Kaza olur da kazanırsak Hamza sayesinde olmayacağı kesin!
Nasıl? Cavanda'yı biz almaya kalksak araya girecek asalaklar sayesinde 5 milyon avro bonservisi olurdu.Bu sene ki transfer sezonun özeti şu:
Lig şampiyonu olan, 4.yıldızı takan ve Şampiyonlar Ligi'ne gidecek olan Galatasaray'ın maç kurtarmak için oyuna aldığı 3 oyuncu; Emre Çolak, Umut Bulut ve Sinan Gümüş.
Ligi 5 . bitiren ve Uefa Kupası'na bile katılamayan Trabzonspor'un maç kurtarmak için oyuna aldığı 3 oyuncu; Cardozo, Marko Marin ve Özer Hurmacı.
Edit: Bu Cavanda ' yi seneyi bir şekilde almak lazım.
Cavanda'yı Trabzon ne kadara aldı bilmiyorum ama biraz paraya kıyıp Mauner'i alsaydık çok iyi olurdu. Adam tren gibi mübarek Cavanda filan hikaye
Yanlışın olmasın? Geçen ntvspor da bir maçı denk geldi ilk yarısını izledim. Sağ tarafı koridor yaptı. Hiç sakat gibi de değildi maşallah.Cavanda 1,5 milyon avro bonservis ve 750 bin avro yıllık ücret karşılığı alındı. Meunier ise hala sakat.
Meunieri bize yedirmezler gelse çok şaşırırdım ben. Cavanda olabilir sezon sonuna kadar bir görelim bakalım ne oluyor ne bitiyor? Daha iyisini de alacak güce sahibiz
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dursun Özbek yönetimi beceriksiz olabilir ben de istifa etmelerini istiyorum. Yalnız bu Galatasarayın Cavandanın daha iyisini alamayacağı anlamına gelmez. Başımızda Dursun Özbek var diye Galatasarayı bu kadar ufaltmanın manası yok. Cavanda 4 5 senedir bilinen bir oyuncu ve yüksek potansiyeli var. Şu ana kadar herhangi bir kulüpte sürekli oynayabildiğini ve iyi performans gösterdiğine de rastlamadım. Sene başı Cavanda Gs ismi yanyana gelse eminim çoğu kişi burun kıvırırdı bunu da belirteyim. Asla kötü oyuncu demiyorum ama Galatasarayı bu kadar ufaltıp oyuncuyu da bu kadar abartmaya gerek yok. Cavandayı 1 sene izlememiz lazım. Trabzon maçı için şöyle söyleyebilirim Hamza Hoca fanteziye kaçmazsa Trabzonu yenebiliriz yeter ki saçmalamasın. Trabzonspor öyle gümbür gümbür oynuyor çok iyi oynuyor falan da diyemeyiz. Özellikle Constantın kanadını iyi işleyebiliriz Ortada da Jose selçuk yasin sneijder ve 45 dakika da olsa bilali oynatırdım ben Poldiyi de yedek bırakırdım.Güce sahibiz derken ?
Son gün transferi yetiştiremeyen güçten bahsetmiyoruz sanırım.
TrabzonSpor maçı ilk 11'i.
Muslera
Denayer Semih Balta Carole
Jose X
Yasin Sneijder Sinan
Burak
Jose'nin yanına kimseyi koyamadım.
Bilal ve Jem'in maç eksikliği var.
Emre formsuz ve moralsiz.
Jose-Balta yapabilir Hamza Hoca.
Podolski'yi de bu maç yedek bekletirdim.
Şu anda çok formsuz çünkü.
Onun yerine genç ve aç Sinan tercihi çok güzel olurdu.
Onların Yûsuf'u varsa bizimde Sinan'ımiz var.
Muslera umarım kendine gelir bu maçta.
Çok zor bir maç bizi bekliyor.
Beraberlik kayıp olmaz bence.
Selçuk 2 maç ceza almış.
Kapının önünden bile geçirmemek lazım. Ersun yanalın yaptıklarını tek tek saymayalım burda. Onu gsnin başına getirmek apaçık ihanettir. Hamza hocayla sürünmeye razıyımMuslera
Denayer Semih Hakan Carole
Jose Bilal
Sinan Sneijder Yasin
Burak
Keşke söyle çıksa hadi Poldiyi oynattı diyelim Sinanın yerine ( adaletten yoksun olduğu için hamza hoca ) deplasmandayız diyerek Umutu oynatacak Olcanı oynatacak yine fıtık edecek bizi bazen diyorum Ersun Yanal mı gelse en azından taktiği belli durumu belli çalıştıra çalıştıra adam eder oyuncuları .