• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jeter -Şafak
Sinan - Göksenin
Micov - Carter ( belirsiz büyük ihtimalle kalıcak)
Ege - belirsiz
Belirsiz - Duşan Cantekin (bitti gibi)

Bunlar kesin olanlar bence lasme zorlanacak olursa 5 e lasme sofo klasik hayali ergin hocanın ikiside olabilir biri atlet diğeri kalın oyuncu hocanın hep hayali ben iki yabancı hakkını pivotta kullanacağını düşünüyorum 4 e duruma göre dudley orhan barış hersekten birini alıp yabancı 4 le tahminim hakim warick olabilir ismi çok geçiyo son yabancı hakkımızıda şutor 2_3 oynayabilen yabancıdan kullanıcaz bence çünkü sinan 1 numaradada verim verdiğini gösterdi gönlüm janıngden yana tabi fiyat uyaydı iyiydi 3 numarada serhat çetinide alırsak rotasyon gayet iyi olur :-) :-)

Şütörsüz kadrolar görüyorum içim sıkılıyor Carter'ı basketbolcu olarak işe yarar bulsam da 7.yabancı olarak takımda kalmasını isterim sadece yoksa iş çıkmaza giriyor Sinan-Göksenin-Carter-Micov gibi rotasyonla playoff için bile zorlanırız anca pota döveriz korkmadan atacak oyuncuların yoksa elbet tıkanırsın.Onun için Combo Guard yerine bize şütor lazım Jeter zaten 30 dk oynar arkasını Barış Ermiş?-Şafak kollar yeterli de olur.
Uzuna kesinlikle Türk takviyeler yapmalıyız Ersin'i geri çağıralım alacağımız yabancı 4 numarada gerektiğinde 5 oynayabilsin atletik uzun olarak aklıma direk Hakim Warrick geliyor bizim için biçilmiş kaftan ,5 için Sertaç Trabzonda Oğuz Daçkada diyorlar Semih'i koparabilir miyiz bilmiyorum geriye bitek Duşan kalıyor o da bu sene kademe atladı biraz hala potansiyelli bi oyuncu ama savunma eksikleri var bu yüzden alacağı süre sezon içinde belli olur.

Jeter-Barış?-Şafak
Sinan-Şutör?(Toolson,Blums,Curry)-Göksenin
Micov-1e 1i olan skorer ?(Harris,Hopson,James White)-Carter?
Hakim Warrick?-Ersin-Ege
Holman?-Duşan
----------
Jeter (25)-Barış(10)-Şafak(5)
Sinan(20)-Toolson(15)-Göksenin(5)
Micov(15)-Harris(15)-Carter(10)
Warrick(15)-Ersin(15)-Micov(5)-Ege(5)
Holman(20)-Duşan(10)-Warrick(10)

bütçemize uygun geçişken bi kadro kadromuzun dar olacağını varsayarsak bazı oyuncular en az iki pozisyon için mobil olmalılar.

Jeter iyi oldu, kısa rotasyonu bir şekilde toparlanır gibi mühim olan uzunlar.

Barışı kadrolarda görmekten bıktım açıkcası kendisi sorumluluk almaktan kaçar, sürekli korkak oynar ağırlığını koyması gereken yerde koymaz. Sırf bu yüzden bi ara Barışı fenerdeyken gözlemlemiştim söylediklerimin arkasındayım, ayrıca tofaşla sağlık kontrolünden bile geçti

Jeter-Şafak-Kerem Tunçeri
Hopson(Allen Crabbe)-Sinan
Micov-Carter
Warrick-Ege-Ersin
Lasme(Holman)-Dusan

Kerem'e karşı çıkabilirsiniz ama az ücrete 3.guard bir sakatlık çıkarsa diye.

Emir'e teklif yapmışız, Ne diyorsunuz olurmu ? olursa katkı sağlarmı ?

Jeter-Şafak
Göksenin-Sinan-Troy Devries
Micov-Carter-Serhat
Warrick-Ege-Emir
Lasme-Sofo-Duşan

Görüşülen isimlere bakınca buna yakın bir kadro düşünülüyor gibi.

Bildiğim kadarıyla altıncı ve yedinci yabancılar için federasyona para ödeniyor. Zaten bütçe düşmüşken bu tip bir risk alacağımızı düşünen var mı?

