• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcus thornton dediginiz bildigimiz nbadeki thorntonmu?Oysa ne isi var avrupada o son sezonundada iyi oynuyordu kalmazmi nbade?

850 iyidir iyi sağlam bir Pivot almalıyız dor Fischer samuels ikilisi olsa ateş eder .Birde efesin brown-saric ikilisini hiç doğru bulmadim brown zaten yıldız bir oyuncu yanına saric ne biliyim oda yildiz sayılır yani bu oyuncular 25-30 dk arası süre alması gerekiyor saricin babası az süre alıyor diye dünyanın lafını yaptı enteresan bir 4 numara rotasyon u yaptılar ama onun dışında dunston ve granger eklemeleri müthis

850 iyidir iyi sağlam bir Pivot almalıyız dor Fischer samuels ikilisi olsa ateş eder .Birde efesin brown-saric ikilisini hiç doğru bulmadim brown zaten yıldız bir oyuncu yanına saric ne biliyim oda yildiz sayılır yani bu oyuncular 25-30 dk arası süre alması gerekiyor saricin babası az süre alıyor diye dünyanın lafını yaptı enteresan bir 4 numara rotasyon u yaptılar ama onun dışında dunston ve granger eklemeleri müthis

İyi oynayan süreyi alır, şahsen Sarici çok tutan birisi değilim Efes açısından da Brown iyi oldu açıkcası

Valla ben de Brown - Saric ikilisini hiç iyi bulmadım. Ne güzel Milko Bjlica filan gibi saçma sapan eurocup oyuncuları vardı. Şimdi içerden - dışardan vurabilecek , net ribaund çekebilen 2 adet 4 numaraya sahip oldular. Saric şu an ligin en iyi uzunu bana göre Bjelica Nba yaptığı için.

Marcus Thornton ismini drafta yakın duymuştum . Biraz araştırdım kendisini. İzleme şansım hiç olmamıştı çünkü kıytırık bi konferansın kıytırık bir okulunda oynamış hep. Videolarda iyi yönleri gösterilmiş ama kötü yönleri analizlerde yazıyor. Öncelikle atlet asla değil. Boyu kısa ve wingspani yetersiz kısa boyunu toparlayabilmek adına . Oyununun savunma boyutu analiz edilecek veriye sahip değil çünkü tek tabanca oynadığı için savunmada enerji harcamamış olduğu yazıyor. Ayrıca hücumunun fazla bir boyutu olmadığı , zayıf yönüne kat yapamadığı filan yazıyor. Yani klasik bir Ncaa skoreri olduğunu yazmışlar kısaca. Bu tarz adamlar o arenada kendini gösterebilen buralarda silinen adamlar. Mesela açın youtube'a Stefan Moody yazın . Video bittiğinde aklınız çıkacaktır ama Avrupa'da tutmaz işte .
O oyuncu öneren arkadaşın listesinde bu seviyelerde oynayabilecek tek adam Joseph Young ama o da Nba'de bir şekilde tutunur . En azından 1-2 yıl tutunmaya çalışır. Buralara gelirse ismini ezberletir zaten.
Delfino önerilmiş. Eğer almamız için ufak bir imkan filan varsa anında saldırılmalı. Jeter - Delfino - Micov tamam işte olay bitti. Yok şunu mu alsak bunu mu alsak demenin mantığı yok.Ayrıca Ataman'ın seveceği bir tarzı var.

Tesekkur ederim furkancigim bende draftta yeni gordum adini ama heralde o degildir dedim.

Jeter-Hackett-Delfino-Micov ateş eder.

Bence kısalarda hoca ekstra yabancı kullanmayacaktır.Çünkü yerli rotasyon uzunu bulmak dahi çok güç.Muhtemelen her mevkiye 1 yabancı koyup 6.yabancı hem 4 hem 5 numarayı yedekleyecek bir yabancı olacaktır.Dusan-Ege'ye aşırı güvenerek yola çıkılmaz.Yolumuz yine Ersin Dağlı'ya çıkıyor Emir alınamazsa

Jeter-Şafak
Hackett-Sinan-Goksenin
Micov-Carter
Warrick-Dudley-Ege
Dior Fischer-Dusan
Bu kadro 6.5 milyon dolara kurulur ve cok harika takim olur

Jeter-Şafak
Mardy Collins-Sinan-Göksenin
Micov-Schillb
Warrick-Ege
D'or Fischer-Duşan

Fischer'a dilene dilene gündeme getirdim şimdi sıra Schillb'de. 3-4'te oynatıp şut katkısı alırız. Ayrica oyun zekası da iyidir.

Mardy Collins'te şutu dışında tam aradığımız oyuncu bence. 1-2-3 oynayıp oyunun her tarafina katkı da bulunabilir. Oyun görüşü de iyi ve atletik. Jeter'ın yerine de Micov'un yerine de kullanabiliriz maç içinde.

Saric brown kesinlikle dogru degil gecen sene Saric az süre alıyor die klüp binasını basmıştı babası bu sene herhslde o binada yatacak gibi gözüküyor ??biZe gelince csk Manu yu bırakır gibi geliyor bana

Ya biz kaşla göz arasında Micov dan indirim alıp sözleşmesini uzattık . Daha neler yaparız kim bilir.

Bu arada Sofo gelmesin dar rotasyonla oynayacağız zaten.

Carterın hala serbest atışları kötü unutulmasın :)

Çıkan isimlere göre;

Jeter - Şafak
DeVries - Sinan - Göksenin
Micov - Carter
Brooks - Ersin
Lasme - Duşan

Sıkıntısız bir takım olur bence. Aksayan tarafı yok.

Carter kalacaksa sağlam bir şutörü transfer edip Carter'ın şutlarındaki eksikliği kapatabiliriz. Troy Devries adı dolaşıyor iyi bir hamle olabilir.

Jeter-Şafak
DeVries-Sinan-Göksenin-
Micov-Markosihvili
Jeff Brooks-Ersin
Lasme-Duşan-(Warrick)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri