Gelecek sezon için şu oyunculardan kurtulmamız gerektiğini düşünüyorum ; Hamit, Bilal, Yasin, Selçuk, Umut, Jose, Donk, Semih, Olcan, Emre Çolak, Sabri, Eray, Tarık, Cenk. Hemen hepsi milyon euro maaş alıyor, performansları çok kötü yada pahalı yedek oyuncusu durumunda. Bu oyunculara yaklaşık 20 milyon euro maaş veriyoruz ve katkı alamıyoruz. O zaman çözüm çok basit bunlardan kurtulmamız lazım. Avrupa'da da olmayacağımızı göz önünde bulundururarak 14 yabancı + 6 Türk oyuncu ile sezona başlayabiliriz.
Engin, Emre, Emrah Galatasaray'da oynayamaz, yedek dahi olamazlar. Elimizdekilerden farkı yok. Bu arkadaşların Galatasaray'a gelmesini geçtim, Galatasaray ile isimlerinin anılmasını sağlayan nedir hakikaten merak ediyorum.
Yerli çete üzerinde mutlak hakimiyet kurarak Galatasaray'ın bu durumunu sadece Fatih Terim düzeltir. Bunu herkes biliyorken Fatih Terim'in yaptığı açıklama bir tek Dursun Özbek'e yarar. Geçen sene İbrahimoviç ile geçiştirmişti tüm yazı bu sene de Fatih Terim yazı olur. At fav'a bekle.
Engin, Emre, Emrah Galatasaray'da oynayamaz, yedek dahi olamazlar. Elimizdekilerden farkı yok. Bu arkadaşların Galatasaray'a gelmesini geçtim, Galatasaray ile isimlerinin anılmasını sağlayan nedir hakikaten merak ediyorum.
Yerli çete üzerinde mutlak hakimiyet kurarak Galatasaray'ın bu durumunu sadece Fatih Terim düzeltir. Bunu herkes biliyorken Fatih Terim'in yaptığı açıklama bir tek Dursun Özbek'e yarar. Geçen sene İbrahimoviç ile geçiştirmişti tüm yazı bu sene de Fatih Terim yazı olur. At fav'a bekle.