2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Ersun hani şu Ankaragücü'nün başındayken bir Galatasaray maçı sonrası evinde fener'den gelen 500 bin doları dağıtan adam. Hani soruşturmasını Şekip Mosturoğlu'nun 1 haftalık derin bir araştırma ve 3 saatlik bir görüşme ile kapattığı teşvik primi dağıtma meselesinin parçalarından biri olan Ersun mu?
+ bunların yanında solda sıfır kalır ama "mutluluk fenerbahçede olmaktır."

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya arkadaşlar bu orta sahaya Jem diye bir adam alındı bu neden denenmiyor.Sabri orta açarak oda yatarak kazanıyor parayı ikisinin de hiçbir artısı yok takıma.

Sakatlanmasaydı Jem Paul iyi bir ön liberoydu ligde de fark yaratırdı ama sakatlık ondan baya götürdü. Bir daha toplaması zor görünüyor. Aslına bakarsan jpk melonun yerine oynayabilecek tek oyuncu ama durumu bu

Sezonun kırılma anı bu akşam Avni Aker'de olacak bizim için.Henüz ligin 5.haftasında olmamıza rağmen.Eğer yenilirsek rakip ile 8 puana çıkacak bu fark henüz 15 puanın ortada olduğu 5 haftada 8 puan !

Kaostan beslenmemiz gerek,yönetim,oyuncu,teknik kadro bu maç önemli,ihtiyacımız olan bir seri ve Astana galibiyeti bence.

Güzel günler göreceğiz (inşallah)

Bu maçtan galibiyetle çıkmamız çok.zor.Bir yanım yenilsekde defolup gider belki birileri diyor.diğer yanım haydi cimbomum diyor.Ancak transfer dönemimnde yapılan hatalrın götürülen komisyonların hesabını birileri vermeli.Bu arada geçen hafta arenada yenemediğimiz mersin dün gece 4 yemiş.Halimiz ortada.....

Sinan hariç kadro öyle olacak zaten. Tabi Hamza son anda olcan umut gibi hayaller kurmazsa

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçı izleyemedim sonuna yetişebildim. Bu sefer kazandık ancak izleyenlerin yorumlarına göre yine berbat futbol oynamışız. Böyle nereye kadar gidecek belirsiz..

Çünkü Trabzon açık oynadı ve buna rağmen hızlı bir organizasyon-kontra falan hak getire. Herkes yürüyor ve takımdakilerin birkaç istisna hariç oyun zekâsı çok düşük.

Berbat oynadık ama çok önemli bir 3 puandı. Gaziantep Astana maçlarından 6 çıkarmalıyız mutlaka. Bu arada sinan gümüş açıkça beni oynat hoca diyor. Burak yokken forvette Umutu oynatmamalı hoca Podolskiyi oynatabilir,orda Sinan Yasin Wesley bize 2 maçta 6 puan getirir. Bu arada jose ve bilal de gayet iyilerdi. Hakan baltayı konuşmuyorum bile büyük saygı duyuyorum adama helal olsun. Podolski Burak felaket oynadılar ama dediğim gibi Poldiyi forvet oynatsın Antep maçında. Buraktan kötü oynamaz şu anda belki de ritim bulur

Bu arada hamza hocanın gerçekten kimyası bozulmuş. Akıl alır gibi değil şu yaptığı açıklamalar

Jason hücumda değil ama savunmada çok iyi.
Semih ve Balta ikilisi de iyiydi.
Carole bir kaç yıla 10-15 e satarız inşAllah.
Bilal ve Sergi kesicilikleri yok.
Bir ara orta sahamız yoktu.
Defansif olarak daha iyi olmalılar.
Burak muhtemelen 2 maç yok.
Sinan Sneijder Yasin ve önlerinde Podolski ile oynamalıyiz.
Artık Olcan'ı da devreye sokmak gerekiyor.
Güzel galibiyet oldu.

Kurt hoca pek atarlı maşallah.. Yakında "tabii Hamza kim ki zaten?" derse şaşırmayın. Oyun falan yok ortada hâlâ taraftara laf sokmak peşinde.

Bu takım hiç kondisyon çalışmıyor mu mesela? Veya hücum seti, kontra organizasyonu vs?

Hoca Umut'a vereceği şansı Sinan'a verse.
Sinan Arda'dan çok daha büyük yıldız olur.
Fiziği iyi,kuvvetli,iki ayağını da iyi kullanan müthiş bir yetenek.
Allah sakatlıktan korusun Aslan Parçasını.

Ligin en kötü iki hocası karşılaştı. Şota bir ara Marin'i 10 numarada oynatıp, Özer'i sola aldı. Hamza Hoca, 60 dakika Sneijder'ı solda Cavanda'nın karşısında, ortada Podolski'yi oynattı. Bunlar kabul edilmeyecek yanlışlar. Hamza Hoca yanlışına devam ediyor. Şansla bir şekilde günü kurtardık fakat ışık halen görünmüyor.

Forvette Burak, solda Poldi, ortada Sneijder, sağda Yasin. 3 kupa aldım diye sürekli söyleyen Hamza Hoca, 3 kupayı aldığı dizilişe kendi inanmıyor. Macera aramaya gerek yok.

Podolski'nin kötü performansı devam etti. Sinan girdikten sonra iyi işler yaptı. Formayı yavaş yavaş alacak sanırım. Yürüyedur!

Dün konsere gittiğim için maçın tamamını izleyemedim. 10 ve 30. Dk arasi ve tam Sinan Gümüş oyununa girdikten sonrasına bakabildim.

Maçta iyi değildik. Ama izlediğim bölümlerde pozisyon vermedik bu da benim kısmetim olsa gerek izlemediğim anlarda baya kaçırmış Trabzonspor.
Son 20 dk. deplasmanda rakip üstünde fizik üstünlük kurmamız iyi yanimizdi.

Öyle yada böyle kazanmamız güzel. Üst üstte bir kac maç kazanmamiz gerekli. Takım ve en önemlisi hocanın kendini toparlaması için bu gerekli.

Trabzon taraftarı takımını alkışladı maç sonu.. Siz düşünün artık maçta kim üstün ..

Fenerbahçe, Bursaspor'a verdiği Stoch'un kendisine karşı oynamasına izin vermezken kaleci Mert için böyle bir şart koşmadı. Neden?