2015-2016 Eurocup Şampiyonu Galatasaray!

Eurosportta Trento-Strasbourg maci var. Trento daha istekli oynuyor. Strasbourgun pota alti savunmasi cok kotu. Iki takimda dengimiz degil.
 
Strasbourg şakaya gelecek takım değil.Atletik ve güçlü siyahi oyuncuları var ve konsantre oldukları dönemlerde güzel baskı kuruyorlar.Bizim guardlarımızın ball handlingi çok iyi değil.Trento bizim için daha iyi rakip.Umarım Trento turu geçer.
 
Bu sene gruptan çıkamayan Maccabi,weems ile 2 yıllık sozlesme imzalamış.Zirbes ve Miller ile anlaştıkları konuşuluyormuş.Önümüzdeki yıl EL'de iddaalı olurlar.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Biz şu maçı atlatıp finale bir çıkalım da sonrasını fransızlar düşünsün biz değil. Ama önce bu aksam istediğimizi almamız lazim
 
Çok ilginç 3 dk oldu maç sonunda fransızlar 8 sayıyla kazandılar.
Trento oyuncu faul atışında topu çıkartmak isterken kendi potasına 2 sayı attı.
Son 11 sn kala strasbourglu oyuncu 3 lük denedi 7 sayı öndeyken hemde.
Bitime 3 sn kala 8 sayı gerideyken kendi potasının altından şut denedi trento_Orta sahaya pas çıkarabilseler belki basket bulabilirlerdi.
Kimin geldiği önemli değil bu gece turlayan şampiyon olacak.
 
Strasbourg cok tehlikeli bir takim.Keske Trento olsaydi rakip.. Strasbourg klasik Fransiz ekolunun tipik yapisini olusturuyor..Lasme'nin sonunda zorlanmayacagi(tek pivot olarak) bir mac olacak..Kisa ve sutor forvet bolgelerinde cok saglamlar..Ilk mac 2-3 farklarla biter.Rovansta 50 sayi atar 2'ye katlariz.
 
Bu kadar yüzdeli 3 lük atan bir takıma karsı turu gectik gercekten zor bir rakipti strasbourg gelmesi hakkında ne kadar yotum yapsak boş günlük performanslara baglı oldugu için trento da gelse içimizde gene bi acaba olucaktı onun için biz Galatasarayız onlar düşünsün.
 
Karşıyaka serisinden beri, 4 maçta ortalama %26.35 ile 3'lük atıp, %40.95 3'lük yiyoruz.Özellikle son iki deplasmanda Munich %62.5 , Canaria %48.3'le üçlük attı.Bu soruna bir türlü çözüm bulamıyoruz 3 senedir. Umarım finalde bu istatistikler değişir ve rahat bir seri olur.
 
Özelden konuştuklarım daha Kazan elenmeden Gran Canaria ile yarı finalde "yarı final görünümlü final serisi oynayacağız" dediğimi bilir. Çok büyük bir aksilik çıkmazsa kupa geldi. Dün gece 04.00 civarında hala ayaktaydım seviçten, heyecandan. Bu günler bizim günlerimiz.
 

Üst