Valencianın muazzam serisi bitmek üzere hem de evinde Limogesa karşı. Belki de bir düşüsün başlangıcı olur onlar için
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim favori koçlarımdan biridir Vujosevic..Limoges deplasmanda Valenciayı darmadağın ediyor şu anda.
Vujosevic muhteşem bir giriş yaptı Eurocupa.
Harika bir maç izlemeyen çok şey kaçırdı
Davis en son 1.5-2 sene önce iyi basketbol oynuyordu geçen sene rezildi bu sene zaten hiç oynamadı. Ciddi bir sağlık sorunu da var nasıl toplayacak kendini , Davisten bir şey olacağı yok. Ya tutarsa diye bir umut alınıyor işte , geçen seneki saçma sapan transferlerimizden farksız olacak. Davisle gücümüzün arttığını düşünmüyorum.
Davis'in pek mantıklı transfer olmadığına katılıyorum ama bu kadar acımasız yorumu hakettiğini de düşünmüyorum.
Davis'in ilk etap performansının düşük olduğuna sizinle hem fikirim ama bunun en büyük sebebi Lukic'di. Eurocup'da yarı final oynadılar var Chuck Davis'in büyük emeği vardı sezonun ikinci yarısında.
Zaten bi iskeletimiz var. Bu iskelet Eurocup'da gözü kapalı yarı final yapar o iskeletteki sayıyı arttırmak önemli olan ben Davis'i böyle bir hamle olarak nitelendiriyorum.
Bence EL'ye gidemezsek FIBA'nın şampiyonası mantıklı görünüyor bence. İlk çıktıklarında maddi anlamda da çok iyi bir turnuva olacak deniyordu. Büyük takımların katılmamasıyla o miktar biraz düşer ama bence yine de EuroCup'tan daha fazla gelirimiz olur. Şu mali durumda da bizim için gelebilecek en küçük gelir bile önemli. Tabi ki EuroCup'ı kazanıp EL yaparsak EL'ye gitmek daha mantıklı.
O olay balon çıktı biraz. Fiba vaadettiği paralara çıkabilse zaten EL değil bu organizasyon oluşacaktı ama o vaadettiği paranın çok çok azını ortaya koyunca takımlar Uleb ile yola devam etme kararı aldı.Fiba'nin buradaki en buyuk kozu PARA. Soyle dusunun belki ilk etapta buyuk takimlar olmayacak ama bu turnuvadan iyi para kazanan takimlar daha iyi oyuncular alacak. Euroleague'de gordugumuz cogu iyi oyuncu hatta yildiz oyuncular bu takimlara gelecek. Bu da popularitesini artiracak turnuvanin. Fiba bu yarisi kazanacaksa elini cebinden ayirmayacak. Hali hazirda Fransa, İtalya, Vtb ve adriyatik federasyonlari Fiba'yi destekleyecekmis.
O olay balon çıktı biraz. Fiba vaadettiği paralara çıkabilse zaten EL değil bu organizasyon oluşacaktı ama o vaadettiği paranın çok çok azını ortaya koyunca takımlar Uleb ile yola devam etme kararı aldı.