2015-2016 Eurocup Şampiyonu Galatasaray!

Birinci olursak gorece olarak cok daha rahat bir gruba gidicez. Dinamo Sasari ve Zaragoza kesinlesen takimlar. Diger takim ya paok yada bjk olucak. Bu gruptan cok rahat cikariz. Eger ikinci olursak kesinlesen takim yok ama buyuk ihtimal alba ve limoge olucak, son takim ya aris yada kazan olucak, aris kazandigi takdirde aris olur. Bu durumda birinci olmamiz baya onemli. Yari finale kadar rahat gideriz o yolda.

Bizim ve Hapoel'in maçları, AEK-Neptunas maçından yarım saat önce başlıyor. Nizhny ve Hapoel kazandığı anda AEK'nın hiçbir şansı kalmıyor. Onların maçının son periyoduna girilmeden, diğer iki maç sonuçlanır. İstedikleri sonuçları duymazlarsa son periyodu tamamen formalite icabı oynarlar.

Real gelmeyecek. Şu an tek isteğim Maccabinin Daçkayı 12 sayıyla yenmesi. Daçka Eurocupa gelsin onları orda da ezelim

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yapılanma ile Eurocup'da başarı çok zor arkadaşlar. Takımda acayip bir organizasyonsuzluk var. Bazen yeri geliyor sanki kenarda koç falan yok herkes karmaşık oynuyor. Birçok maçta uzun süreler boyunca sayı atamadık bu sene, nasıl olur ilginç yani, hücum organizasyonu yapamıyorsun tamam ama faul çizgisine bile gelemiyoruz o dakikalarda. Özellikle deplasmanlarda çok kayıp bir takım. Saha içinde bir tane lider yok. Yer yer Micov yapıyor o işleri ama o da yeterli olmuyor. Lasme, Dorsey, Schilb gibi adamlar getiriyorsun ama adam akıllı bir tane Guardın yok. Hep bir şeyler eksik

AEK ve PAOK sert iki geri dönüşle bizi lider yaptılar, Beşiktaş'ın ise Eurocup'a erken vedasını ilan ettiler. :) PAOK Euroleague'e katıldığımız unutulmaz eleme grubunun oynandığı salondan bu kez keyifli ayrıldı. Kendilerini üst gruba atıp Szolnoki Olaj'ı bizim gruba yolladılar.

Rusya ve İsrail'de mağlubiyet almayı anlaşılabilir buluyorum. Yalnız Zaragoza'yı pek kestirememekle birlikte, ligdeki normal sezona dair sert gelişmeler olmadıkça Sassari-Olaj'a maç kaybetmek bu kez beni de ekşitir.

Rusya ve İsrail'de mağlubiyet almayı anlaşılabilir buluyorum. Yalnız Zaragoza'yı pek kestirememekle birlikte, ligdeki normal sezona dair sert gelişmeler olmadıkça Sassari-Olaj'a maç kaybetmek bu kez beni de ekşitir.

Zaragoza ile bizim bu gruptan rahat çıkmamız lazım...Su 2 haftalık arayı iyi değerlendirmek ve maksimum konsantrasyonla yeni grupla girmek şartıyla...

heyt.
futbolda çok kısmet oldu, lakin basketbolda hep bir utkuydu avrupa deplasmanı.
zaragoza maçının altını çizdim, tek başına dahi 'peşindeyiz' demenin kıvancıyla.
galatasaray ulan !

Neyse ki liderlik geldi, insallah hoca su dar rotasyon inadindan vazgecer artik.

Evet bu dar rotasyon devrinin geçtiğini daha önce bende yazmıştım artık Ergin hocamız iş işten geçmeden farkında olduğu bu gerçeği benmseyip doğruları uygulamaya geçmeli,üç kulvarda mücadele eden bir takımın dar rotasyon gibi miladı çoktan dolmuş saçma işi bırakmalı hemde tez zamanda geç kalmadan.