Efes in Lasme yi bırakacağı kesin gibi, çünkü burada pek çok kişi Saric in dakikaları düşecek diyor ama Brown ı da Saric i de 5 numara olarak kullandıkları dakikalar olacaktır. Zaten kadro olarak Huertel den çıkarlarsa gayet iyi bir savunma takımı durumundalar ve Lasme ye ihtiyaçları da yok. Yine bütçe düşmüşken sırf EL tecrübesi var diye fazladan %30 civarı maliyeti bulunan Lasme gibi oyuncular almak bence bizim açımızdan da para saçmak demektir. Hazır El de yokken aynı yetenekte daha genç oyuncuları daha ucuza almak mümkünken hiç gerek yok. Lasme-Duşan gibi bir rotasyon da felaket olur zaten.

Emir-Barış-Serhat-Duşan iyi oyuncular. Bunlardan ikisine ek olarak atlet ve şutu olan 3 tane Amerikalı almak en mantıklısı. Keşke atlet Avrupalı bulabilsek ama Polanara filan artık çoktan keşfedildi, en temizi Higgins, Warrick, Josh Carter gibi ligimizden ve Antwayne Robinson filan gibi eskiden ligimizde oynamış oyunculardan bazılarını kadroya dahil etmek. Hopson da fena tercih olmaz, Marcus Landry olabilir Zaragoza dan vs... Tabi benim ilk tercihim Dyson-Mitchell tarzı oyuncular olurdu ama onların radarımızda olduğunu sanmıyorum.

Pivot olarak da Ahmad Nivins de iyi bir opsiyon bana göre. Şutu da iyidir.

Jeter transferinde rakip Limoges , karar Jeter ın yazdı İsmail Şenol .

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray pivot pozisyonu için Stephane Lasme'ye de iki yıllık sözleşme önerdi. Bu transferde de rakip yine Euroleague'den Panathinaikos.

Galatasaray Pooh Jeter'a iki yıllık resmi teklifi sundu. Euroleague'de oynayacak Limoges, Jeter'ın kalması için bastırıyor. Karar oyuncunun.

Kaynak : İsmail Şenol

Jeter-Şafak
Logan-Sinan-Göksenin
Micov - Carter
Brooks(Moermann)-Ersin-Ege
Lasme - Duşan

ya da

Diot - Jeter-Şafak
Logan-Sinan- Göksenin
Micov
Lasme - Duşan

ya da

Jeter-Şafak
Logan-Sinan- Göksenin
Micov
Lasme - Uzun

gibi kombinasyonlar düşünüyorum ama bana 2 yabancı uzun çok doğru gelmiyor Ege nerdeyse hiç süre alamayacak duruma gelir Ersin'i de alabilirsek

Bu arada wild card Daçka ya verilmiş sanırım

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jeter-Şafak

Sinan-De Vries-Göksenin

Micov- Marko (yada savunması olan 1'e 1'i iyi bir oyuncu)

Dış şutu olan bir PF-Warrick-Ersin

Lasme- Duşan

Brown veya sarici 5 oynatmak mi yok daha neler hemde dunston ve gelirse majronovic varken büyük ihtimal brown ı 5-10 dk 3 numarada düşünüyo ivkovic nba de 3 oynuyordu brown .Bu gidişle yabancilarimizin hepsi yaşı olan oyuncular olacak sofo inşallah gelmez onun devri bitti Lasme nin tek artışı 4-5 oynayabilmesi ama suan kesinlikle 1 usd lik bir oyuncu deil Panat ta ki halinden eser yok şimdi .Warrick gelirse muazzam işler yapar gibime geliyor ergin hocayla .

Jeter-Şafak
Feldeine-Sinan-Göksenin
Micov-Serhat
Brooks-Ersin-Ege
Fischer-Samuels-Duşan

veya

Jeter-Diot-Şafak
Hopson-Sinan-Göksenin
Micov-Serhat
Brooks-Ersin-Ege
Fischer-Duşan

De Vries nerden çıktı ya?

Jeter - Şafak
Sinan - De Vries - Göksenin
Micov - Carter
Brooks - Ege
Lasme - Duşan

Gayet yeterli bir kadro. Lasme pahalı gelirse Holman ya da Sharrod Ford olabilir.

Gerektiğinde Jeter - Sinan - Carter - Brooks - Lasme şeklinde feci atletik bi takım oluruz. Gerekirse Jeter - Sinan - Göksenin - Micov - Duşan yapıp kalıbı arttırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri