Bizim ilk tur grubunu fazla büyütmeyin. Krasny dağıldı. Nizhny'nin en önemli oyuncusu Eric Maynor sezonu kapattı, peşinden ikinci silahları Grigoriev'de sakatlandı. Neptunas'ın neredeyse lider bitireceği bir grup ne kadar zor olabilir? Bizim grup kağıt üzerinde güçlüydü. Ancak sezon devam ederken zayıf bir grup haline dönüştü.
Ha bu arada Valencia, liginde de 11'de 11 le gidiyor. Ligde de Barca ve Real'i de yendiler. Gerçi biz de ACB'de olsak 11'de 11'dik.
Sassari nasıl Milano'dan iyi onu hiç anlamadım. Adamlar, 10'da sıfır çektiler. Milano'da Gentile sakatlanmasa gruptan çıkıyorlardı. Gentile'siz de Efes'i içerde, Cedevita'yı dışarda yendiller, ikili averajla Cedevita'ya kaybettiler.Ayrıca takıma oyun kurucu takviyesi yapacaklar ve Huertas en büyük adayları.Ayrıca Huertas transferi gerçekleşirse Valencia'nın bile önünde görüyorum onları.
Maccabi'ye gelince Goodes'ten sonra toplanıyorlar. Darüşşafaka, dua etsin Nokia Arena'daki maçta Goodes henüz kovulmamıştı. Tabak geldikten sonra içerde dışarda Darüşafaka'yı yenen Brose'yi 20 'ye yatırdılar.Farmar, Rochistie, D. Smith, Ohayon, Landesberg, Randle, Pinini, Mbakwe kesinlikle yabana atılır bir kadro değiller.Bu takim sezon başında Euroleage final fouru için aday gösteriliyordu
Son yılların en güçlü Eurcup'ı oluyor. Mevcut kadroyla favori olduğumuzu düşünmüyorum. Beklentiyi makul seviyede tutmakta fayda var. Sonra hayal kırıklığı yüksek oluyor