyunculara göre biraz sivriydi. Sanırım bu taraftar psikolojisi ile ilgili... :)

Fenerbahce'nin Zellous'u önümüzdeki yil bırakacagına ihtimal vermiyorum .. Şimdiden metro spor salonunun bütün duvarları anormal şekilde Zellous posterleri ile süslenmiş durumda . Bizimle kazandıgı Eurolig avrupa kupası nasil bir iz biraktiysa artık , kıza Taurasi muamelesi yapiyorlar :)

Zellous, Fb'de kalırsa Avrupalı olarak oynayabilir diye biliyorum. Onlar da Q milli olduğu için devşirme sayılmıyor. Yani 1 hakları daha olacak. Aynı şekilde bizde Sanders'ı alıp Sancho ile birlikte oynatmalıyız. Ya da Bone Türk olsun. O zaman kim nerenin milli takımında oyrasa oynasın fark etmez

Bu takımda kesinlikle görmek istemeyeceğim birkaç isimden biridir Zellous. Karakteri de oyunu gibi dengesiz maalesef, istediği kadar karşı tarafın olabilir; hatta Aziz Yıldırım nüfusuna geçirse çok da güzel olur :D Tek dileğim var onla ilgili, inşallah ilk ve son mükemmel sezonu bizle geçirdiği 2013-2014 sezonu olur, ekmek yediği kulübün transferi sırasında bahsini açmaktan bile kıskandığı o sezon gibi inşallah başka bir sezonu olmaz.
Sancho ne yapılıp edilip takımda tutulmalı, bu kadının en formsuz hali bile iş yapıyor. Potanın her iki tarafını da domine edebilen bir forvet görmedim ben. Çok iyi denilenlerin ya savunması vasat oluyor ya da potaya giderek oynayamıyorlar. Ama Sancho her tarafta üst düzey mücadele veren biri. Gitmek istemesini anlayabilirim, hoş olmayan şeyler yaşandı ama bu noktaya getirmişken takımı önümüzdeki sene için onu tutmalıyız. Bone da Türk kimliği aldı mı harika olur.

İşin iyice boku çıktı, adımızı lekeleyen bu yönetim koltukları işgal eden o yönetici müsveddeleri "çekip" gitsinler...

Bunun komikliği kalmadı.
Resmen rezillik...

Nihatçığım ben artık gülüyorum. Kulüp üzerinden reklam yap ardından da iş icraata gelince pıs. Kulüp yapısı değişmediği sürece ya da artık şu abiler bunu işaret ediyor ona oy verelim mantığı bu işler böyle gider. Bülent Tulun yine yönetici olur transferlere karışır.
Özhan Canaydın beyefendi bir insandı lakin tarihıin en başarısız başkanıydı. Ne var ki rahmetli istese vefat edene kadar başkanda kalırdı.

Şu Ekrem hocaya yapılanları gördükçe içim cızlıyor, adamın takımını bir rahat bırakmadılar. Bu nasıl bir düşüncedir, kardeşim yarım günde olsa geciktirmeden ödeyin şu kızın parasını. Ayıptır, günahtır, bu kadarda olmaz.

Kusura bakmayın ama eğer gerçekten yarım günlük bir gecikme ise gerçekten,apar topar biletini alıp hemen Amerika'ya dönmekte iş değil.Sanıyorum bu kızın ailesel faklı problemleri de var.